- Konu Sahibi meltemgalli
-
Arkadaslar ben burada ruj seklınde surme buldum muthıs bırsey:1closedeyes:
Turkıyede var mı bılemıyorum..Toz surme cok kaprıslı cok nazık bır anlık dıkkatsızlıgınız de mahfedıyor goruntunuzu...Bulasması cıkmaması da cabası..kafamçokkarıştı
Tavsıyem ruj gorumundekıler.(ama o hac malzemelerı satan dukkanlarda kı yesıl surmelerden bahsetmıyorum ).gamyoncuiremsu
Turkıyede var mı bılemıyorum..Toz surme cok kaprıslı cok nazık bır anlık dıkkatsızlıgınız de mahfedıyor goruntunuzu...Bulasması cıkmaması da cabası..kafamçokkarıştı
Tavsıyem ruj gorumundekıler.(ama o hac malzemelerı satan dukkanlarda kı yesıl surmelerden bahsetmıyorum ).gamyoncuiremsu
sendeki nasıl bişi bi tarif et bakalım. bunlar çeşit çeşit olduğu için, kullanımları da farklı farklı.arkadaşlar bendede var toz sürmeden ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.günlerdir duruyo biri bana anlatabilirse sevinirim.yani içine su fln koyuluyomuş ama ne kadar koyulduğunu bilmiyorum
sendeki nasıl bişi bi tarif et bakalım. bunlar çeşit çeşit olduğu için, kullanımları da farklı farklı.
ama genel olarak, sulandırmana gerek yok.
muhtemelen çubuğu da vardır. o çubuğu toza batırıyosun, hafif üfle ki suratına toz taneleri düşmesin. sonra gözüne sürüyosun gerisi bildiğin gibi.
toz sürme almak icin arabistana yada pakistana gitmeye luzum yok, hac malzemeleri satan yerlerde mevcut 3-5 ytlye alabilirsiniz :ecrin_bebek:
yalnız ben toz sürme kullanmaktan hiç hazetmiyorum
gözüne kalem bile çekemeyenlerin kullanması taraftari ise asla değilim
zira makyaj yapayim derken pandaya dönebilirsiniz!
gözü kapali makyaj yapabilen biri olarak ben bile toz sürme kullanmakta zorluk cektim
onun yerine kremsi yapida olan kati sürmeleri tercih ediyorum
hem gozume kaçip iğrenc bir aci yaşatmiyor hem de tozdaki gibi bulaşma riski yok:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?