Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
tutmuş kızlar hemde tadı babymix in aynısı kavonoz mamaları varya o kavonoza yarısını koymuştum güzel tutmuş hafiften sulu biraz sıcak suya otutrtum sonra dolaba koydum bakalım taş gibi olcakmı ama öylede yedirebilirsiniz baya koyu
Ben bir ara Sütaş'ın Babymix sadesini verdim oğluma. Piyasadaki en temiz hazır yoğurt o diye. Sonra Pınar günlük süt ve babymxle mayaladım yoğurt matiğimle ama eşşek oğlum yemiyor. Bende çorbalarına koyuyorum. Hazır yoğurt vereceğim diyorsan sade ve babymix vermeni öneririm. Meyvelilerde esans var çünkü
bizim doktorumuz bebeklere küpteki yoğurtlardan, meyveli falan...olanlardan asla vermeyeceksin dedi(babymix gibi)
hazır yoğurt verebilirsin, daha sulu kıvamda olanlarından vermeye çalış dedi
bizim burda çaysüt-yörük falan var,kalıp gibi değil daha sulu kıvamları,onlardan vermeye çalışıyorum
ama bizim sıpa yemiyor işte
ay tuğba cnm ne oldu sonucu merak ettim. Yoğurdun tuttumu. İnşallah güzel olmuştur. Sonucunu paylaş bizlerle. Bende ilkdefa babymix aldım dün. Denemek için. Bakalım sevecekmi. Evde yaptığım yoğurt biraz ekşi oluyo. İçine biküvi koyuyorum. Neden ekşi oluyo acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Havalar soğuk olduğu için süt çabuk soğuyabilir belki bu yüzden tutturamıyorsunuz.Ben soğuk havalarda peteğin üstüne koyuyorum mayaladığım yoğurdu bir saat kadar petekten aldıktan sonra üç dört saat kadar daha bekletiyorum ve tutuyor yoğurdum.Danone hakkında söylenenlerede o kadar inanmıyorum evde yapılan verilmeli bebeklere ve çocuklara günlük olmalı yoğurt bu açıdan vermiyorum.Ama o kadar abartılı olduğuna inanmıyorum bunun komplo teorisi olduğunu düşünüyorum.
Meyveli yoğurtları kendim yapıyorum,sadesini hazır aldığımız oluyor..Danone uzun süredir almıyorum,zaten burada danonenin yoğurdu yok sadece pudingleri var..
Pudingi de kendim yapıyorum bebeğime öyle veriyorum:*kakaolusundan çileklisine kadar...
Çoğu mailin de safsata olduğuna inanıyorum,dikkatlice araştırmak gerek insanların duygularını suistimal ediyorlar..
Yanlız bazı markaları elde edilen gelirlerin iyi yerlerde kullanmadığını düşündüğümden tercih etmiyorum..
Son olarak,Kk yı seviyorum..:*
Onlar buraya gelsin..
sevhancığıma aynen ben de katılıyorum:1closedeyes: hazır meyveli yoğurt hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum normal kendimize aldığımız yoğurtlardan veriyorum ama ayrıcana başka site adı vermek hele benzer içerikle çok fena yasak, gözden kaçtı galiba
benim oğlum önceleri yoğurdu çok güzel yiyordu sonra bi anda yemeyi bıraktı şimdi içine cicibebe koyup veriyorum bazende kayınvaldem hazır meyveli yoğurt alınca ikisini karıştırıyorum
bende hazır yoğurt verirdim evde yapmayı tutturamadığımdan. geçen gün aklıma geldi normal hazır yoğurdu tülbentte süzdüm öyle yoğurt yaptım ve çok süper bi şekilde tuttu onuda yiyo güzelcene ama eşimde yine hazır yoğurt vermiş gibi oluyosun sonuçta mayası hazır yoğurt boşuna yapma dedi
doğru olabilir mi???
bende hazır yoğurt verirdim evde yapmayı tutturamadığımdan. geçen gün aklıma geldi normal hazır yoğurdu tülbentte süzdüm öyle yoğurt yaptım ve çok süper bi şekilde tuttu onuda yiyo güzelcene ama eşimde yine hazır yoğurt vermiş gibi oluyosun sonuçta mayası hazır yoğurt boşuna yapma dedi
doğru olabilir mi???
canım 100ml yoğurt yapmak için hazır yoğurtan bir çay kaşığı kullanıyorsundur.yani içinde sağlıksız bir madde varsa o ancak bir çay kaşıüı kadar en fazla olacak.ama sadece hazır yoğurt verirsen o zaman 100 ml olmuyormu.ayracı evde yapınca taze oluyor.
ben aktiviya kullanıyorum ve bence evde yapılması daha doğuru.
merhaba arkadaşlar, 10 aylık bir oğlum var. evde yoğurt yapmayı beceremedim. oğluma yoğurt yediremedim meyve,pekmez denedim olmadı ama ilginç birşey keşfettim sarımsaklı yoğurda bayılıyor kerata.