- 19 Ocak 2024
- 72
- 66
- 3
- 35
- Konu Sahibi papatyaselosh
-
ben saxsenda aldım ama o iğneler cesıt cesıtmıs . bır arkadasım ozemıc kullanmıs cok memnunmus . ben saxsendadan o kadar memnun kalmadım karın agrısı bulantı yaptı bıraktım .
kullanan ve memnun olan varmı kılo verebılen ?
diyet yapmakta cok zorlanıyorumKolay zayıflamaya gözünüzü dikmeyin.
Sağlık sorunu yoksa diyet ve hareketle çok güzel kilo veriliyor.
6 haftada 18 kilo verdim sırf diyet ve bir saat yürüyüşle.
Ben saxenda başladım 4.4.2024 tarihinde 78 kg ile başladım 74 kğ düştüm 2 gündür 1.2 ml çıktım mide bulantım oluyor ama zayıflamak için dayanıyorum çünkü asla kilo vermedim başka türlüİlacın bir kutusu ne kadar gidiyor?
Merhaba biraz dojazını nasıl kullanacağınıza bağlı . Hafta bir kere kullanıyosunuz aynı gün olacak şekilde , eğer 1 ml den vurusanız 3 vuruş kaldı 3 hafta yani ama daha azdan başlarsanız örneğin 0,50 ml den 6 vuruş kaldı .İlacın bir kutusu ne kadar gidiyor?
Kaç kilodan 18 kilo verdiniz acaba?? Ve diyet derken neler tükettiniz??Kolay zayıflamaya gözünüzü dikmeyin.
BravoKolay zayıflamaya gözünüzü dikmeyin.
Merhaba ben diyetisyen arkadaşımın bana önermesiyle direk kendim alıp başladım ilacı araştırıp , reçetesiz alınabilen bir ilaç zaten sadece bulunması zorTekrardan merhabalar peki bir şey daha sorabilir miyim
doktor kontrolünde mi başladınız acaba yoksa direk alıp siz mi başladınız
Canım o nasıl bişeyben 3 pakettir saxenda kullanıyorum başlangıç kilom 71di güncelde 63 kiloyum. bünyemden dolayı çok hızlı kilo veremiyorum ama iştah konusunda bayağı etkili olduğunu düşünüyorum. doz arttırımı yaptığımda mide bulantısı yaşıyorum sadece, onun dışında kendimde yan etkisini görmedim. bi 57 kiloyu görene kadar kullanmaya devam ederim gibi
Bende kullandım ama hiç kilo veremedim iştahımı da kapatmadı açıkçası aldığıma pişmanım elimde kaldıBen saxenda başladım 4.4.2024 tarihinde 78 kg ile başladım 74 kğ düştüm 2 gündür 1.2 ml çıktım mide bulantım oluyor ama zayıflamak için dayanıyorum çünkü asla kilo vermedim başka türlü
Satmayı düşünürmüsünüzBende kullandım ama hiç kilo veremedim iştahımı da kapatmadı açıkçası aldığıma pişmanım elimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?