Sivilceli Ciltler arap kızı kremi kullanan varmı...?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

crime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
6
0
arkadaşlar ben beyaz tenliyim makyaj yapan biriyim 20 yaşındayım yıllardır bi türlü sivilcelerime çözüm bulamıorum ayrıca izleride war artık bu durumdan çok sıkıldım arap kızı die bi krem duydum kullanıcam ama acaba daha kötü olurmu diye endişelerim var kullananlarınız warsa lütfeeeeeen acil bilgilendirirseniz çok sewinirim..:KK34::KK34:

ablam kullandı halada cedkmecede öylesıne duruyor bır faydasını gormedi sivilce üzerine.ama benım burdakı aktardan duydugum arap kızı çiller için oda yenı gunesden baslamıs hafıf kahverengı olanlar için;sivilce için kullanılmıyor yanı...bır bılene sormamk lazım derım..

Canım benimde alnımda sivilce izlerine benzer küçük sivilceler var arap kızı kullanıyorum biraz iyi geldi gibi bir zararını görmedim beyaz kullanıyorum pembede kullanmıştım ama pembesi çok yaglı beyazını öneririm

arkadaşlar ben beyaz tenliyim makyaj yapan biriyim 20 yaşındayım yıllardır bi türlü sivilcelerime çözüm bulamıorum ayrıca izleride war artık bu durumdan çok sıkıldım arap kızı die bi krem duydum kullanıcam ama acaba daha kötü olurmu diye endişelerim var kullananlarınız warsa lütfeeeeeen acil bilgilendirirseniz çok sewinirim..:KK34::KK34:

Canım, eğer yağlı bi cildin varsa tavsiye etmem hiç.. İlk başta sürdüğümde süper yapmıştı, esmer tenliyim ben, resmen bebek poposu gibi olmuştu ama sonra pütür pütür sivilce çıkardı, içi beyaz olanlardan, minik minik. Bir kaç defa kullandım, hep aynı etkiyi gösterince bıraktım. :KK50: Şimdi acnelyse diye bi kreme başlıyorum, sivilce lekelerine karşı en etkili kremlerden biri diyolar.

ben 21 yaşındayım geçen sene kullandım sivilcelerim için ve geçmeyen izleri için ama hiç bi faydasını görmedim cildimin daha fazla yağlanmasıda yanıma kar kaldı.3 lira ya almıştım pahalı değil ama etkisi yok. sivilcelerden kurtulmak istiyorsan cildini sabah akşam düzenli olarak ömür boyu cilt tipine uygun ürünlerle temizle-tonikle-nemlendir ben öyle yapıyorum artık biraz hafifledi hemen geçmez zaten sabır gerek bana 2 sene oldu sivilcelerle mücadele edeli:KK59::KK34:

X