aranızda kütahyada oturanlar var mı acaba???

kızlar bızde bu haftasonu kutahya ya gelecegız allah ızın verırse kaplıcalara gezılecek gorulmesı geren yerler varmı acaba?

yakın msınız kütahyaya? benım bıldıgım kaplıca olarak ılıca ve yoncalı var,gezılecek neresi var pek bılmıyorum...

Kütahyada gezilecek yerler arasında Kütahya Saat Kulesi, Kütahya Kalesi, Kale-i Bala, Kale-i Sagir, Çinili Camii, Gölcük Yaylası, Yoncalı Kaplıcaları, Simav Eynal Kaplıcaları.

merkezde menderes cad.üzerinde tarihi konaklar var GERMİYAN HANEDAN VE ISPARTALILAR birkaçı içi otantik lezizi yöresel yemekleri oluuyor :)

memleketimden geliyorsun havasından esinti getir ..

bi gün anlaşıp buluşalım bi parkta yada konaklarda oturup kaynaşırız kızımında benimde çok canımız sıkılıyor

iyiyim teşekkür ederim :) aslen izmir liyim ben... evlilik nedeniyle 2 yıldır buradayım.. siz nasılsınız?

mutlaka buluşalım.. :)) benimde 4 aylık bir kızım var. bizde cook sıkılıyoruz

Son düzenleme:
kütahyalı değilim ama orda öğrenciyim ve 1 senedir orda yaşıyorum :) erkek arkadaşım kütahyalı inşallah ilerde evlendiğimde orda yaşıcam

bende kütahyalıyım kızlar benide aranıza alın:) bu arada kütahyaspor şampiyon olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…