• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranizda sleeper kullanan var mi?

Movenpick

suzi19
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
567
0
96
- Yurtdışı
arkadaslar tavsiye edermisiniz benim kizim sallanmaya alisti bende belki bir nebze olsun rahatlarim diye almayi düsünüyorum ama önce sormak istedim bunlar otomatik olarak sallaniyomu önerilerinizi bekliyorumşutarafagitti

ben kullanıyorum ama öne arkaya sallanmayı kızım çok sevmedi, ben de şimdilik çok küçük olduğu için sağa sola sallanıcak gibi yastığın üzerine yan yatırıyorum, e bebekten aldık, eğer ilerde kullanamazsak başka bi ürünle değiştirebilirsiniz demişlerdi.ama bu uykusuz günlerde benim için iyi oldu kucağa ya da ayağa alıcağıma yatağa alışır gibi geliyo 20 dk ya ayarlıyorum sonra duruyo ağlayınca müziğini açıyorum falan baya idare ediyo.ben sonradan gördüm bi de dandolino mu ne öle bi ürün de var benzer, hatta o 300 dü sleeper ı biz 400 e aldık hem o mama sandalyesi gibi yükseltilebilioda, onu da eminönüde irembebede görmüştüm. umarım yardımcı olmuşumudur

benım oglumda sallanmaya alısmıstı belkı rahat ederım dıye 45 gunlukken aldık.ama sallanma pozısyonunu hıc sevmedı oglum.donmeye baslayana kadar yatak odamda yatak olarak kullandık sleeperı.suanda da mama sandalıyesı olarak kullanıyoruz.nerdeyse yasına geldı oglum hala sallanma pozısyonunu kullanmıyoruz.muzıgıylede hıc ılgılenmedı.elektrıklı oldukları ıcın saat ayarı var ayarlıyorsunuz o sure boyunca kendı sallanıyor.sallanma hızıda var ayrıca

ben kullanıyorum ama öne arkaya sallanmayı kızım çok sevmedi, ben de şimdilik çok küçük olduğu için sağa sola sallanıcak gibi yastığın üzerine yan yatırıyorum, e bebekten aldık, eğer ilerde kullanamazsak başka bi ürünle değiştirebilirsiniz demişlerdi.ama bu uykusuz günlerde benim için iyi oldu kucağa ya da ayağa alıcağıma yatağa alışır gibi geliyo 20 dk ya ayarlıyorum sonra duruyo ağlayınca müziğini açıyorum falan baya idare ediyo.ben sonradan gördüm bi de dandolino mu ne öle bi ürün de var benzer, hatta o 300 dü sleeper ı biz 400 e aldık hem o mama sandalyesi gibi yükseltilebilioda, onu da eminönüde irembebede görmüştüm. umarım yardımcı olmuşumudur

evet canım bızımkı dondolıno.mama sandalıyesı olarak kullanılıyor yukseklık ayarı var.sleeperda bu ozellık yoktu.satıcı bunu tavsıye etmıstı bıze.

bizde dandolino kullanıyoruz kızım doğduğundan beri onda yatıyor yatağına alıştırmadık daha yatak odamızda bizle kalıyor....
ben çok memnunum kızımda bi ara gece bile sallanmak şstşyordu :( dandolino max 30 dakka sonra duruyor.. 10-20-30 dr ve 4 ayrı hız kademesi var sonrada mama sandalyesi olrak kullanıcaz...

bebeğin sallanma şeklini severse üstünden inmeyecektir... ama bazı bebişler sağa sola sallanmayı daha çok seviyor :)))

Back