Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizindemi ilk 3 aylar böyleydi yani mesela dışarda karşımda biri konusunca sesi Kısık gibi ama testte sonucum iyi çıktıMerhaba 6 ayda anca düzeliyor duyma geçmiş olsun
Evet benimde zarın arkasında eriyen şeyler varmış peki sence 6 ayda duyman yükseldimiBenim de sesler çok kısık geliyordu ama Dr um iç tamponların erimesi 6 ayı bulur en sağlıklı sonucu 6 ay sonra alırız deyip 6 ay sonra ilk testi yaptırdı.
İşitmesi düzeldimiBen degilde oglum olmustu 8 yasinda. Ilk kontrol 6 ay sonrayaydi.
Evet duzeldiİşitmesi düzeldimi
Kaç ayda düzeldi işitmesiEvet duzeldi
Aslında teste göre iyise bile önemli olan bizim iyi hissetmemiz mesela doktor baana ooo sen çok iyisin derken ben sanki eskisi gibi hissediyorumDüzeldi siz 6. ayda tekrar yaptırın testi. Sağlıklı günler![]()
Ben 23 yil once oldum ama dr ozmn demistiki ses duyma gittiyse tekrar geei gelmez gelmedids dogrusu
Unuttum kac ciktigini ama soyle diyim sol kulak anca yuzde 30duyordur saga yatarsam yada tikarsam duymuyorumTestiniz nasıl çıkmış ti
İşte benim doktor çok olumlu dedi teste baktı çok iyi durumda benim kendi hissettiğim sanki öyle değil pek
Çok geçmiş olsunUnuttum kac ciktigini ama soyle diyim sol kulak anca yuzde 30duyordur saga yatarsam yada tikarsam duymuyorumbjnun icinde sukrediyorum sahsen iyiki biriyle duyoyorum diyorum halkmden memnunum.sunu derdi eski hekimler eger kulak zariniza bagli isitme kaybiniz varsa geri gelmez