Neden begenmedimiz?Merhaba, ben Arçelik eskiden kullandım ama pek memnun değildim, bu sene başında Karcher aldım, Alman malı fiyatı da iyi, özellikle mutfak banyo ve zeminde çok işime yarıyor tavsiye ederim
Parson diğerini neden beğenmedim, çünkü buhar yapsın diye beklemek lazım ve suyu bitince de su eklemeden önce aoğuması için bekleniyo. Temizlerken buharla karışık su atıyor. Elde taşınıyo ve büyük, tekerlekli daha rahatNeden begenmedimiz?
merhaba;
arcelık buharlı temızleyıcı almak ıstıyorum ancak ınternette olumlu yorumda var olumsuzda aklım karıştı acıkcası. kullanan varmı? kullanırken nelere dıkkat edılmelı? evımde bulunan esyalar ahsap ve koltuklarım kaz tuyu cınsınden bunların kullanımda olumsuz bır sonuc alırmıyım?? yardımcı olursanız sevınırım .
http://www.arcelik.com.tr/ev-aletle...Y-BUHARIKA---Kirmizi-Buharli-Temizleyici.html
Şuna 344 tl vereceğinize, 50-100 daha ekleyin Karcher alın.
Neyse ki abartı bir fiyat vermemişsiniz, sağlık olsun diyelim. 7 sene kullandım Karcher'i. Normalde daha uzun ömrü var ama benim köpeğim olduğu için onun tüylerine 7 sene dayanabildi. (sadece buharlı temizleyici değildi, buharlı süpürgeydi hem vakum yapıyordu hem buhar veriyordu). Sonra Dyson aldım, bunun da ömrü bitince ya yine Karcher alırım ya Dyson.Ben 200 tl ye aldım indirimli ama şimdiki aklım olsa 50 tl vermem. Haklısınız...
hangi modeli yazar mısınız?bende buharlı temizleyici almak istiyorum.Anında buhar veriyor benim modelim, bi de su bitince çalışırken ekleyebiliyorum. Temizliğide çok daha iyi, aksesuarlarıyla farklı yerleri temizleyebildik yerleri, fırını ve ençok kalorifer petekleriyle banyoda der aralarını
Alman malı olduğu için herhalde, problemsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?