Selam canim hosgeldin, amin dedigin gibi son ignelerin olur insallah
Güzel haberlerini bekliyoruz
Beyaztaycim selam canimmmmestafurullah ya ne kusuru olur mu öyle sey
Gerçektende hikayemiz benziyormus! Kismetimiz nasilda gelmis bulmus bizi gurbet ellerde
Rabbim mutlu huzurlu etsin yuvamizda ve saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim!
Inanilmaz heyecanli gün beklemek 9 gün kaldi teste yaaAman aman sonucu hemen veren laboratura git bide kan verdikten sonra beklemesi iyice gicik bi durum olur Off merakla bekliyorum sonuçlarimizi
Geriye ne zaman geliceksin canim 29unda ayriliyosun madem ?
beyaztay çok teşekkür ederim doktorum aşılamaya karar verdi yumurtalarım bU kadar geç büyüyünce.dÜN gece 23:00 da çatlatma iğnemi vuruldum.Yarın da 12:00da aşılamam yapılacak.Allahım hakkımda hayırlısını versin.Çok korkuyorum bir de aşılamadan canım çok acır mı acaba? olsun da razıyım ama insan korkuyor işte
Tatlıkedicim, 8 gün kaldı 8!!!Yarın 1 hafta kalıyor. Ama ben aklıma getirmemeye çalışıyorum da, sabah kalkar kalkmaz birgün daha geçtiği hemen aklıma geliyor. Allah'ım hayal kırıklığına uğratmasın bizi, dualarımızı kabul etsin. En zoru şu aşama geliyor bana. Bu sabırsızlık, bekleyiş. Bekleyiş olmayınca kafaya daha az takıyorsun. Ama bu defa öyle çoooooook istememeye çalışıyorum. Birşeyi çok isteyince olmuyor, onu biliyorum çünkü. Diyorlar ya secret falan. Geçen defa o kadar hayal ettim, istedim olmadı. Bu defa tek duam Allah hayırlısıyla versin, kalbimden geçeni benden iyi biliyor
LAbaratuar konusunda, bu defa araştırdım buldum iki saate sonuç veren labaratuara gideceğim. Geçen ay 3 gün geçmek bilmedi. Beklerken idrar testleri aldım. Ay birinde belirsiz çizgi çıktı, bir daha test bir daha fln kafayı yedim yani. Bu defa tek defada sonuç istiyorum.
Geriye Ocağın 5'inde döneceğim. Yeni yıl tatiline gidiyoruz. Burda herkes izinli o tarihlerde biz de fırsatı değerlendirelim dedik.
Bu arada, ben şimdi 3. kezdir oluyorum ya bu iğneleri, farklı olarak saçlarımda dökülme farkettim. Hızlı yağlanıyorlar. Acaba iğnelerin etkisi midir? Sen de var mı öyle birşey? Zaten ince telli saçlarım bir de dökülüyorlarBu ay daha bi arttı ama öncekilerde bu kadar yoktu dökülme.
Onun dışında belirti olarak, göğüslerimin hassasiyeti geçti, valla bende de öyle pek bi belirti yok. Ama belirti olmaması da normalmiş bu durumda. Diğer yorumlarda da okudum, hamile kalanlardan bazılarının belirtisi olmamış.
Senin izin ne zaman bitiyor? Ne zaman döneceksin evine?
Günaydin canim! Bende düsünmemeye calisiyorum ama malesef ayni sen gibi uyanir uyanmaz hatta daha gözümü açmadan bir gün daha yaklastik diyorum, bilinç alti oldu çok fena :26:
Dedigin gibi çok istedigimizi çaktirmayalimRabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bize insallah!
Noel tatiline giriyorsun sanirim sendeBizde aynen bi kaç gün ekleyerek 8 günlük bi tatil olusturduk, 24'ünden 2 ocaga kadar! Ama evdeyiz buralardayiz canim bi yere gitmicez. Siz memlekete mi gidiyorsunuz
Allah Allah saç olayini ilk kez duyuyorum, benim saçlarim permali oldugundan yaglanmaz pek, ama dökülmesi olur baya :26:
Baska igne yapanlardan duydun mu ayni etkiyi ? Enteresanmis umarim igneden degildir!
Bende çok okudum belirtisiz hamile kalanlari ama bunun yaninda ovitrelle igneyle kasik agrisi yasayanlarida çok duydugum için bekledim ama bisey olmadiBelirti olmayinca bu ayda olmadi diye üzülüyorum ama :26: Hayirlisi bekleyip görelim!!
Kendimi zor tutuyorum idrar testi yapmamak için, ama negatif cikicak bari üzülmeyim diyorum bi umut bekliyoruz iste haftaya cumayi :)
13:30da AŞILAMAM yapıldı.Biraz acıdı ama normal yani içine yabancı cisimgiriyor.şimdi bekleme vakti.BU arada saç dökülmesi polikistikoverden dolayı oluyor ben de cilt yağlanması ve aşırı saçdökülmesi var doktor normal dedi.
13:30da AŞILAMAM yapıldı.Biraz acıdı ama normal yani içine yabancı cisimgiriyor.şimdi bekleme vakti.BU arada saç dökülmesi polikistikoverden dolayı oluyor ben de cilt yağlanması ve aşırı saçdökülmesi var doktor normal dedi.
Tatlıkedi'cim günaydın!
Evet noel tatili. Aslında ayın 8'inde bitiyor ama biz 29-05'i arası seyahatte olacağız. Bu defa memleket değil de farklı bir yere gidelim dedik. New York'a gideceğiz inşallah. Yolumuz uzun.Biraz da o konu da kafama takıldı başlarda) Doktora sordum gebeliğin ilk aşamasında uzun uçak seyahat tehlikeli mi? diye. Normal hamilelikte bir tehlikesi yok, ama eğer kanamalı hamilelik olursa uçak tavsiye etmiyoruz dedi. Amaaan dedim sonra daha hamile kalıp kalmayacağımı bile bilmiyorum. Umarım problemli de geçmez. Bir de düşünüyorum da sakınılan göze çöp batar. O nedenle planlarımızda değişiklik yapmadık.
Günler geçmek bilmiyor. 7 gün kaldııı diyorum heycanla sonra bekleme bekleme diyorum. Bugüne kadar hep böyledir benim çünkü. Sevineceğim şeyler hep ummadık anlarımda olmuştur. Israrlı bekleyişlerim hayal kırıklığı ile sonlanır. Ama gel de bekleme.
Sorma saçlarımın dökülmesini anlamadım ben de bu ay. Geçen yıl olmuştu böyle sonra tiroid problemi olduğu çıktı ortaya. Şimdi ilaç içiyorum iyileşti aslında anlamadım ben de, daha yeni kontrol ettim tiroid değil. İlaçlara yordum, gerçi pek kimsede de okumadım ilaçlardan saç dökülmesi.
Bir de dün akşam sağ yumurtalığıma batma gibi ara-ara ağrı girdi, aynı yumurtlama sırasında olduğu gibi. Ben hem bu ay hem geçen ay ovitrell i vurduktan sonra aynı tipte ağrı hissetmiştim hemen ertesi gün. O nedenle dünkü ağrı bir kafama takıldı ki sorma noluyoruz diye.
Neyse bu sabah dünkü kadar kalmadı geçecek inşallah.
Kendini tut bana sorarsan, idrar testini yapma cumaya kadar derim. Benim geçen ay yaptığım hataya düşme. Boşu boşuna moralini bozarsın. Doğru mu değil mi diye şüpheye düşülüp sonra 10 ayrı test alınıp bakılınıyor falan aman o kaosa girme derim arkadaşım. Ama yine de en doğrusunu sen bilirsin. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen.
Kendine iyi bak, görüşmek üzere
Hayirlisiyla güzel haberler alirsin insallah Burcu'cum!
Günaydin canimhergün gelip sana yazmak çok zevkli olmaya basladi, ayni asamalarda olan, ayni dertleri paylasan biriyle konusmak gibisi yok
Demek new york'a gidiyorsunuz, çok sevindim kafanizi dagitirsiniz insallah güzel geçicektir canim.
Umarim bebis varsa, senleyse sorun olmaz uçak yolculuguSize sans getirsin bu tatil insallah
Saçlarinin dökülmesi strestende olabilir canim takma kafana kökü sende Allah'in izniyle yine çikiyorBenimkide acayip dökülür ama umursamamaya çalisiyorum Tiroittende degilmis en azindan o konuda rahatsin iste
Dün aksamki batma baska bisey olabilir mi acabaay insallah onun habercisidir !
Haftaya bugün ögreniyoruz insallah sonucu cok heycanliyim
Dediklerinde yüzde yüz haklisin kendimi tutmaya karar verdim, kan testinde görmek istiyorum sonucu
Hayirli cumalar canim, dua ile !
Arkadaşlar bende 2,5 yıllık evliyim. Önceleri bebek istemedik korunduk. Daha sonra istedik ama benim troid bsezleri yavaş çalıştığı için olmadı. İlaç kullandım (kullanmayada devam ediyorum) şuan normale döndü. Bir ay klomen kullandım işe yaramadı dr yumurtalarımın erken gelişip çatladığını ve kalitesiz olduğunu söyledi. Bu ay gonal-f iğneye başladık. Adetin ikinci günü 37.5 gonal f iğne vuruyorum.Beşinci gün kontrole gittim yani adetin 6. günü oluyo sağ tarafta üç tane 9 mm 10 mm ve 11 mm follüker varmış. Doktor iğneye devam dedi ve pazartesi günü tekrar kontrolüm var.İnşallah hamiş kalabilriim.Yumurta gelişimim iyi mi kızlar sizce :26:
Selam arkadasim hosgeldin!
yumurtalarin bence cok güzel gelismis insallah kontrole kadar tam kivamina gelirler
Bugün kacinci günün adetten sonra?
Allah gönlüne göre versin insallah isteyen herkesin
Hoşbulduk canım benim bugün adetten sonraki 8. gün. Pazartesi günü doktora gidecem gene yumurta takibi için. İnşallah her şey yolunda gider. BEni endişelendiren rahim duvarı kalınlığı onun hakkında hiç bilgi almadım. Pazartesi onuda sorcam doktora.
Merhaba Burcumufuk, gözün aydın! Zor kısmı bitti. Geriye kaldı sabırla bekleme kısmı. 2 hafta falan beklemen gerek herhalde değil mi? Allah hayırlısıyla mutlu sonucu almanı kısmet etsin cnm.
Evet Polikistikten saç dökülür cilt yağlanır diye duymuştum. Ama ben 3 aydır tedavideyim ya, polikistler azaldı ben de . O da değil yani. Anlayamadım gitti. Belki dönemseldir. Forumları okuyup artık bir maske falan bakacağım çaresine.
Hayırlı haberlerini yaz mutlaka sonucu öğrenince. Görüşmek üzere!
merhaba arkadaşlar bende haberler bir türlü iyi olmuyor büyüyemediler hala 10 gün gonal f ile 75 mg hala gelişme yok bugün kan tahlili yapıldı ve sonuca göre doktorum günde 122 mg vurmamı söyledi doz yükseldi 4 gün daha kullanıp salı gideceğim tekrar bu kadar geç büyürmü ki artık pek umut yok sanırım nasıl bi direnç bu anlayamadım. sizler inşallah bu ay mutlu haberi alırsınız..
inşallah burcu benimde geç de olsa büyür. büyümüyor olması çok canımı sıkıyor bi tanecik bile görsem ki büyümüş ona bile sevinçten göbek atacağım değil ki hamilelik. çok zor geliyor çünkü yumurta olmazsa tüp bebek bile yapılamaz mantıken. benimde zor elde edildiği için aşılama olacak bu ay doktorum o kadar iğne boşa gitmesin dedi büyürse tabii :) ama sen bana umut oldun demek ki büyüyebiliyormuş
inşallah burcu bu ay mucizen gelir :) haberini umutla bekliyorum . peki arkadaşlar bu tedavi sırasında yumurtalar büyürken hissettiniz mi ağrı veya akıntı gibi şeylerle ben hiçbişey hissetmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?