• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araya giren kız arkadaş

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.542
2.686
333
Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır mutlu bir beraberliğim var. Erkek arkadaşım 1 ay önce askere gitti. Askerdeki şartlara alışamadığı için mutsuz oldu ve bana soğuk davranmaya başladı. Neyse ki son bir haftadır eskisi gibiyiz. Arkadaşımın geçen hafta yemin töreni oldu. Bana gelmene gerek yok dedi. Ben de gelmemi istemediğini düşünüp üstelemedim. Sonradan öğrendim ki sevgilimin okuldan tanıdığı normal kız arkadaşı da yemin törenine gitmiş. Bunu duyunca tepki vermedim ama arada ima ettim. Bana sen de gelebilirdin dedi. Ona da gelme demis ama kız onu dinlemeyip gitmiş. Kızla ilgili sorular sorduğumda onu pek de umursamaz gibi laflar ediyor. İzine geldiğin de arkadaşıyla beni tanıştıracağını söyledi. İstersem onunla görüşmeyi kesecekmiş. Bana çok da samimi gelmedi. Asker de olmasına rağmen gün de en az 6 defa arıyor beni ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Ama bu kız arkadaş mevzusu arada aklımı karıştırmıyorda değil siz benim yerim de olsaydınız ne düşünürdünüz

Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır mutlu bir beraberliğim var. Erkek arkadaşım 1 ay önce askere gitti. Askerdeki şartlara alışamadığı için mutsuz oldu ve bana soğuk davranmaya başladı. Neyse ki son bir haftadır eskisi gibiyiz. Arkadaşımın geçen hafta yemin töreni oldu. Bana gelmene gerek yok dedi. Ben de gelmemi istemediğini düşünüp üstelemedim. Sonradan öğrendim ki sevgilimin okuldan tanıdığı normal kız arkadaşı da yemin törenine gitmiş. Bunu duyunca tepki vermedim ama arada ima ettim. Bana sen de gelebilirdin dedi. Ona da gelme demis ama kız onu dinlemeyip gitmiş. Kızla ilgili sorular sorduğumda onu pek de umursamaz gibi laflar ediyor. İzine geldiğin de arkadaşıyla beni tanıştıracağını söyledi. İstersem onunla görüşmeyi kesecekmiş. Bana çok da samimi gelmedi. Asker de olmasına rağmen gün de en az 6 defa arıyor beni ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Ama bu kız arkadaş mevzusu arada aklımı karıştırmıyorda değil siz benim yerim de olsaydınız ne düşünürdünüz

erkek arkadaşın bişey hissetmiyor olabilir ama o kızdan şüphelendim açıkçası, normal bir kız arkadaş kalkıp da yemin törenine gitmez yani kız platonik olarak bişeyler hissediyo olabilir.

erkek arkadaşın bişey hissetmiyor olabilir ama o kızdan şüphelendim açıkçası, normal bir kız arkadaş kalkıp da yemin törenine gitmez yani kız platonik olarak bişeyler hissediyo olabilir.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum

eğer sen istediğinde o kızla görüşmeyi keseceğini söylemesi o kıza çok da değer vermediğini gösterir. ben de erkek arkadaşımın bir kız arkadaşından çok rahatsız oluyordum ve onunla görüşmesini istemediğimi, rahatsız olduğumu söylediğimde ''hiç kusura bakma onla görüşmeyi kesersem ona ayıp olur çok kırılır'' demişti ben de ''ama bu durumda da ben kırılıyorum hangimizin kırılması daha önemli'' dememe rağmen o kızla hep görüştü... tabi ben de başka biçok sebepler de üst üste geldiği için ayrıldım o kişiden.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum

bence o kızla mutlaka tanış hakkında fikir sahibi olursun, hayatında biri var mı, erkek arkadaşına yaklaşımı nasıl daha iyi anlarsın, gerekirse de görüşmelerine engel olursun ki zaten erkek arkadaşın da sana bu konuda söz vermiş.

bence o kızla mutlaka tanış hakkında fikir sahibi olursun, hayatında biri var mı, erkek arkadaşına yaklaşımı nasıl daha iyi anlarsın, gerekirse de görüşmelerine engel olursun ki zaten erkek arkadaşın da sana bu konuda söz vermiş.

Arkadaşım bu önümüzdeki cumartesi günü dağıtım iznine geliyor. Söz de tanıştıracak bakalım :61:

Arkadaşım bu önümüzdeki cumartesi günü dağıtım iznine geliyor. Söz de tanıştıracak bakalım :61:

yüzyüze tanışmasan bile kız hakkında bilgi edinmeye çalış yalnız o kızı çok da kafaya takıyor gibi görünme, hatta umrunda değil gibi davran, aksi takdirde erkek arkadaşında yok yere o kıza karşı merak ve ilgi uyandırabilirsin.

yüzyüze tanışmasan bile kız hakkında bilgi edinmeye çalış yalnız o kızı çok da kafaya takıyor gibi görünme, hatta umrunda değil gibi davran, aksi takdirde erkek arkadaşında yok yere o kıza karşı merak ve ilgi uyandırabilirsin.

Doğru söylüyorsun. Dikkat etmekte yarar var :81:

HAKLISIN KESİNLİKLE ÖYLE BENCE SEN NİE GİTMİYOSUNKİ O GİTME DEDİ DİE BİRAZ SENDEDE VAR KABAHAT KIZ GİTMİŞ BAK

Görüşmeleri doğru değil.. tanışmalısın ayrıca kızla. Kızdan şüphelendim bende. Hiç değilse seni bilsin.

Konu başlığı araya giren kız arkadaş olunca bi an kötü bir şey sandım :D Neyse hadi sana biraz yol gösterelim :)

Öncelikle ; erkek arkadaşın gelme dese de imkanın vardıysa gitmen gerekirdi. Hadi gitmedin olur öyle şeyler deyip ya keşke gitseydim deyip kendini üzme.
Sonrasında, erkek arkadaşın sadece kendini kurtarmak için 'ben ona da gelme demiştim ama yine de geldi ' diyebilir. Böylece bak işte beni böyle düşünen hatunlar var oooooo diye düşünmeni isteyebilir. ki düşünüyorsun sanki bunu. Neyse; kızı tanıştıracakmış seninle kesinlikle hayır yok deme. Tanış hatta bildiğin arkadaş ol. kızın yanında çocuğa imalı laf sokmalar falan yapma. Akışına bırak. Bir de sakın ola sakın o kızla görüşme deme. Çünkü erkek milletine bazı şeyleri göstermeyeceksin. Kıskandığını falan da çok belli etme. Gül geç. Sadece tanıştığınızda kızla olan mesafeleri nasıl şöyle bi uzaktan bak. Ama kendini kurarak bakma sakın. Altında da bir şey aramaya çalışma. Genel bir gözlem yap. eğer çok samimi görünüyorlarsa sana göre. Hafiften uyar sevgilini. Böylece rahatsız olduğunu anlar. Ama çok aşırı baskı yapmamanı tavsiye ederim.

Back