Hangi doktora gidiyorsunuz ve ne kadar fiyat verdi acaba?Ben çok araştırdım 7 8 ddoktora gittim nerdeyse Türkiye deki 3 markayla da görüştüm fakat clearfix de karar kıldım. Aynı marka için doktorlar farklı fiyat verebiliyor hekimin fiyata müdahalesi fazla . Ortodontist olması gerekmiyor. Kullanımı çok rahat daha önce telle ortodonti tedavisi görmüş biri olarak farkı biliyorum. Kesinlikle bunlar çok daha kullanışlı ve eestetik açıdan belli de olmuyor. Bana tedavi süresi 6 7 ay denildi.. Şuan 2. Aydayımm v2 bence değişim var. Tedavi sonunda ne düşünürüm bilmiyorum ama şu an için memnunum. Size 2 aylık before afterımı bırakıyorum
Merhabalar. 6. ayımın son durumunu çektim. 8. ayım bitince onu da çekip buraya atıcam. Arada ki farka bakarsınız. Ben en başından hiç foto çekmedim. Ama ilk haline göre bayağı fark var. Benim toplam 19 apareyim var ve şu an 15. apareyimi takıyorum. Hfataya 16. apareye geçeceğim. Benim gittiklerimde ortodondist değil. Normal klinik. Zaten bu apareyleri onlar hazırlamıyor sadece aracı oluyorlar. Ben şimdiye kadar hangi ortodondiste gittiysem bana şeffaf aparey önermedi. Çok uzun ve maliyetli dediler. Ama 9 ayda düzeleceğini duyunca fikrim değişti. Ortodondistler daha çok tele yönlendirmek istiyor hep. Bu yeni teknolojiye bir türlü alışamadılar sanırım. Ama çok ciddi çarpıklarda şeffaf aparey de işe yaramıyormuş.Son durumunuz nasıl? Tedaviniz nasıl ilerliyor, düzelme var mı? Ben de Clearfix uygulaması ile dişimin fotoğraflarını çekip yolladım, size uygun doktor diye bir diş hekiminin ismini yollamışlar ortalama süre 10 ay demişler. Aradım diş hekimini ortalama 1.500 dolar tutar dedi, perşembe gidip görüşücem. Yalnız kafama takılanlar, diş hekimi ortodontist değil ve kendisiyle ilgili internette hiç bir bilgi yok :/
2 ayda bayağı düzelme var resme göre. Benim de var diyor dışardan görenler. Yukarda olan köpek dişim bayağı inmiş. Ben de farkediyorum. Ama geriye 4 apareyim kaldı. Bakalım istenilen sonuç olacak mı?Ben çok araştırdım 7 8 ddoktora gittim nerdeyse Türkiye deki 3 markayla da görüştüm fakat clearfix de karar kıldım. Aynı marka için doktorlar farklı fiyat verebiliyor hekimin fiyata müdahalesi fazla . Ortodontist olması gerekmiyor. Kullanımı çok rahat daha önce telle ortodonti tedavisi görmüş biri olarak farkı biliyorum. Kesinlikle bunlar çok daha kullanışlı ve eestetik açıdan belli de olmuyor. Bana tedavi süresi 6 7 ay denildi.. Şuan 2. Aydayımm v2 bence değişim var. Tedavi sonunda ne düşünürüm bilmiyorum ama şu an için memnunum. Size 2 aylık before afterımı bırakıyorum
Kesinlikle alakası yok hanımefendi. Vakadan vakaya uygulamamız gereken tedavi şekli değişiyor. Avantajları olduğu kadar dezavantajları olan bir sistem şeffaf plak tedavisi. Ve tel tedavisi kadar detaylı ve hızlı bir düzelme maalesef ki gösteremiyor. O yüzden ideale en yakın olanı önermemiz bundandır sevgilerİzmirde yaşıyorum ben. Fiyat kişiye göre doktora göre ve bozukluğa göre değişiyor. Bana 5000 ile 17000 arasındaki fiyatları verdi farklı marka ve doktorlar. Ben en uygun olanını seçtim. Ortodontist lerin önermeme nedeni bu plaklar nedeniyle ortodontiste ihtiyaç duyulmaması olabilir. Ben olsam ben de önermem
Geç düzelme hariç dezavantajları neler?Kesinlikle alakası yok hanımefendi. Vakadan vakaya uygulamamız gereken tedavi şekli değişiyor. Avantajları olduğu kadar dezavantajları olan bir sistem şeffaf plak tedavisi. Ve tel tedavisi kadar detaylı ve hızlı bir düzelme maalesef ki gösteremiyor. O yüzden ideale en yakın olanı önermemiz bundandır sevgiler
her vakada uygulanamıyor maalesef.Geç düzelme hariç dezavantajları neler?
Ağır bozukluklarda mı uygulanmıyor?her vakada uygulanamıyor maalesef.
EvetAğır bozukluklarda mı uygulanmıyor?
Merhaba. Bende izmirde yaşıyorum. tedavinizi nerede oluyorsunuz acaba?İzmirde yaşıyorum ben. Fiyat kişiye göre doktora göre ve bozukluğa göre değişiyor. Bana 5000 ile 17000 arasındaki fiyatları verdi farklı marka ve doktorlar. Ben en uygun olanını seçtim. Ortodontist lerin önermeme nedeni bu plaklar nedeniyle ortodontiste ihtiyaç duyulmaması olabilir. Ben olsam ben de önermem
Arkadaşınız kime gidiyor ve ne kadar ödüyor öğrenebilir misiniz acaba?şeffaf aparey en yakın arkadaşım taktırdı. bunu her ortodontist yapmıyor. tecrübe gerektiren bir tedavi bence. 25 tane plak geldi yurtdışından. her plağa geçişte biraz ağrıyıp geçiyormuş. İnvisaligndi markası da. dişlerden biraz törpülüyorlar ama bence sonuç başarılı gidiyor. ben dışarıdan arkadaşımdaki farkı farkettim
Ne kadara yaptırıyosunuz acabaMerhabalar
Bende şeffaf plak tedavisi için dün doktoruma ölçü verdim. Videonun hazırlanmasını bekliyorum. Plak markası orthero. Şeffak plak tedavisi gören arkadaşlar şuan ne aşamadalar neler yaşadılar yazarlarsa bizde fikir sahibi olmuş oluruz
8.500e yaptırıyorumNe kadara yaptırıyosunuz acaba
MerhabaMerhabalar
Bende şeffaf plak tedavisi için dün doktoruma ölçü verdim. Videonun hazırlanmasını bekliyorum. Plak markası orthero. Şeffak plak tedavisi gören arkadaşlar şuan ne aşamadalar neler yaşadılar yazarlarsa bizde fikir sahibi olmuş oluruz