canım ben kullanıyorum ve harika cezvesi 3 kişiliktir fakat bazılarımız 4 kişilik yapmaya çalışıyor ve telvesinin pörtü pörtü kalması bundan kaynaklanıyor internetten aldım çok ucuzdu aynı gün teslim sitenin adını söylememde sakınca varmı bilmiyorum amaArkadaşlar merhaba,
Arçelik mini telve kahve mak. almak istiyorum. Fakat araştırmalarım sonucu çok kararsız kaldım. kimi kullanan çok memnun, kimi telvesini pörtü pörtü bıraktığını söylüyor. aslında taştı taşacak derdi yok bu makinede, bunu almak mantıklı geliyor ama kararsız kaldım.
bir de güzel köpük oluyor mu?
cevaplarını bekliyorummmm..
Arkadaşlar merhaba,
Arçelik mini telve kahve mak. almak istiyorum. Fakat araştırmalarım sonucu çok kararsız kaldım. kimi kullanan çok memnun, kimi telvesini pörtü pörtü bıraktığını söylüyor. aslında taştı taşacak derdi yok bu makinede, bunu almak mantıklı geliyor ama kararsız kaldım.
bir de güzel köpük oluyor mu?
cevaplarını bekliyorummmm..
bence kesinlikle renkle alakalı cnm ve çokta saçmakızlar bunun gri olanı ile kırmızı olan yani lal serisi aynı mı? aynı ise 50 tl fiyat farkı sadece renkten mi kaynaklanıyor ?
selam canım. hala arıyorsan bende kutusunda hiç kullanılmamış, garantili bi tane arçelik telve var.bende almak istiyorum :)