LadyEvil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 14.225 112 158 İzmir 21 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Emez #21 soul_s_free .!.: Bir sitede buldum ama site hakkında hiçbir bilgim yok maalesef güvenilir midir değil midir onu araştırmak lazım önce Genişletmek için tıkla... Benim de daha önce hiç duymadığım bir site Mesaj atıp ya da arayıp bilgi alacağım Teşekkür ederim
soul_s_free .!.: Bir sitede buldum ama site hakkında hiçbir bilgim yok maalesef güvenilir midir değil midir onu araştırmak lazım önce Genişletmek için tıkla... Benim de daha önce hiç duymadığım bir site Mesaj atıp ya da arayıp bilgi alacağım Teşekkür ederim
T themis3 Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2013 52 1 6 34 Ankara 3 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Emez #22 bulamadıklarımı üniversite kütüphanesinden tedarik etmeye çalışıyorum ancak çoğunu yine bulamıyorum sonra da gelsin mutsuzluk.
bulamadıklarımı üniversite kütüphanesinden tedarik etmeye çalışıyorum ancak çoğunu yine bulamıyorum sonra da gelsin mutsuzluk.
K Kaizen_ Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2013 473 6 16 34 İzmir 14 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Emez #23 themis3 .!.: bulamadıklarımı üniversite kütüphanesinden tedarik etmeye çalışıyorum ancak çoğunu yine bulamıyorum sonra da gelsin mutsuzluk. Genişletmek için tıkla... hele üni kütüphanesinde bir kitabı çok beğenirsin okuduğun halde senin olsun istersin ya, ama piyasada bulamazsın
themis3 .!.: bulamadıklarımı üniversite kütüphanesinden tedarik etmeye çalışıyorum ancak çoğunu yine bulamıyorum sonra da gelsin mutsuzluk. Genişletmek için tıkla... hele üni kütüphanesinde bir kitabı çok beğenirsin okuduğun halde senin olsun istersin ya, ama piyasada bulamazsın