Aranızda psikiyatrik tedavi gören var mı

gizemertrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
30
14
3
21
Benim anksiyetem var lustral kullanıyorum da zaman zaman aniden kalp çarpıntısı sıcak basması falan oluyor ölecek gibi hissediyorum sonra geçiyor panik atak olabilir mi biliyorsanız bilgilendirir misiniz

Bende de anksiyete ve panik atak var. İlk önce anksiyetem ortaya çıktı, bir süre sonra da panik atak. Psikiyatriye de psikolğa da gittim bunun için, psikolog kitap tavsiye etti. Psikiyatr da ilaç yazdı. Ama sonuç olarak iş sende bitiyor. Sürekli aklıma getirdiğim için ilaç kullanırken de panik ataklarım tutuyordu. Psikolog bir de atak anında camı açmamı ve ya balkona çıkıp hava almamı ve kendime bunun 1 dakika içinde geçeceğini söyle diyerek atağı kontrol etmemi söyledi.

Bu ilaçlarla ilgili bilgiyi hiç tanımadığınız insanlardan almanız doğru olmaz . Psikiyatri kliniğine gidip doktora anlatın belki muadil ilaç verecektir . Hem bu panik atak kısmını da anlatırsınız belki o sizi klinik psikoloğa yönlendirecektir .

Bende bi deneyeyim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…