O da arçelikten mi almış yoksa başka bir marka mı...
Buharlı temizlik robotlarının satışı baya bi arttı, demek işe yarıyor... :))
ihlas'tan almış canım
bence nette temizli robotlarını araştır
şu da bi gerçekki fiyatları baya yüksek
ben kullanmadım ama yakın bir arkadasımda o kullanırken bende yanındaydım...ve gördümki süper bir yardımcı..inanın camlar çok kirliydi (banada yapacağı için salmış birazda) neyse gözlerimle gördüm ve dedim bande istiyoruummmmm..... o camları pırıl pırıl yaptı banyo fayansları yer karoları iki dakkada pırıl pırıl... tavsiye ederim kullanışlı... yakın zamanda bende almayı düşünüyorum ...fiatıda uygun dediğiniz gibi.........
ben kullanmadım ama yakın bir arkadasımda o kullanırken bende yanındaydım...ve gördümki süper bir yardımcı..inanın camlar çok kirliydi (banada yapacağı için salmış birazda) neyse gözlerimle gördüm ve dedim bande istiyoruummmmm..... o camları pırıl pırıl yaptı banyo fayansları yer karoları iki dakkada pırıl pırıl... tavsiye ederim kullanışlı... yakın zamanda bende almayı düşünüyorum ...fiatıda uygun dediğiniz gibi.........
biz de kurban bayramının 4.günü aldık ,ancak kartı ödemelerini yapınca. kampanya bitmeden alalım dedik.Komşum çok methetti. Kütahya da hava kirli malum! eşyalarada siniyor gardolabı temizledi kızım dedi komşumuz, resmen kirler süzüldü dedi.Üst komşum olan; eltim, aldı ardından- kalorifer petklerinin içlerinden nasıl kirleri çıkardı, fırını pırıl pırıl yaptı dedi. Sonra kocişi ikna ettim.Aldık .Her gün elimde .Sehpalardaki sıcak çay izleri olur ya yuvarlak yuvarlak onları çıkarıyor,pvc pencereler bbembeyaz tek kusuru iyice yerleşmiş yağları uğraşırsan çıkarır? daha fırında deneme şansım olmadı astımlı oğluma buharı dokanıyor o olmadığı 5 saat süresince yapabilyorumİyi gibi desene...kaydirigubbakcemile5
Yalnız buharı püskürttükten sonra kendi çekiyormu, yoksa biz elimizle buharlı yeri siliyormuyuz.
Bunu da çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?