Aranızda polis olan var mı?

Polis deyilim polis eşiyim bir cok konuyu biliyorum ama meslek olarak cok stres içinde olursun Yıpranma zaten aynı sorun başka bir meslek düşün desem sana !!!!

Polis deyilim polis eşiyim bir cok konuyu biliyorum ama meslek olarak cok stres içinde olursun Yıpranma zaten aynı sorun başka bir meslek düşün desem sana !!!!
Kadınlar erkekler gibi oluyomus diye biliyorum genelde içerde çalışıyolar mış cok istiyorum ben bilmiyorum

Genelde içerde ama bi eylem vs olduğunda en olmadı üst arama görevin var, kaldı ki içerde de olsan emniyet stresli esin ne diyo

Hayirlisi olsun insallah olursunuz polis ne güzel kadinlar da yapmali erkeklere karsi ezik durmamali

Kocan ne diyor önemli olan o yani onun izni olmadan birsey yapma.

Kocan ne diyor önemli olan o yani onun izni olmadan birsey yapma.
O istiyo olmamı sorun yok önceden çalışmami istemiyodu şimdi izin veriyo tek maaşla gecin mek zor oluyo çünkü çalışsam kıskançlık lari daha çok artar diye düşünüyorum

Alakasız olcak ama başvurular ne zaman önlisans öğrencisiyim ben basvuru yapabiliomuyum
Yok canım lisans mezunuyum 60 üstü aliyolar di basvurdum sınavları olcak şimdi de lisans bitirmen lazım ya da ygs ye girip pmyo okuman lazim

Tanıdığım tum kadın polisler gerçekten sağlam. Hayata karşı duruslari, kendilerine olan güvenleri çok hoşuma gidiyor. İstiyorsan inşallah olursun Allah'in izniyle.
Bende öyle miyim bilemiyorum zaten mülakatta bunu anlarlar verdiğim cevaplarla 29 yaşındayım çok şey yaşadım cok çile çektim ama psikolojik olarak da çökmedim yikilmadim da güclü muyum bilemiyorum

Bende öyle miyim bilemiyorum zaten mülakatta bunu anlarlar verdiğim cevaplarla 29 yaşındayım çok şey yaşadım cok çile çektim ama psikolojik olarak da çökmedim yikilmadim da güclü muyum bilemiyorum
Ben senin yaşadıklarını yasasam ve hala o hayata devam etsem fittirirdim. Bence gayet sağlamsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…