Aranzda uyurken konuan var m?

depresyonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
562
1
38
Kızlar ben uyurken çok konuşuyorum, ayrıca kalkıp evin içinde dolaşıyormuşum ben farkında değilim malesef...
Dün gecede kalkıp ablama seslenmişim abla çantanı al diye bağırmışım sonra gidip lambayı yakmışım, diyoki uyanık gibisin bende hayal meyal hatırlıyorum ama neden böyle yapıyorum bilmiyorum...
Bi günde belki güleceksiniz ama :)) uyanıp ellerimi havaya kaldırmışım hani savaşta bağırırlarya hücuma kalkınca bende alla alla diye bağırmışım sonra yatmışım...
Bunları duyunca çok rahatsız oluyorum neden böyle oluyor bilmiyorum, günlük hayatın yansıması diyolar ama gündüz yaptıklarımla gece yaptıklarım çok farklı...
Ne yapmalıyım sizce....
:uhm:

aynısı benimde eşimde var o kalkıp gezmio ama sabaha kadar hiç susmuyo desem yeridir :))

bende uyku sırasında konuşanlardannım ama ben gün içinde yorulmaya strese bağlıyorum evet kendimi birçok kez denedim ve eğer çok yorulursam ve derin uyuyorum onun için diyorum çok dalıyorum yorgunluktan veya böyle çok korkunç ve savaşlı aksiyonlu filim izlediğimde oluyor bağırıyorum ben yine ölüyorumm diye ama ben bekarım şimdilik kardeşim şikayetci benden ama oda alıştı gibi ilerde nolur bilmiyorum

canım bende konusuyomusum sureklı ama farkında dıılım stresten kaynaklandıgını okumustum.oss ye hazrlandıgım sene de cok streslıydım ben o zaman bende senn gıbı kalkıp dolasıyodum sabah bı uyanıyodum kendı odamda dılım baska odaya yatmısım mesela :) bı gecede yazın uyanıp kıslık kıyafetlerımı cıkarıp gıymısım ama hıc hatrlamıyorum sabah uyandım su gıbıyım tabı :) stresle alakalı dıye bılıyorum yanı canım kafanı bosaltmaya bak biraz :kahve:

bnde konuşmuşum biara.istediğim bişey vardı onu uyurken anneme anlatmışım yok şöyle özellikleri var da diğerlerinden farklıda alalım da bilmemne.hç hatırlamıyoum :ecrin_bebek:

Benim kocam konuşuyor ama öyle bişeyler anlatır gibi değil
Eliyle yatağı yoklayıp bana uzanamazsa bi panik nerdesin diye soruyor
Üzüntüyle gitme falan diyor :gitme:
Biz çeşitli ölüm hastalık maddiyat gibi nedenlerle 4 yıl evlenmeyi bekledik
Bi psikolog arkadaşa sorduk kaybetme korkusu
Hala evlendiğinize yanında olduğuna inanamıyor
Bilinç altında evliliğinizin rüya olmasından korkuyor dedi :bbo:
Zamanla alışır herhalde

ben kendimi bildim bileli sayıklıyorumkaydirigubbakcemile3evlenmeden önce annem anlatırdı gece neler konuştuğumu şimdi eşim anlatyorkaydirigubbakcemile3bazen çok streste olduğum zaman falan da ağlıyorum uykumda çok zor uyanıyorum hatta uyanamıyorum birinin uyandırması gerekiyor kitlenip kalıyorum resmen eşim ilk başlarda çok korkmuştu ama artık alıştı sakince uyandırmaya çalışıyor dönem dönem artıyor bu durum dönem dönem de azalıyor ben de alıştım çevremdekiler dekaydirigubbakcemile5

eşimin sayıklamalarına şahit oldum çok defa ama o benimde sayıkladığımı iddia ediyor
bazen sorduğu soruya bile cevap veriyormuşum akannehir
sık sıkda uykularımdan hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanıyorum
ilk evlendiğimiz zamanlar gece "gitme" diye sayıklarmışım oda sorarmış "kim gitmesin nereye gidiyo" falan diye "beni bırakıp gitme" diyormuşum
evliliğimizin ilk aylarında çok sorunlar yaşadık sanırım o yüzden bu şekilde sayıklıyordum

ben de eşimde sabaha kadar muhabbet halindeyiz eşim konuşur sürekli irsaliye fatura sayıklar durur. ben daha vahim konuştuğumla kalmayıp bi de cevap veren cinstenim

Bende de mevcut bu problem :S Üstüne bir de sorulan sorulara ben de cevap veriyorum. Biri yanağını değdirdiğinde öpüyormuşum. Annem yapmış bir kere :)

X