Aranzda uyurken konuan var m?

yaa bende konuşuyormuşum uykumda,annem diyor, soruyorum ne dedim diye anlaşılır değildi falan diye geçiştiriyor, bütün herşeyi açık veriyorumdur belki, yada bilinçaltımdakileri sölüyorumdur uykuda. çok kötü bişi bu ya :sinifsinif:
bazen kendi sesime uyanıyorum. rüya görürken o rüyayı yaşıyormuşum gibi konuşuyorum. :uhm:

ya benimkide başka dert işte uykumda ayıp sözler söyleyip bağırıyorum:KK43:((bilmiyorumkismile
çok geç farketti çok alay konusu oluyorum vede arada birde peşime arkadaşlarıyla takılan komşunun oğluda cabasıı:umursamaz: bilerek yaptığımı düşünüyolar kahroluyorum inanmıyolarr 6-7 senedir :sinifsinif:

aaa komşu oğlu ne biliyor senin uykunda öle şeyler konuştuğunuda arkadaşını alıp peşine takılıyor akannehir akannehir bende korkuyorum ay umarım bende böle şeyler konuşmuyorumdurr düşünsenize bunları konuşurken annemin falan duyduğunu eyvahedigeldismile

benimki artık bağırma kıvamında çok ileri derece yani yarına randevualdım nörologa gidiyorumm anlatayım belki hafifletici bir ilaç verir

ben deyilde esim uykusunda konusur...bazen günlük yasadigi seyleri konusur..hatta bazen küfreder...kaydirigubbakcemile3

Bir hafta felan önceydi, kahkahalar atıyormuşum, eşim uyanmış sesime kaydirigubbakcemile3Bir yandan da Hordan Gencebay, Bardan Martini diyip patlatıyormuşum kahkahayı :roflol:

hollandadan gelen kuzenimle aynı odadan kalmıştık gece uykumda ingilizce konuştuğumu söyledi haftada 24 saat ingilizce dersinden sonra delikafadulden :roflol:

canım imkanın varsa uyku laboratuvarından gün al nörolojiye git,,,birgünde beynin eegsini çekiyorlar gece boyunca birgün kalıyorsun,,bende uykunun kkalitesi çokk düşük çıkmıştııbilmiyorumkismile gerçi ne yapıyorlar dersen ona göre ilaç veriyolar düznli kullanıyosun:hulya: norolojinin uykudaki ilaçları bana daha verimli gibi geldiilaelaelaelaelae

hımm peki bu duzenlı kullanmak bir ömür kullanmak mı demek oluyor ? bide bu ilaçların herhangi bi yan etkısı varmı?
şu sıralar zonamla ugrasıyorum :KK43:( bu hgecsın uyku problemımıde halledicem insallah..
son olarak verdigin bılgıler için tşk ederim
a.s.

hımm peki bu duzenlı kullanmak bir ömür kullanmak mı demek oluyor ? bide bu ilaçların herhangi bi yan etkısı varmı?
şu sıralar zonamla ugrasıyorum :KK43:( bu hgecsın uyku problemımıde halledicem insallah..
son olarak verdigin bılgıler için tşk ederim
a.s.

canım ben geçen gün nörolojiye gititm guclubacismiledoktor ilgilendi baya sağolsunn,,öncelikle uyku terörü falan dedi,,hemende mr çekinmemi istedi kafadan ne olur ne olmas:))))bir yere flan çarptın mı yada bunu tetiklicek önemli bir rahatsızlığın varmı diye ekledi?öle önemli bişeyimde yok çok küçükkken bir düşürmüşler:)))ama bu sorun 6-7 yıldır var((neyse genede önlem olarak perşembe 5te çekinicem çok korkunç bir makinee sesli heöde baya içine giriyorsun((kulaklarıma pamuk tıkayıp derin nefes alıcamm...ama aslında tomografide çıkıyomuş galiba((neyse artık bu doktorun peşini bırakmıcam...hemende ayrı yeten psikytra gönderdi..psikytarda yatmadan önce aatarax yazdı birde uyku için bir ilaç yazdı bakalım genede denicem ama asıl mrdan sonra nörolojiye gidicem bakalım o ne dicek bu ilaçlara,,,kökünden çözmesede en aızndan azalttsada razıyım kızlarr............:emir_bebek:

nörolojie gittim sağolsun güzel ilgilendiler,,mr da çekildi önlem olarak,,ilaç verdi doktor kas gevşetici gibi bişey uyurken zorlamıyorum uykumdad aşırı uyanmıyorum ama sabah zor kalkıyoruumm:KK43:((yapabilecekleri falzla bişey yok demekki uyku için,,bilemiyorum böyle haayat boyu birlikteyiz demek kiii bu hastalıklaohaoldumsmile

çok gecmıs olsun kelebeketkisii ;insallah suan daha iyisindir..
o aletibiliyorum yaa daha önceden gırmıstım 2ssat boyunca durmak zorunda kalmıstım maalesef ;1saat ilaçsız-1saat ilaçlı olarak (pazarda basıma ,kamyondan cadır dusmustude-demır olanlardan- )
kokunden cozzumu yok desene..sanırım bizde var bişi belkıde cok kafamıza takıyoruz :p:p :) neyse yaa önemli olan bu uyurgezelıgın had safhaya cıkmaması benım ıcın yeterlıdır enzaından dıyorum -az tesellı edim kendımı :KK66: -

Uykumda cok aktıfımdır.
Konusurum, gulerım, bagırırım.
Esım, 'uyurken bıle cenen hıc durmuyor' :-) der.
Bunlar degılde,
benı en cok rahatsız eden sık sık kabus goruyor olmamdır.
Kımı zaman gordugum ruyalar o kadar gercek gıbı gelıyor kı,
uyanmaya calısıyorum, uyanamıyorum.

benim kardeşimde var aynısı ..çok kötü birşey allah başa vermesin..uyandıramıyoruzdaa agresifleşiyor kalktığındaa itip kakıyor:KK43: yerne yatırana kdr neler çekiyorum siz bana sorun:KK43: hocaya götrdük biz dua verdii bisrüüü yediği yemeğe katılması için işte yastığın altına ayrı bi duaa öle ölee iyi şimdii kalkmıyor

bende kardeşimde acayip konuşuruz gece.sanki sabaha kadar uyumamışızda sohbet ediyomuşuz gibi olur.ben bi ara turkcell call centerda çalşydum sabah kadar rüyamda aboneleri faturaları görüp anlatıyodum kareşimde hep dalga geçerdi benle'sana çift maaş vermelri lazım sen gecede mesai yapıyosun abla'derdi.be gndüzde gecede pek susmuyorum vesselam.:KK1::KK1:hhaa bide ben ynıma geleni öpüyorum hemen kim olur olsun :KK52:

Ben de çok üzücü rüyalar gördüğüm zaman rüyamda ağlarken gerçektende ağlıyorum.Ağlayarak uyanıyorum yastığım ıslak yüzüm gözüm yaş içinde.Gerçekte ağlayamam,engellerim bi şekilde,sanırım bundan olsa gerek diye düşünüyorum ve nedense çok hafiflemiş oluyorum

X