• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aras Bulut İynemli

102441.gif

bereni hüplemeye çalışanda meteymişş:))))

aa o muymuş o....çok beğeniyorum bende bu çocuğu,oyunculuğunu yani...

gerçekten yaşına göre çok başarılı....91 liymiş eneemm yaşlandık biz yahu :))bnlar bile kazık kadar olmuşş

hemide uçak mühendisliğinde okuyormuş,eferim çocuğa....alkisalkisalkis

Merveeeee yine açmışsın en güzelindenn bi topikkk :lepi:

Ekranda yakışıklı tabir edilen oyuncu bol. Ama yakışıklılığına yeteneğini de ekleyebileni bir elin parmakları kadar az sayıda.

Geleceğin Haluk Bilginer'i diyorum ben Aras'a. O da Bilginer gibi iyi yerlere gelecektir eminim. Neden Haluk Bilginer'e benzettiğimi merak edenler de olur şimdi. Aras duygu geçişlerinde mükemmel. Gülerken ağlayabilen biri. Bilginer de her rolün altından kalkabilmesinin yanında duygu geçişlerinde devleşiyor bana göre. Bakınız Ezel'de Sekiz'in öldüğü bölüm Ramiz Dayı'nın hastane başucu =))

Kısacası yeni kuşağın en yetenekli oyuncusu Aras Bulut İynemli :lepi:

sağol canım benim opuyorumnanaktan
aynen söylediklerine katılıyorum ağlarken gülebiliyo çok başarılı bir çocuk bencede geleceğin en iyi oyuncusu :lepi:

aa o muymuş o....çok beğeniyorum bende bu çocuğu,oyunculuğunu yani...

gerçekten yaşına göre çok başarılı....91 liymiş eneemm yaşlandık biz yahu :))bnlar bile kazık kadar olmuşş

hemide uçak mühendisliğinde okuyormuş,eferim çocuğa....alkisalkisalkis

bende ilk gördüğümde şaşırdım aa bu o muymuş dedim çok değişik gerçekten
evet canım uçak mühendisliğini kazanmış ama dizi için dondurmuş öle demişti tvde

ben de gelecek görüyorum bu çocukta. bundan sonra çok popüler bi oyuncu olacak . yetenekli ve yakışıklı.

ayrıca ismini koyan kimse ,sanırım bulut aras hayranı ki oğluna onun ismini koymuş. (bulut aras ,"sultan" da türkan şorayla başrol oynayan esmer bıyıklı adam. hatırlamayanlar için.)

Açıkcası çocuk yakışıklı değil
Rolünden kaynaklı bence bu kadar beğenilmesi
Dizide ailesini sahiplenen,babasına başkaldıran herkesin böyle bir oğlum olsun diyebilceği bir karakter
Çocuk yetenekli ayrıca zekide uçak müh.kazanmış
Yolu açık olsun ki mutlaka olacaktır

Back