caglatay o artık evliii (H) Kayıtlı Üye 5 Eylül 2009 86 0 5 Eylül 2009 Konu Sahibi caglatay #1 arkadaslar aranızda nivea'nın pearly&beauty'nin sprey yada stick olanını kullanan varmı? varsa hangisi daha iyi koruyor?
arkadaslar aranızda nivea'nın pearly&beauty'nin sprey yada stick olanını kullanan varmı? varsa hangisi daha iyi koruyor?
Doro Tantrumm! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 9.310 3 5 Eylül 2009 Konu Sahibi caglatay #2 canım kullanmadım ama şunu önerebilirim yine nivea double effect deodorant sprey süper koruyor
Umudum geçmize mazi :( Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 3.622 12 18 Eylül 2009 Konu Sahibi caglatay #3 ben fa kullanıyorum gerçekten güzel
E edernut Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 54 0 13 Eylül 2010 Konu Sahibi caglatay #4 Doro .!.: canım kullanmadım ama şunu önerebilirim yine nivea double effect deodorant sprey süper koruyor Genişletmek için tıkla... bende double effect kullanıyorum çok güzel gerçekten tavsiye ederim yerimseniben
Doro .!.: canım kullanmadım ama şunu önerebilirim yine nivea double effect deodorant sprey süper koruyor Genişletmek için tıkla... bende double effect kullanıyorum çok güzel gerçekten tavsiye ederim yerimseniben