arçelik 900km kurutma makinesi

ebruli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
94
45
30
merhaba kızlar;
arçelik kurutma makinesi kullanan var mı çekme yapıyor mu gerçekten çok büyük rahatlık mı çamaşırlarda çekme yapıyorsa almamın hiç bir anlamı yok kullananalar yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim:KK200:

Arçelik kullanıyorum, evde sadece çamaşır ve kurutma arçelik, keşke diğerleri de arçelik olsaymış dedirtiyor bana.
Çok memnunum 10 sene oldu 1 kere teklemedi.
sorduğum herkes arçelik diyor ama bazı yorumlarda çekme yaptığı yazmış ona takıldım aslında

Şimdiye kadar hangi marka okursa olsun kurutma makinesi alıp memnun olmayan kimseyi duymadım. Çok büyük rahatlık.

Benim evdeki tüm eşyalarım arçelik. Kurutmayı da arçelik aldım 8 kg lik var çok memnunum.

Şimdiye kadar hangi marka okursa olsun kurutma makinesi alıp memnun olmayan kimseyi duymadım. Çok büyük rahatlık.

Benim evdeki tüm eşyalarım arçelik. Kurutmayı da arçelik aldım 8 kg lik var çok memnunum.
modelini söyler misin canım bakayım bende arçelik 900km modeli beğendim bide arçeliğin sitesinde kampanya var kaçırmakta istemiyorum ama bir kaç tane yorum kıyafetler çekti diyince tırstım açıkcası

aaa gerçekten mi yorumlarda çekenler oldu filan yazmışlar ondan takıldım bu kadar
Muhtemelen eski ürünlerdir veya kurutacakları çamaşırların etiketlerine bakmadan atıyorlardır. Yün kazak, yün çorap, yün atlet, içlik bunlar çeker. Hakiki yün olmayan kazak için etikete bakmak gerek.

Bunun dışında mesela pamuklu t-shirt, nevresim takımı, havlu attın bunlar çekmez. Ben de sırf o yorumlar yüzünden bir sene düşünmüştüm seni çok iyi anlıyorum 😂 Al gitsin.

Benimki başka marka ama arkadaşımın ki arçelik. Çekme falan yapmıyor. Evet büyük kolaylık as kurut topla derdi yok kış yağmur nerde kurutucam derdi yok. Bütün tozunu saçını pisliğini topluyor çamaşırlar evi batırmıyor. Koyacak yeri olan herkes almalı.
benim kurutmaya yerim var ama as topla gerçekten yıldım artık birde evde kedimiz var tüylerini haftada 3 kez taramamıza rağmen o kadar dikkat etmemize rağmen bütün makinadan çıkan çamaşırlar tüy ve benim saçlarım :KK70:

Bu arada tavsiyem ısı pompalı alın. Isı pompalı lar sıcaklığı dışarıya vermiyor. Yani bulunduğu odayı ısıtmıyor. Kışın neyse de yazın zor olur.

Muhtemelen eski ürünlerdir veya kurutacakları çamaşırların etiketlerine bakmadan atıyorlardır. Yün kazak, yün çorap, yün atlet, içlik bunlar çeker. Hakiki yün olmayan kazak için etikete bakmak gerek.

Bunun dışında mesela pamuklu t-shirt, nevresim takımı, havlu attın bunlar çekmez. Ben de sırf o yorumlar yüzünden bir sene düşünmüştüm seni çok iyi anlıyorum 😂 Al gitsin.
ayyy o zaman bir dünya çile çekiyorum senelerdir düşün düşün😂

Benim de arçelik, 3 sene olcak alalı. 3891 kt kodu. 9 kg. Ben memnunum. Hassas tekstilleri atmıyoruz. Yün kazak unutup attım çekti. Onun dışında tüm pamuklu ev giyecekşeri, çarşaf, havlu herşeyi atıyorum. Memnunum kıyafet dergilerinden kurtuldum. Çocuk kıyafetlerinde önlem olarak bir beden büyük alıyorum o payı bırakıyorum. Bazen çekiyor, bazen çekmiyor onu anlamadım ama benim için sorun değil artık. Artıları eksilerinden çok çok fazla.

X