• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kulak zarından ameliyat olan varsa lütfen aşağı okuyun ve yanitlarmısınız?

elif889

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
48
5
1
28
3 buçuk ay oldu amelîyat olalı test sonucu iyi çıktı ama ben teste göre hissetmiyorum ve karşımda özellikle dışarda biri konuşunca sesi kısılmış gibi geliyordu derin sebep ne olabilir?

Benim de sesler çok kısık geliyordu ama Dr um iç tamponların erimesi 6 ayı bulur en sağlıklı sonucu 6 ay sonra alırız deyip 6 ay sonra ilk testi yaptırdı.

Benim de sesler çok kısık geliyordu ama Dr um iç tamponların erimesi 6 ayı bulur en sağlıklı sonucu 6 ay sonra alırız deyip 6 ay sonra ilk testi yaptırdı.
Evet benimde zarın arkasında eriyen şeyler varmış peki sence 6 ayda duyman yükseldimi

Ben 23 yil once oldum ama dr ozmn demistiki ses duyma gittiyse tekrar geei gelmez gelmedids dogrusu

Testiniz nasıl çıkmış ti
İşte benim doktor çok olumlu dedi teste baktı çok iyi durumda benim kendi hissettiğim sanki öyle değil pek
Unuttum kac ciktigini ama soyle diyim sol kulak anca yuzde 30duyordur saga yatarsam yada tikarsam duymuyorum😊bjnun icinde sukrediyorum sahsen iyiki biriyle duyoyorum diyorum halkmden memnunum.sunu derdi eski hekimler eger kulak zariniza bagli isitme kaybiniz varsa geri gelmez

Unuttum kac ciktigini ama soyle diyim sol kulak anca yuzde 30duyordur saga yatarsam yada tikarsam duymuyorum😊bjnun icinde sukrediyorum sahsen iyiki biriyle duyoyorum diyorum halkmden memnunum.sunu derdi eski hekimler eger kulak zariniza bagli isitme kaybiniz varsa geri gelmez
Çok geçmiş olsun

Back