E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meltemgalli
-
kaçmasını önlemek için bişey yapamazmıyız pekiii
sürdüğümüz çubuğun ucunu çokkk az sulandırsak nasıl olur?:1rolleyes:
güzel olmuş meltemcım, bısey sorcam bu gozunun altında koyu kahverengı bır hat var gıbı cıkmıs , o ısık yetersız cekımde ondan mı, yoksa surme oyle dısa dogru mu akmışevt hakikaten ben bazen yine kaçırıyorum ama eskisi gibi elimle silip dah sonrada aynı eli yanlışlıkla yüzümü sürüp o esnada yıkamadan yani mahvetmiyorum yüzümü hehe kolanyalı mendille veya ben makyaj yemizleme sütü kullanıyorum onunla halledile bilecek bi şey ben bu sayfaya tekrar atayım sermimi de görülsümn arap sürmeli göz nasıl olur :)http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=3895
dielimki sürmeyi temızlemek ıstıyorum goz makyajı temızleyıcı ıle temızlesem de kalıyor mu az da olsa :uhm: birde ben gozumun ıcıne bazen mavi yeşil sürüyorum , sürmeyi ben alt kırpıklerımın dıbınde dursun kırpıklerımı guclendırsın dıe ıstıorum , acaba yıne surdugum kalemler kendını gosterır mı?:) canım şimdi ben bi sürme sürdüm makyaj yaptım fakat hava soğuk olduğu için duş almamıştım sonra hava bayabi açtı çanakkalede dedim duşa gireyim o şekilde aktı tabii ışık yetersizliğide var ama ne kadar temizlesende bonyada akıp dakikalarca gözümün altında kaldığı için öyle oldu tabii ben çkınca yeniden sürdüm eski sürmemde gözümün altında o şekilde bi buğu yaptı muck
selam kızlar...ben de çok heveslendim yazılanları okuyunca da sürmeyle ilgili haberi görünce de kafam karıştı.. ya bu sürme diplinerla aynı şey değil mi-tatlicadiarzu- e o zaman niye dipliner değil de sürmeyi tercih ediyorsunuz? (dipliner akıyor diyorsanız, ii marka alırsak akmaaaz, ii marka pahalı olur diyorsanız e sürmeler de göze zarar veriyor) :bbo::bbo: cevaplarınız bekliyorum ona göre haftasonu çarşıdan sürme alacamkaydirigubbakcemile3 a.s.
ya buradakileri okuduktan sonra acaip heveslendim toz sürmeye,sürmeyi çok rahatlıkla da bulabilceğimi biliyorum ama aklıma bişi takldı,benm gözlerm çok büyük deil o yüzden sürme gibi şeyleri gözümün iç kısmına deilde kirpik kökünden dış tarafa dğru sürüyorum,göz kapağımında üstüne özellikle de uç kısmına daha koyu bi şeklde,ama burada okuduğum kadaryla göz kapaklarının arasına yerleştirp çekliyomuş yani içe oluyormuş peki dışa nasıl sürüyor özellikle de göz kapagının üstüne,bi de göz kapağı oval,sürerken nasıl düz bi hat elde edebilirm bulaştrmadan???
canım likiti sürer gibi sürersin sadece b,raz zeytinyağına veya krem yada suya batırman yeterli ucunu ama bence gerek bile yok direk öle sürersin tam olatak toz sim gibi düşünme bunuj sanki nemli gibi sadece çıbuğa ve sürdüğün yere yapışıyor ama içinde yine bi uhte kaldı ise şöylede olabiliyor sürmeyi sürecein kadarki bölüme yine bi kulak çöpü ile sürecein bölüme krem sürer daha sonrada sürmeyi sürersin :1hug: göz rengine gelince biliyomusun renkli gözlerde kendini çok daha belli ediyor ve güzel duruyor lensli ieknki resimlerimide çeker atmaya çalışırım :)
ya buradakileri okuduktan sonra acaip heveslendim toz sürmeye,sürmeyi çok rahatlıkla da bulabilceğimi biliyorum ama aklıma bişi takldı,benm gözlerm çok büyük deil o yüzden sürme gibi şeyleri gözümün iç kısmına deilde kirpik kökünden dış tarafa dğru sürüyorum,göz kapağımında üstüne özellikle de uç kısmına daha koyu bi şeklde,ama burada okuduğum kadaryla göz kapaklarının arasına yerleştirp çekliyomuş yani içe oluyormuş peki dışa nasıl sürüyor özellikle de göz kapagının üstüne,bi de göz kapağı oval,sürerken nasıl düz bi hat elde edebilirm bulaştrmadan???
kadıköyde araştırdım,tuhaf bir şişede buldum,ama eye liner gibi cubugu vardı ve grimsi duruyordur,emın olamadım 12,500 ytl deyınce kız mıchael jackson gıbı ay yurusu yaparak cıktım ordan.
Kremsi yapıda olan katı sürme istiyorum benneyaptımki
Ben toz sürmeyi bulaştırıyorum denedim...
Ya aslında bulaştırmıyorum ama nasılsa hep bulaşıyor :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?