arkadaşlar lütfen yardımcı olun 19 yaşındayım üniverste hastanesinde meme küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum ama normal randevu aldığınızda asistanlar muayene ediyor sizi ve bu bana çok gerip gelio yani bi asistana pattadanak göğsümü küçültmek istiyorum desem tuhaf kaçar sanki sizce parayla bi doçente veya profösöremi muayene olsam yok sa normal daha uzmanlığı alamamış doktorlarada muayene olsam olurmu yani uzun lafın kısası asistanla bu konuyu görüşmek tuhaf kaçarmı?
bide ameliyat tutarını merak ediyorum üniverste haSTAnelerinde bide istediğim ölçüyü yapmazlarsa die korkuorum sonuçta üniverste hastanesi özel hastane değil mesela ben 70 olsun istiyorum ama onlar yok 70 çok küçük fln die yapmazlarsa die korkuorum 35 kilo almam la 85 ten 120 efırladı göbeğime indi göğüslerim acaip büyükler ve çatlaklar önce kilo vericem zaten zayıfkende vücuduma oranla büyüktü 45 kiloydum ve 85 ti göğüslerim çok komik duruyodu kilo alınca dahada büyüdüler şuan 80 kiloyum şu 40 kiloyu veriim işe giricem bikaç ay çalışıcam ameliyat paramı biriktircem bu şekilde üniversteye gidesim bile gelmio sokakta gelen geçen oraya bakıor sosyal hayatım çöktü psikolojim bozuldu bıktım bu vıcık vıcık koca yük torbalarından
lütfen sorularımı yanıtsız bırakmayın hepinize sevgiler