Aranzda uyurken konuan var m?

ben de konuşuyorum
hatta liseye giderken bi kere kalkmışım oda oda babamı aramışım kaydirigubbakcemile3annem sabah anlatmıştı ama hiçbişey hatırlamıyordum

B]Bende de var böyle bir sorun
O gün beni çok etkileyen birşey yaşadıysam gece onu mutlaka anlatıyorum...
Bu yüzden ablamdan hiç bir sırrımı saklayamadım malasef..
ıleride evlenirsem ne yaparım bilmiyorum...[/B

ya canlar bendede 6 senedir var uykumda konuşma bağırma ama anlamlı değil saçma sapan ne rüya görürsemm bağırarak,,üstelikte halinize şükredin ben cinsell rüyalar görüyorum sık sık vede gerçekten yaşıyorum sankii uyandığımda kalbim hızla çarpıyorr,,vede bağırıyorum düşünsenize biriyle oluyosun rüyanda vede bunu bağırıyorsun ayıp sizcükerl neler neler ayıpp çok ayıppp komşular rahatsız bu durumdan bilerek yapıyorum sanıyorlar,yüzyüze gelmedik amma arkamdan çok şeyler dönüyoo sormayın gitsin adım çıktı bu yüzdennn boku yedimmm:))))))) ben o yüzden konuşun önemli değil üzülmeyinn ama doktora gidinnn psikyatrlar ve nöroloji ilgilleniyoo ben yatağımdan kalkmadım daha

bende arada sırada konuşurum ama sununfarkındayım sadece kafama bişiyi çok fazla taktıysam konusuyorum hemde bazen kendi sesime kendim uyanıyorum en komik olanıda eğer askımla konusurken çok uykum varsa zor konusuyosam telefonu kapattıkdan sonra gecenin bi yarısı efendim askım yok uyumuyorum diye bağırarak uyanmam oluyo :kedi:

çok güzelmiş ya:)))))bunlar şuanlık zararsızz şeyler tabikideee inşş ilerlemesiinn dikakt edin benim durumuma düşmeyinde aman amannnn ,,rezillikk yaffff

eşimde arada sayıklar ama cevap vermez sorulara o gün içinde ne yaşıyorsa onu konuşur,güler.sanırım stres bilinçaltı falan.

Ender de olsa bende de oluyor sayıklamalar konuşmalar.laelaelaelaelae

Hatta eşim dün gece gene konuşup durdun diye takılır kaydirigubbakcemile

Küçükkken de konuşurmuşum ,hatta bir gece sokağa çıkıp rüzgarda kağıtın peşinden bile koşmuşum sonra babam tokat atarak uyandırmıştı kafamçokkarıştı

bende arada sırada konuşurum ama sununfarkındayım sadece kafama bişiyi çok fazla taktıysam konusuyorum hemde bazen kendi sesime kendim uyanıyorum en komik olanıda eğer askımla konusurken çok uykum varsa zor konusuyosam telefonu kapattıkdan sonra gecenin bi yarısı efendim askım yok uyumuyorum diye bağırarak uyanmam oluyo :kedi:

hahaah aynen aynen.. tlf da yatakts uyumanadn önce konusurken uyuya kalıorum o da kapatmıo tlf nu bı sure gecınce onun askım seslerıne uyanıorum yada uyanmıorm ama uyandgımı sanıor cvp verıorm.
bazen kahkahalar atıorum uykumdaa bunun farknda oluorm ama uyanamıorm
bazen aglıorum
sık sıkda konusuorum oda arkdsım dıo ama ne dedıgımı anlayamıomus allahtaaannn kafamçokkarıştı

eyvahedigeldismile ha bırde ben kucukken dayımda kalırdım 4-5yaslarında.dayımın bı arkdsı vardı cook severdım mahmut amca. bırgun dayımla ıkısı bıze geldı 5 yasında flnım. bızde kalmıslardı o gece.. sen kalk yatagından amca amca dıe gt elın adamının yanına :KK43:( ayy ııkı kuxukmusum cocuk deıp gecmıslerdııı :)))

bendede aynı sorun var maalesef :KK43:(
ozelıkle çok yorgun oldugum zamanlarda ve aklımda bir iş varsa yada bir eylem olupta gun içinde yapamadıgım zamanlarda gece yapıyormusum farkında olmadan ve konusmalarda cabası arada diş gıcırdatmalar buda birine sınırlendıgım zaman oluyor.. artık hepsını kesfettım ama çözüm nedir bende bılmıyorum..
evlenmeden önce yine uyurgezerlıgım tutmus ve kardesımı uyandırıp kedileri gordun mu uyan kediler kaçtı demısım
kaç kere kendımı camdan asagıya yorganımı sılkelerken uyandım (oda hava soguk olunca uyandım bılmıyorum işte)

bunun gibi seyler işte.

ben sorulan sorulara cvpta verıyormusum eşim soyluyor.. eger çok konusursam esımıde uyandırıyormusum oda benı uyandırıyor Aşkıımmm diye ozaman susuyormusum :))

bende konuşuyorum yhaboshayallersmile ama o ara rüya görürsem onu anlatıyorum sonra ne sorarsan anlatayım tüm ince ayrıntılarına kadar ama yine de kendime sahip çıkabiliyorum susabiliyorum yorgunsam hatırlamıyorum ama. bi de kalkınca ne dedğimi hatırlıyorum tek iyi yönü bu olsa geerekbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kıslar kızılcıklıyla benimkki daha ciddi gibi görünüyo:KK43:(bizim tedavi olmamız lazım amma bunun öle bir tedavisi yok nörolojiye gitmeni öneririmm uykuda bu kadar bilinçsiz hareketler biişeylerin yolunda gitmediğine dalallet:eek:lmaz: eyvahedigeldismile

bekarken kardesim konuştugumu söylerdi gün içindeki olayları ya da yaptıklarım-yapacaklarımı anlatırmışım cevap da beklermişim hatta bazen hatırlıyorum kardesim de soru sordugunda kızdıgımı üstüme geliyor ya..
evlendim eşlim konuştugumu hiç duymamış daha hahaaa...
oysa kardesim hep anlatırdı sunu dedin,bunu anlattın diye

kıslar kızılcıklıyla benimkki daha ciddi gibi görünüyo:KK43:(bizim tedavi olmamız lazım amma bunun öle bir tedavisi yok nörolojiye gitmeni öneririmm uykuda bu kadar bilinçsiz hareketler biişeylerin yolunda gitmediğine dalallet:eek:lmaz: eyvahedigeldismile

sormaa yaa benı hocaya okutcaklardı bundan dolayı ben kortumda gıtmedım :)) acep gitsem faydasını gorurmuydumkıne arada aklıma gelır keske inat edecegıme gitseydım diyorum..
ama dr daha iyi olur tabıkı bende neye gidecegımı bilememıstım hımm önce psikiyatriğe ordan sonuc alamazsam nörölljiye gidem en iyisi..

olan eşime oluyor gece uykusu diye bısey kalmadı yazıkyaaa sürekli peşimde dolanmaktan :KK43:( evımızın kapısının bi anahtarı bende yoktur mesela o sadece esımde vardır ..uykumdan kapıdan çıkıp gitmeyeyım diye
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile mafoldumben

ya benimkide başka dert işte uykumda ayıp sözler söyleyip bağırıyorum:KK43:((bilmiyorumkismile
çok geç farketti çok alay konusu oluyorum vede arada birde peşime arkadaşlarıyla takılan komşunun oğluda cabasıı:umursamaz: bilerek yaptığımı düşünüyolar kahroluyorum inanmıyolarr 6-7 senedir :sinifsinif:

sormaa yaa benı hocaya okutcaklardı bundan dolayı ben kortumda gıtmedım :)) acep gitsem faydasını gorurmuydumkıne arada aklıma gelır keske inat edecegıme gitseydım diyorum..
ama dr daha iyi olur tabıkı bende neye gidecegımı bilememıstım hımm önce psikiyatriğe ordan sonuc alamazsam nörölljiye gidem en iyisi..

olan eşime oluyor gece uykusu diye bısey kalmadı yazıkyaaa sürekli peşimde dolanmaktan :KK43:( evımızın kapısının bi anahtarı bende yoktur mesela o sadece esımde vardır ..uykumdan kapıdan çıkıp gitmeyeyım diye
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile mafoldumben

canım imkanın varsa uyku laboratuvarından gün al nörolojiye git,,,birgünde beynin eegsini çekiyorlar gece boyunca birgün kalıyorsun,,bende uykunun kkalitesi çokk düşük çıkmıştııbilmiyorumkismile gerçi ne yapıyorlar dersen ona göre ilaç veriyolar düznli kullanıyosun:hulya: norolojinin uykudaki ilaçları bana daha verimli gibi geldiilaelaelaelaelae

X