inşallah burcu bu ay mucizen gelir :) haberini umutla bekliyorum . peki arkadaşlar bu tedavi sırasında yumurtalar büyürken hissettiniz mi ağrı veya akıntı gibi şeylerle ben hiçbişey hissetmiyorum da
herkere merhaba; bugün kontrole gittim üzülmelimiyim sevinmelimi anlayamadım. yumurtalar küçücük en büyüğü 9-10 mm kadar. doktorum hemen kan tahlili istedi. verdim öğleden sonra değerlendirip seni arayacağız dedi doz ayarlaması için . aradılar akşam hormonlar iyi dediler aynı dozda 3 gün daha devam cumaya büyür kontrol tekrar dediler. yumurtalarım çok küçük ama tahlil umut vaad ediyormuş :) anlayamadım ki 14 gün vurdum büyümedi şu son üç gün olabilir mi acaba çok karışık duygularımda kafamda. rabbim hayırlısıyla versin sağlıkla versin geç olsun güç olmasın ne diyeyim
inşallah burcu benimde senin gibi geç de olsa büyür. :) bu arada yazdıkların neden kötü birşey olsun ki. inşallah o kasık ağrısı bebişin yerleşmeye çalıştığının göstergesidir. göğüs ucunda acımada hamilelikte olabiliyormuş hep öyle duydum çevremden heyecanla bekliyorum sonucunu inşallah bu ay arka arkaya alırız mutlu haberleri. çok heyecanlandım bak şimdi.
Hayirlisiyla güzel haberler alirsin insallah Burcu'cum!
Günaydin canimhergün gelip sana yazmak çok zevkli olmaya basladi, ayni asamalarda olan, ayni dertleri paylasan biriyle konusmak gibisi yok
Demek new york'a gidiyorsunuz, çok sevindim kafanizi dagitirsiniz insallah güzel geçicektir canim.
Umarim bebis varsa, senleyse sorun olmaz uçak yolculuguSize sans getirsin bu tatil insallah
Saçlarinin dökülmesi strestende olabilir canim takma kafana kökü sende Allah'in izniyle yine çikiyorBenimkide acayip dökülür ama umursamamaya çalisiyorum Tiroittende degilmis en azindan o konuda rahatsin iste
Dün aksamki batma baska bisey olabilir mi acabaay insallah onun habercisidir !
Haftaya bugün ögreniyoruz insallah sonucu cok heycanliyim
Dediklerinde yüzde yüz haklisin kendimi tutmaya karar verdim, kan testinde görmek istiyorum sonucu
Hayirli cumalar canim, dua ile !
Arkadaşlar bende 2,5 yıllık evliyim. Önceleri bebek istemedik korunduk. Daha sonra istedik ama benim troid bsezleri yavaş çalıştığı için olmadı. İlaç kullandım (kullanmayada devam ediyorum) şuan normale döndü. Bir ay klomen kullandım işe yaramadı dr yumurtalarımın erken gelişip çatladığını ve kalitesiz olduğunu söyledi. Bu ay gonal-f iğneye başladık. Adetin ikinci günü 37.5 gonal f iğne vuruyorum.Beşinci gün kontrole gittim yani adetin 6. günü oluyo sağ tarafta üç tane 9 mm 10 mm ve 11 mm follüker varmış. Doktor iğneye devam dedi ve pazartesi günü tekrar kontrolüm var.İnşallah hamiş kalabilriim.Yumurta gelişimim iyi mi kızlar sizce :26:
merhaba arkadaşlar bende haberler bir türlü iyi olmuyor büyüyemediler hala 10 gün gonal f ile 75 mg hala gelişme yok bugün kan tahlili yapıldı ve sonuca göre doktorum günde 122 mg vurmamı söyledi doz yükseldi 4 gün daha kullanıp salı gideceğim tekrar bu kadar geç büyürmü ki artık pek umut yok sanırım nasıl bi direnç bu anlayamadım. sizler inşallah bu ay mutlu haberi alırsınız..
Kızlar selam herkese,
Bu ay mutlu haberi veriyorum: hamileyim!!! Allah'a şükürler olsun benim mucizemi verdi :) Allah hepinize kısmet etsin! Testim pozitif çıktı. Sizlerin de iyi haberlerinizi bekliyorum!!!
Ayyyyy canımmmm çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Sen çatlatma iğnesi ve doğal yollamı hamile kaldın. Süreci bana bi anlatırmısın canım
beyaztayy tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah herşey yolunda gider. bende bugün gittim büyümüş yumurtalarım sonunda bugün son bir doz daha yap dedi doktorum iğneni yarın sabahta çatlatma iğnesi ve ardından doğal ilişki aşılama olacak sanıyordum ama değilmiş doğal olacakmış bakalım kısmet bende çok heyecanlandım 5 aydır tedavi görüyorum ilk defa çatlatma yapılıyor yumurta ilk defa oluştu. peki arkadaşlar çatlatmadan sonra progestan felan verdimi doktorlarınız benimki vermedi hiçbişey sadece 15 gün sonra test yapılacak dedi ...
ya doktorum beni kendi halime mi bıraktı nedir. aşılama da olmadı. ilaçta kullan demedi. bu arada çatlatma iğnemi yaptırdım. karnımda şişkinlik gaz var sanki birde yumurtalıklarda ağrım var sanırım normal şeyler bunlar.
Ayşeçok sevindim aynı benimkigibi zor olsa dabüyüdü.Ben porogestan jel ADI CRİNONE kullanıyorum .Alttan krem şeklinde içine sıkılıyor.Sana da verir bence.
beyaztayy tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah herşey yolunda gider. bende bugün gittim büyümüş yumurtalarım sonunda bugün son bir doz daha yap dedi doktorum iğneni yarın sabahta çatlatma iğnesi ve ardından doğal ilişki aşılama olacak sanıyordum ama değilmiş doğal olacakmış bakalım kısmet bende çok heyecanlandım 5 aydır tedavi görüyorum ilk defa çatlatma yapılıyor yumurta ilk defa oluştu. peki arkadaşlar çatlatmadan sonra progestan felan verdimi doktorlarınız benimki vermedi hiçbişey sadece 15 gün sonra test yapılacak dedi ...
Burcumufuk progestan jel ne işe yarıyor bana söylermisin. Dr bana öyle bir jel filan vermedi.
Merhaba progestan jel progestan hormonunun vücut üretemedği için veriliyor bu hormon bebeğin rahme tutunup beslenmesini sağlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?