Bebek Beslenmesi Aranızda hazır yoğurt kulanan varmı danone mesela

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cananmfb

canan
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
157
0
96
43
Antalya
kızlar oğluma birtürlü yoğurt yediriemiyorum kendim yaptım meyveli yaptım ama mümkün değil yemiyor üstelik kusuyor her verdiğimde gecenlerde dedesi danone almış önce vermek istemedim sonrada tepkisine bakmak istedim şapur şupur yedi ya kararsız kaldım daha çok erkenmi aranızda yedirenler varmı merak ediyorum oğlum 5 ay 1 haftalık şuan öpüyorum hepinizi

CANIM BENİMKİDE ZOR YİYO ben de içine cici bebe ufalıyorum hazır hiç denemedim kullanmadım da

içine neler koymadım ki pekmez koydum mamaya karıştırdım mümkün değil yemedi ya çok istiyorum yemesini de hiç yememesinden daha iyi değilmi hazır yemesi

canancım ertuğda evde yapılan hiçbirşeyi yemiyo canım benim yaptığım yoğrtda dahil bazen içine bebebisküvisi pekmez ama pek sevmiyo ama babymix var canım ben ondan alıyorum sadesinide seviyo elmalısını daha çok seviyo tavsiyeederim 4 aylıkken başladım dr umuzda başladığın iyi olmuş dedi çünkü bianda sütüm bitti sabah 100ml ıktı ertesi gün 20 ve bitti bence sütün azsa başla yoksa daha çok zorlaırsın

canım danoneyi satıcıları bile önermiyor 1 yşına kadar ..babymix öle değil ama sanırım ..naniknanik

Ben kızıma 5. aydan beri veriyorum Danone'yi....

Dişleri, kemik yapısı her şeyi normal seyrinde....

Eğer sevdiyse günde 1 defa yedir canım....

bend e büyümix veriorum danone de kullandım bundan öncesinde maşallah kuzularıma yiiyolar :)

Ben de babymix veriyorum sutasın..cok da severek yiyor..bebek icin olan yogurtlardan verebilirsin demişti dr..

canımcım bende evde pastörize sütten yoğurt yapmaya denedim ama olmuyor.açık sütten asla yapıp çocuğuma yedirmem çünkü süt ve süt ürünleri satan bir firmada 7 sene çalıştım.bu yüzden açık sütün içinde neler olduğunu gayet iyi biliyorum.benim çocuğum şuan 11 aylık ve normal pastörize yoğurt yediriyorum.içine meyve katıyorum biraz yüzünü ekşitsede yiyebiliyor.sütaşın babymixde yedirebilirsin onun tadıda çok güzel.

biz daha bybmix i denemedik evde yapılmış yoğurtlara bazen ev yapımı reçellerin sularından karıştırıp veriyorum benimki çok seviyo
eşim heveslenmiş büyümix almış bi kaç kaşık vermiştim onuda sevdi ama zararlı olabiliceği için devamını getirmedim

ben henüz yoğurt vermedim hiç 11gün sonra 5.ayımız doluo ozaman ver demişti dr merak ediorum sevcek mi diye yapıp versem bişeycik olmaz dimi devam mamasından yapcam umarım tutturabilirim:1no2:

benim oğlum da 5,5 aylık,evde yaptığım yoğurdu yemeyince babymıx aldım,şimdi babymıx veriyorum ama genel olarak yoğurt yemeyi hiç sevmiyorrr bende az bi reçel suyu ile tatlandırıp veriyorum bayıla bayıla yiyiyor :)

Kızlar bende şimdiye kadar yaptığım yoğurtlar ekşi geliyordu bebeğime ama neredeyse pes etmek üzereyken babam pıunarın sütüyle yoğurdunu almış birde ondan mayalayayım dedim o kadar tatlı olduki yoğurt anlatamam şimdi aynı mayayı kullanarak yapmaya devam ediyorum tatllılığı hala aynı bi deneyin bence

canım senin bebiş nekadarlık....inek sütünden yoğurt verebilioz mu 1yaşına kadar inek sütü yasak ya o yüzden sordum

pastörize sütten yap diye bana doktorum dedi ben de pınar sütle her gün sabahtan mayalıyorum 3-4 gibi yediriyorum.benimki de sade sevmiyor içine hero babynin 2 bisküvisini koyuyorum öyle çook beğeniyor annesi de çoooooooooooooooook mutlu oluyor:)))

ben bugün pınarın sütünü babymix in yoğurduyla mayaladım bakalım tutarsa hep ondan yapcam

ay tuğba cnm ne oldu sonucu merak ettim. Yoğurdun tuttumu. İnşallah güzel olmuştur. Sonucunu paylaş bizlerle. Bende ilkdefa babymix aldım dün. Denemek için. Bakalım sevecekmi. Evde yaptığım yoğurt biraz ekşi oluyo. İçine biküvi koyuyorum. Neden ekşi oluyo acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Ya arkadaşlar bu eve aldığımız hazır yoğurtları vereblirmiyiz peki

Ya arkadaşlar bu eve aldığımız hazır yoğurtları vereblirmiyiz peki

ablamın bi arkadaşı var gıda mühendisi danoneyi rahatlıkla verebilirsiniz demişti.bende kızıma danone veriyorum meyveli değil ama normal olandan.
aslında yoğurt yapmayı biliyorum önceden eve yapardım ama şimdi deniyorum tutmuyor deli olcam.sıkıldım bende denemekten danone veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…