Aranızda Şeffaf Aparey Kullanan Var mı?

Merhaba sonuc nedır ben de oncekı yıllarda sordugumda telsız duzelmez denmıstı gecen ay bır medıpolde bır de sıslıde ortadontıste gıttım artık oluyor o onceden dı dedıler ama cok yuksek fıyat sıslıdekı 20 bın dedı mısal sonucu ve fıyatı yazarmısınız, caprasıklıgınız ne duzeydeydı. Dıs etı sorunu oldu mu benım zaten bıraz var dıs etı sorunum kafa dısımde sımdıden tşkler :)

Ben clearfix markasıyla görüştüm de 5000 lira civarında oluyor genelde dediler. invisalign'e göre daha uygun fiyatlı ama tedavi süreci aynı. Sizinkinin markasını biliyor musunuz

Etkı farkı olur mu dr bana tek marka bunlar demıstı

Son düzenleme:
Ne yaptınız bana da 20 bın dedıler

Merhaba! Ne yaptınız ıstanbulda mısınız

Daha once tel tedavısı olduysanız neden bu yontemle yenıden tedavı oluyorsunuz
Istanbuldamısınız ben de arayıstayım

Hala aklına takılan bir şey varsa yardımcı olabilirim diş hekimiyim
Markalar arası etkı farkı var mı her caprasıklıgı duzeltır mı
Benım anlamadıgım bır kac yıl once senın dıse olmaz dedıler gecen ay ıkı ortadontıste danıstım artık oluyor bu teknolojı degıstı bu daha hızlı duzeltıyor dedıler

Hangı sehırdesınız
etkı oldu mu
kaca yaptırdınız
Caprasıklık ne boyuttaydı

Memnun musunuz hangı sehır kaca yaptılar

Hangı sehır kaca yaptırdı

Habgı sehır kaca anlastınız

Memnun musunuz hangı sehır kaca yaptılar
Merhaba
Ben Bursa’da 8.500e yaptırıyorum. Tedaviye başlayalı iki ay oldu fark edilir bir değişim henüz yok. Görüntüden dolayı tel yerine şeffaf plak seçtim ama bu tedavide çok kolay değil. Ağrı acı sızı yok ancak her yemek ve atıştırmalıkta plağı çıkartıp diş ve plağı fırçalamak zahmetli. Özellikle dışardaysanız. Ama umarım dişlerim düzelir de bu zahmete katlandığıma değer

Umarım arada gelısmelerden gaberdar edersen sevınrım hangı marka othero mu

İnvisalign mıydı sizinki de? Doktor ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız?
Yok o dediğiniz yurtdışı markası ve çok pahalı dolar ile geldiği için. Ben türk markası olan orthero ile anlaştım. ve inanılmaz derecede düzeldi çok şükür dişlerim. Taa tepedeki vampir dişim yerine oturdu. Hala tedavim sürüyor. Bir sıkıntı çıkmazsa 5 plağım daha var. Antalyada orthero ile anlaşan bir kliniğe yaptırdım ben ve benim ki 7.500 TL tuttu.

Benim dişlerim bayağı yamuktu. Vampir dişim vardı üstten gelen. Önce ölçü aldılar. Eğer uygunsa zaten tedavi yapıyorlar. Uygun değilse yapmıyorlar. Size 20.000 demişler o halde sizinki yabancı marka apareydir. Onlar yurtdışından geldiği için dolar ile geliyor. Ben türk markası orthero ile anlaşan bir kliniğe yaptırdım Antalya'da. 7.500 demişlerdi. 2017 Ekimde başlamıştım tedaviye. Şu an durum çoook güzel Allah'a şükür. Yukardaki diş yerine oturdu ve diğer yamukluklarda düzeldi. Ama tedavim henüz bitmedi. 5 apareyim daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…