• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda Kusarak Zayıflayan Var Mı Kızlar?

etu54

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
28
2
16
Sakarya
bir arkadaşım üniversiteye başladığımız sene kendini kusturarak 25kg vermişti 3 ay gibi kısa bir sürede aranızda bunu yapan var mı? bu arada kızın dişleri çürüdü ve mide kapakçığı bozuldu ama kafamda ciddi ciddi yapmayı planlıyorum artık bunu bu kgla kalmak istemiyorum ne yaptıysam olmadı bu lanet kglardan kurtulamıyorum 44 bedenim 38 olmak istiyorum :(

sakın oyle bırsey yapma o bır hastalık kac kısı öldü o yuzden allah korusun

canım bende öyleyim bitürlü veremiyorum yazın kusup zayıflamaya çalıştım ama gene zayıflamadım kusmaktan ağlamıştım resmen çok kötü bi his oluyo deneme bence bi işe yaramadı bi süre sonra yapmak istemiyosun çok kötü oluyo çünkü

oof inan artık kendimden soguyorum kayınpederim bile lafını etmeye başladı 'senden tek isteğim var zayıfla' diye eşim desen oda çok istiyor baskı yapmıyor rencide etmiyor ama zayıflarsam çok mutlu olucak biliyorum .. diyetisyene de gittim kendim diyetlerde yaptım ama yok geçen sene 12 kg werdim 6sını tekrar geri aldım yediğim yemek değil içtigim içmek değil anlamıyorum eşimde yemiyorsun neden böylesin sen diyor üzülüyorum :( e bebek desen bu kg ile hamile kalmak istemiyorum..

Kiloyu sağlıksız bedene tercih ediyorsan seçim senin. !!! bebekle alacağın kiloyu dert etme. Emzirme vs derken gidiyor. Kayınpederinde kiloya laf söylediğini ilk defa duyuyorum.

Son düzenleme:
Sakın sakın sakınnnn diyorum :20::20::20:
Bahsettiğiniz durum bir hastalık... Adı da BLUMİA :20::20::20:

Yeme bozuklukları, yetersiz ya da aşırı gıda alımı içerebilen, diğer yandan ruhsal etkilere dayanan ve fiziksel sonuçlara yol açabilen bir hastalıktır. ABD'nde 5 ila 10 milyon kadın ve 1 milyon civarında erkeğin yeme bozukluğundan etkilenmiş olduğu tahmin edilmektedir[1]. Anoreksiya nervoza, bulimiya nervoza ve başka türlü adlandırılamayan yeme bozukluğu olmak üzere üç grupta incelenebilir.
Anoreksiya nervoza beden yapısında ağır bir bozuklukla karakterize olan, zayıf olma adına sıklıkla ölesiye açlık sınırına getiren, beden imgesinin bozulduğu bir durum iken; bulimiya nervoza denetimi yitirmiş olma duygusunun eşlik ettiği, yineleyen, büyük miktarlarda yeme atakları ile karakterize bir durumdur. Bulimiya nervoza'nın sıklığı, anoreksiya nervozadan daha yüksektir. Başlangıç yaşı genellikle anoreksiya nervozadan daha geç, ergenliğin sonları ya da erken erişkinliktedir. Ayrıca bulimia nervoza'da kilo çoğunlukla normal sınırlardadır. Bulimia nervoza hastalığının prognozu anoreksiya nervozaya göre daha iyidir.
ALINTIDIR...

ya oda laf sokmak için söylemiyor benim için söylüyor ama işte ben alınıyorum :( şuan 87kg yum hamile kalsam 20kg koy 107 emzirme falan kurtarmaz sanırım beni :)

sakın deneme bile
diğer diyet topiklerini incele orada bi sürü kişi var
çok güzel kilo verdiler
kendilerini motive ediyor menülerini paylaşıyorlar
sende katıl bi gruba
en azından sağlıklı kilo verirsin

hey allahım akıl fikir ver
üniversite öğrencisi olacak bi de

az yiyecen, spor yapacan

hala kilo veremiyosan git bi endokrin uzmanına görün şeker hastalığı olabilir

sen o kadar cipsi kolayı çikolatayı ye
sonra da kilo veremiyorum

popnu kaldır da 1 saat yürü günde bak nasıl veriyosun.

Ciddi değilsiniz herhalde???
Bulimia hastalığından haberdar mısınız?Bunun sonuçları ölüme kadar gidiyor biliyor musunuz?Yiyip içip oturcağınıza spor yapın diyet yapın öyle zayıflayın.Kusarak zayıflamak nedir ya!

hey allahım akıl fikir ver
üniversite öğrencisi olacak bi de

az yiyecen, spor yapacan

hala kilo veremiyosan git bi endokrin uzmanına görün şeker hastalığı olabilir

sen o kadar cipsi kolayı çikolatayı ye
sonra da kilo veremiyorum

popnu kaldır da 1 saat yürü günde bak nasıl veriyosun.

ülserim olduğu için ne cips ne çikolatayla ne kolayla işim yok bu azarlar gibi konuşma tarzı nedir anlamadım ?

Ciddi değilsiniz herhalde???
Bulimia hastalığından haberdar mısınız?Bunun sonuçları ölüme kadar gidiyor biliyor musunuz?Yiyip içip oturcağınıza spor yapın diyet yapın öyle zayıflayın.Kusarak zayıflamak nedir ya!

arkadaşım yazdıklarımı okumadın mı yapmadığım diyet spor kalmadı spor salonlarına harcadıgım parada cabası ...

bir arkadaşım üniversiteye başladığımız sene kendini kusturarak 25kg vermişti 3 ay gibi kısa bir sürede aranızda bunu yapan var mı? bu arada kızın dişleri çürüdü ve mide kapakçığı bozuldu ama kafamda ciddi ciddi yapmayı planlıyorum artık bunu bu kgla kalmak istemiyorum ne yaptıysam olmadı bu lanet kglardan kurtulamıyorum 44 bedenim 38 olmak istiyorum :(

Blumıye hastası olabılırsın cok yuksek bısı ıhtamal

Cok kılo vermek ıstıyosan soleım sana bır haftada 7 kılo verdım

Gunde uc lıtre su tuket

Meywe ye
Corba tuket
Corbayla salata ve ayran sabah da kavaltıda peynır zeytın her ogunde bır dılım ekmek

Blumıye hastası olabılırsın cok yuksek bısı ıhtamal

Cok kılo vermek ıstıyosan soleım sana bır haftada 7 kılo verdım

Gunde uc lıtre su tuket

Meywe ye
Corba tuket
Corbayla salata ve ayran sabah da kavaltıda peynır zeytın her ogunde bır dılım ekmek

bunuda deneyeyim bakalım ne olacak :)

ülserim olduğu için ne cips ne çikolatayla ne kolayla işim yok bu azarlar gibi konuşma tarzı nedir anlamadım ?

kusura bakma böyle bi saçmalığa kayıtsız kalamadım, artık nasıl nitelendirirsen.

kusmak yerine günde 1 saat yürümeyi düşün olur mu?

kusura bakma böyle bi saçmalığa kayıtsız kalamadım, artık nasıl nitelendirirsen.

kusmak yerine günde 1 saat yürümeyi düşün olur mu?

yahu sordum aranızda yapan var mı diye kusuyorum da demedim 1 saat yürümediğimi nereden biliyorsun? bence sen kayıtsız kal bu tavırla lütfen..

Madem çok şikayetçisiniz lütfen bir diyetisyene gidin ardındanda bir spor salonuna yazılın.
Devlet hastanelerindede artık diyetisyenler var pahalı bir şey değil
Nedir bu çabuk kilo verme istediği anlamıyorum:20:

sanırım bu yolla intiharı seçmiş oluyosun.sakın ama sakın ha anorexia sonradan dönüşü olmuyo.bi süre sonra kendin kusmasan bile ister istemez reflex olarak kusmaya başlıyosun.önüne geçilmz bi hal alıyo.tibbi tedaviyle de sonlanmayacak bi durum.yani sonu ölüm(ilerleyen vakalarda)bence ilk işin bi diyetisyene gitmen illa özel değil devletede gidebilirsin.aynen dediklerini uygulamak.sonra günde 1 saat yürüyüş.madem kp varana kadar seni destekliyolar birlikte yürüyün.hem sağlıklı zayıflamış olursun.hemde geri dönüşsüz.bide takıntı yapma lütfen.evet 38 beden olmak isteyebilirsin.ama hızlı kilo verimleri sağlıksız bi bünyeye sonrasında hamile kalmanı engellemeye nedne olabilir...

arkadaşım yazdıklarımı okumadın mı yapmadığım diyet spor kalmadı spor salonlarına harcadıgım parada cabası ...

Diyetisyene gittiğini yazmışsın sadece,spor salonuyla ilgili bir şey görmedim.Kan tahlili filan yaptır o zaman metobolizmanda sorun vardır.Ama kusarak çözülmez bu iş.

Back
X