Araştırma konuma yardım edin lütfen (çin takvimi)

sedef20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
64
1
86
42
Denizli
merhaba arkadaşlar. ben üniversitede yüksek lisans yapıyorum ve bitirme tezim çin takvimi ve diğer cinsiyet belirleme yöntemlerini ile ilgili. çin takviminin doğruluk oranını belirlemek için yardımlarınıza ihtiyacım var.
doğum yapan arkadaşlar bana son adet tarihleri doğum tarihleri ve bebeklerinin cinsiyetlerini yazabilirler mi. lütfen yardım edin arkadaşlar bunu kapı kapı dolaşıp yapmam çok zor.

tabi ki canım

benim ilk doğomum şöyle

son adet tarihim 1 aralık doğum tarihim 22 ekim 1983 bi oğlum oldu

ikinci doğumum

son adet tarihim 3 nisan bi oğlum oldu

benim baktıklarıma göre ilk oğlumun yanlış
ikinci doğumum doğru

ilk ben yazayım canım..son adet tarihim: 9 temmuz 2007 bebeğim erkek..doğum tarihi:4 nisan 2008..sezeryanla doğdu..normal olsaydı doktorumun öngördüğü tarih:14 nisandı.

tezın için kolay gelsın canım tabıkı elımız den geldığınce yardımcı olmak ısterım
24 mart 2008son adet tarıhım bebişim erkek
13.02.1982

Canım ben yanlış mı anlamışım..bebeklerin doğum tarihlerini sordun sandım..
benim doğum tarihimde 29.05.1978

Son düzenleme:
bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum ama yanlış anlaşılmalardan dolayı eksik yada yanlış bilgiler verenler var.öncelikle tarihler gün ay yıl olarak verilecek bazı arkadaşlarım sadece gün ve ay yazmışlar. bir de hem son adet tarihi hemde annenin doğum tarihi yazılacak. birde çocuğun cinsiyeti tabiki. en iyisi ben bir şablon oluşturayım. yeniden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

annenin doğum tarihi ....../......./19..

son adet tarihi: ......./....../......

bebeğin cinsiyeti: ..........

27 mart 1981 benim doğumgünüm
1 nisan SAT'ım
ve kızım oldu,çin takvimine göre oğlandı:))

Canim son adet tarihim 28 ocak 2008 benim dogum tarihim 7 nisan 1987 bebegim kizz canim kolay gelsinn sana

Son düzenleme:
son adet tarihi;15 ağustos doğum 22 mayıs 2007 bebeğim kız...oğlumda son adet tarh 17 mart doğum 19 aralık 2008 erkek

merhaba arkadaşim. 05-05-1979 dogum tarihim 08-03-2008 son adet tarihim kız ben denedim ve çin takvimi dogru çiktı ayrıca arkadaşim da denemişti ve ona da dogru çiktı.

annenin doğum tarihi ...04.../...03..../2008

son adet tarihi: .28....../.05...../...2007...

bebeğin cinsiyeti: ..erkek........

25/03/1983
Son Adet Tarihim 09/07/2008
Bebeğim Erkek. Nisan'da görücez bakalım, ultrasonda böyle cıkıyor.

Benim Sat im 2 Eylul 2008, Dogum tarihim 9 haziran 1982 ve bebegimin cinsiyeti erkek.. Benim baktigima gore cin takviminde erkek cikmisti benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…