Canım basvurdum yaş da tutuyo boy kilo da mülakata gircem29 yaş biraz geç
Ama bir an önce başvur
Neden olmasın
Allah razı olsun canım yani kocamdan saklı sınava giremiyecegime göre biraz saçma sorular oldu mulakat sınavım var tecrübesi olanlar var mı bilmek istedim memurlar nete bakarım canım tesekkurlerYaa kadın sınava gireceğim daha önce sınav tecrübesi olan var mı diye soruyor. Millet ay yapamazsın coz zor yok kocandan izin al diye akıl veriyor. Şaşkınim valla.
Konu Sahibi başarılar dilerim. sen burada değil istersen memurlar.net de falan araştır konuyu bir sürü kadın polis var ama bunlar burada yok demekki.
Bi ara lise mezunlarida alincak falan diyolardida ondn sordum tesekkrlerYok canım lisans mezunuyum 60 üstü aliyolar di basvurdum sınavları olcak şimdi de lisans bitirmen lazım ya da ygs ye girip pmyo okuman lazim
Lise mezunları ygsye girmesi gerekiyor diye biliyorumBi ara lise mezunlarida alincak falan diyolardida ondn sordum tesekkrler
Teşekkür ederim canım mülakata gircem ben haftaya nasıl sorular cikcak indirdim geçmiş dönemde çıkan soruları ama atasözü filan mi soruyorlar genelde. Bi de ilk fiziki yeterlilik sonra mülakata gircem değil mi.Ben polis degilim ama pomem sinavina girdim sinavla ilgili soracagin varsa cevaplayabilirim
İlk sözlü mulakat olcak yani sonra parkur. İç çamaşırı mi kalıyo mesela ben sezeryan oldum dikiş izim var elerler mi,? Senjn niye olmadı bj mahsuru yoksa?Kart koyuyorlar onune kart seçiyorsun bilgi atasozu vs cikiyor. Benim sansima atasozu cikmisti. Mulakata gelince ilk olarak boy kilo olcumu yapiliyor orda elenenler oluyor sonra bi odaya geciyorsun orda soyunuyorsun sadece ic camasir kalıyorsun orda vucuduna bakiyirlar sonra heyetin karsina geciyirsun iste orda kart cekiyirsun konusturuyorlar seni. Bu asamalarda elenmezsen spor mulakatina geciyirsun parkur var iste onu yapıyorsun
Bence de calissan da rahat olamayacaksin yani hele polislik erkeklerin de cok oldugu bir ortam iyi düşün yine de.O istiyo olmamı sorun yok önceden çalışmami istemiyodu şimdi izin veriyo tek maaşla gecin mek zor oluyo çünkü çalışsam kıskançlık lari daha çok artar diye düşünüyorum
Sezeryan izinden elenirsin bence. Ben mulakat ve spordan toplam 95 puan aldim gectim ama kpss puanim 63 oldugu icin siralamada elendimİlk sözlü mulakat olcak yani sonra parkur. İç çamaşırı mi kalıyo mesela ben sezeryan oldum dikiş izim var elerler mi,? Senjn niye olmadı bj mahsuru yoksa?
Benimde çok düşük puanım 62 Elenir miyim acaba. Bi yerde okumustum Faça izi filan olursa eliyolar yazmış ameliyat izine filan bişey demiyo lar mis.Sezeryan izinden elenirsin bence. Ben mulakat ve spordan toplam 95 puan aldim gectim ama kpss puanim 63 oldugu icin siralamada elendim
Şimdi 1000 bayan alınacak bi ihtimal bilmiyorum olur muBu sene esim denememe izin verseydi bu sene olurdum buyuk ihtimal ben girdigimde bekardim kpss punaim dusuktu iste ve benim girdigimde sadece 240 tane bayan aliniyordu
Bakalim onu da olabilcekmiyiz o zaman hiç çalıştırmiycak erkeğin olmadığı yer yok kiBence de calissan da rahat olamayacaksin yani hele polislik erkeklerin de cok oldugu bir ortam iyi düşün yine de.
62yle zor benim mulakatim tam puana yakin oldugu halde elwndim kpssde cok onemliBenimde çok düşük puanım 62 Elenir miyim acaba. Bi yerde okumustum Faça izi filan olursa eliyolar yazmış ameliyat izine filan bişey demiyo lar mis.
Yazıyordu ayrıntılar kaç alırsak barajı geçiyorduk. Bide bu mulakat i geçersek bi daha sınav olcak miyiz direkt polislige hak mi kazaniyoruz.62yle zor benim mulakatim tam puana yakin oldugu halde elwndim kpssde cok onemli
Ben izmirde gircem sınava izmirde olmuyo mu eğitim.Baraj diye bisey yok o donem giren herkesin puanlarina gore siralama oluyor iste.baska sinavda yok kazanirsan egitimlere basliyorsun pomem egitimlerine 6 ay sürüyor bayanlarin ki istanbul arnavutkoyde. 6 ay cocugunuzdan esinuzden filan ayri kalacaksiniz bundan haberiniz var demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?