• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler arcelık buharlı temızleyıcı kullanan varmı?

memnun kaldınız mı?

• evet tavsıye ederım

OY: 0 0,0%
  • hayır tavsıye etmem

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

bkrbg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
12
0
36
35
merhaba;
arcelık buharlı temızleyıcı almak ıstıyorum ancak ınternette olumlu yorumda var olumsuzda aklım karıştı acıkcası. kullanan varmı? kullanırken nelere dıkkat edılmelı? evımde bulunan esyalar ahsap ve koltuklarım kaz tuyu cınsınden bunların kullanımda olumsuz bır sonuc alırmıyım?? yardımcı olursanız sevınırım .

http://www.arcelik.com.tr/ev-aletle...Y-BUHARIKA---Kirmizi-Buharli-Temizleyici.html

Merhaba, ben Arçelik eskiden kullandım ama pek memnun değildim, bu sene başında Karcher aldım, Alman malı fiyatı da iyi, özellikle mutfak banyo ve zeminde çok işime yarıyor tavsiye ederim

Anında buhar veriyor benim modelim, bi de su bitince çalışırken ekleyebiliyorum. Temizliğide çok daha iyi, aksesuarlarıyla farklı yerleri temizleyebildik yerleri, fırını ve ençok kalorifer petekleriyle banyoda der aralarını
Alman malı olduğu için herhalde, problemsiz.

Neden begenmedimiz?
Parson diğerini neden beğenmedim, çünkü buhar yapsın diye beklemek lazım ve suyu bitince de su eklemeden önce aoğuması için bekleniyo. Temizlerken buharla karışık su atıyor. Elde taşınıyo ve büyük, tekerlekli daha rahat

Arçelik alıp almadınız mı bilmiyorum ama ben aynı modelin Beko steam box olan buharlı temizleyicisini kullanıyorum. Benim de yerler ahşap koltuklarım kaz tüyü. Öncelikle mutfak ve banyoda şıkır şıkır pırıl pırıl temizlik seviyorsanız bu makine pek öyle temizlemiyor. Evet hijyen sağlıyor ama görüntü hiç temizlik yapılmış gibi olmuyor. Koltuklarda nemli bi bezle silinmiş kadar temizlik sağlıyor.oda ertesi gün kayboluyor. Mutfak dolaplarında kullanmadım. Benim sadece yer silmede işime yaradı. Diğer paspaslarsa göre daha iyi siliyor. Kullanımı zor tekerlekli değil. Ulaşması zor yerlerde sıkıntı. Omuzda taşımak çapraz assanda engelliyor. Sadece yer silmek için alınır diye düşünüyorum. Onun için de Arçelik ya da Beko değil de fakir steam mop alınabilir bence. Uzun lafın kısası ben aldım bi kere artık bozulana kadar kullanacağım ama şimdiki aklım olsa asla almam.

Ben 200 tl ye aldım indirimli ama şimdiki aklım olsa 50 tl vermem. Haklısınız...
Neyse ki abartı bir fiyat vermemişsiniz, sağlık olsun diyelim. 7 sene kullandım Karcher'i. Normalde daha uzun ömrü var ama benim köpeğim olduğu için onun tüylerine 7 sene dayanabildi. (sadece buharlı temizleyici değildi, buharlı süpürgeydi hem vakum yapıyordu hem buhar veriyordu). Sonra Dyson aldım, bunun da ömrü bitince ya yine Karcher alırım ya Dyson.

Bende buharlı temizliyeci araştırması yapıyorum, fakat arçelik ile ilgili cok fazla memnun olmayan var. Genede o fiyat aralığından en iyi denilebilir

Anında buhar veriyor benim modelim, bi de su bitince çalışırken ekleyebiliyorum. Temizliğide çok daha iyi, aksesuarlarıyla farklı yerleri temizleyebildik yerleri, fırını ve ençok kalorifer petekleriyle banyoda der aralarını
Alman malı olduğu için herhalde, problemsiz.
hangi modeli yazar mısınız?bende buharlı temizleyici almak istiyorum.

Ben de istiyorum ama öyle emin olmadığım bisey de çok pahalı olsun istemiyorum. Asıl amacım yer silmek ama almışken de mutfak banyo-tuvlette de işime yarasin istiyorum. Deterjan kullanmak istemiyorum çünkü. Ben de bilemedim bir türlü ne yapsam.benim supurgem dyson,silme işi de viledayla hic canima sinmiyor.

Baktım da 450 den başlıyor...:( 100-200 liraya bisey değilmiş ki. Mutlaka iyidir ama fiyatı beni aşıyor açıkçası. Buharika gibi olup dikey ya da yerde olan birşeyler var mı acaba?? Önerisi olanlar???

Merhaba, hala almadıysanız ev tipi kullanım için karcher ın el tipi veya sc 3 modelini tavsiye edebilirim. Çok uzun süre kullanımlarda ilk günkü performansı göstermiyor. ancak ev kullanımları için uygundur. Temizlik şirketlerinde genellikle daha profesyonel makineler kullanılmakta ancak fiyat olarak ev tipi olanların yaklaşık-4-5 katına çıkıyor maliyetleri. Burada da detaylı bilgi bulabilirsiniz kullanımları ile ilgili

http://www.begonviltemizlik.com/blog/antalya-buharli-temizlik-ve-buharli-temizleyiciler

Back
X