Nöroşirürji Aranızda yüksekten düşüp, kafatası kırılıp sonra iyileşen var mı?

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
9
yüksekten düşüp kafatası kırığı olan varsa ilerde bi sorun yaşadımı başka sağlık sorunları ortaya çıktımı paylaşırsanız çok sevinirim

ben hatırlamıyorum üç veya dört yaşlarındayken tek katlı bir evin çatısından düşmüşüm dudağım korkunç bir halde yarılmış şimdi dışardan belli değil bu sadece bi tanesi saysam yirmiden fazla olayım vardır yaramaz değildim ama sürekli başıma bişeyler gelirdi

canım bende evimizin terasından düşmüştüm 5 yaşındaydım benimde kafatasımda kırık oldu ölümlerden dönmüşüm ama rabbime şükürler olsunki şimdi çok sağlıklıyım...

Cnm bende 5 yaşındayken binanın 1.katından düşüp 2 gün komada kalmışım.yalnız kırık değilde yanlış hatırlamıyorsam kafatasım çatlamış..ama allaha şükür 22 senedir onla ilgili bi sorun yaşamadım...

benim oğlum 2 buçuk yaşında 3. kattan düşmüş kafatası kırılmıştı acaba ilerde bi sorunla karşılaşırmıyım diye çok endişeleniyorum oğlum şu an 9 yaşında gözlerinde sorun var astigmat ve hipermetrop acaba düşmedenmi oldu bilemiyorum aslında beyin cerrahı olsa buna açıklık getirse ne kadar iyi olur

astigmat ve hipermetrop un fiziksel darbeden kaynaklandıgını sanmıyorum.. darbeden dolayı olabilcek göz rahatsızlığı bildiğim kadarıyla göz kaymasıdır, göz kasları lifleri koparsa olur o da..

bence bu yasa dek bi sorun cıkmadıysa ilerisi için endişe etmeyin ama tabi ki içinizin rahat etmesi için yılda bir kere tomogrofi fln eşliğinde tam tetkikli muayene ettirin..

geçmiş olsun

benim bir arkadaşımın babası motor kazası gecırmişti ve kafatası kırılmıştı. ameliyat oldu ve su anda gayet sağlıklı.

canım benim ablamda 12 gün önce geçirdi bi kaza şuan hastanede beyin kemigi kırılmış yani kafa tassı deil ama beyne zarar vermiş diyo dr.u 4 gün yogun bakımda yattı 8 gündürde nrş. bölümünde yatıyo kendi başına ayaga kalkamıyo altından alıyo annem yazık gittikçe bizde yardım ediyoz ama yük annemde o kalıyor yanında gözünde kayma puslanma çift görme var devamlı mide bulantısı var cok şükür aklında bişi yok ama psikolojisi cok bozuk mamayla besleniyo yanında ek gıdalarda veriliyo düzelicek diyo dr.lar inşallah iyi olur 6 yaşında oglu var allahım ona bagışlasın bi yakınımızda olmuştu 15 yıl sonra sıkıntıyla tekrarlamıştı inşallah şizinkide iyi olur rabbim dert verip derman aratmasın geçmiş olsun

yeni yürümeye başladığımda ikinci kattan düşmüşüm dr a bile götürme gereği duymamışlar
taş gibiyim bişeyim yok

Bir komşumuz vardı ilkokul çağında çocuğu araba çarpmış kemiği kırıldığı gibi birkaç santim çapındada bir delik vardı başında orda kemik yokdu deri ile kaplıydı.Ameliyatla orayı düzelttiler.şimdi askerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…