Elektrikli Mutfak Aletleri Arçelik Mini Telve Kullanan Acil Yardım Lütfen :(

sedaps

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
8
0
Arkadaşlar merhaba,
Arçelik mini telve kahve mak. almak istiyorum. Fakat araştırmalarım sonucu çok kararsız kaldım. kimi kullanan çok memnun, kimi telvesini pörtü pörtü bıraktığını söylüyor. aslında taştı taşacak derdi yok bu makinede, bunu almak mantıklı geliyor ama kararsız kaldım.
bir de güzel köpük oluyor mu?
cevaplarını bekliyorummmm..

canım ben kullanıyorum ve harika cezvesi 3 kişiliktir fakat bazılarımız 4 kişilik yapmaya çalışıyor ve telvesinin pörtü pörtü kalması bundan kaynaklanıyor internetten aldım çok ucuzdu aynı gün teslim sitenin adını söylememde sakınca varmı bilmiyorum ama

Canım öyle bişey söz konusu bile değil. Tekli telvesi 2 fincan yapar büyüklüğüne göre 3 fincana kadar yapma durumunuz mevcut. Ayrıca pütür pütür yapmasından ziyade telveleri yok ederek ağzınıza o pütürlerin gelmesini engelliyor. Taşma derdi yokk köpüksüz oldu derdi yok. Eğer türk kahvesi içiyorsan kesinlikle her evde olması gereken bir ürün

Bende ikilisi var makinenin.iyi ki almışım diyorum.her eve lazım bir ürün.

canım bende aldım evime çok pretik ve kıvamıda güzel ikilisine gerek yok bence teklisini aklsan yeter zaten bazı fincanlarla 3 şu ayaklı olan fincanlarla 5 tane çıkıyor. pretik 1 dakikada hazır oluyor

Bende kullanıyorum telve süper,köpüklü kahve yapıyor.

bende çeyizime aldım lal serisinden.
Şirkette kullanıyoruz çok memnunuz hatta bazen çezvesine biraz süt ekleyip türk kahvemizi yapıyoruz çok lezzetli oluyor.
Şimdi aldığındada yanında bir paket türk kahvesi hediye gönderiyorlar. Arçelik magazalarında pahalı netten aynı ürünü daha uyguna alabiliyorsun.
İstersen özelden link paylaşabilirim

kızlar bunun gri olanı ile kırmızı olan yani lal serisi aynı mı? aynı ise 50 tl fiyat farkı sadece renkten mi kaynaklanıyor ?

Benim işyerimde var ikilisi çoook güzel oluyor kahvesi. ama ikilisi biraz pahalı sanrım bir cezvede bir yada iki yapabiliyorsun su haznesi var arkada yani sadece kahve seker koyup yapıyor en köpüklüsünden. Hatta gecen gün kadıkoyde bir kahve evine gittim çok guzeldı kahvesi kasada bir baktım bu makinelerde yapıyolarmış ama ben tekli alabilcem sanırım

kızlar bunun gri olanı ile kırmızı olan yani lal serisi aynı mı? aynı ise 50 tl fiyat farkı sadece renkten mi kaynaklanıyor ?
bence kesinlikle renkle alakalı cnm ve çokta saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…