anladım canım yumurtanın sayısı değil aslında kalitesi önemli inşallah iyi sonuç alırsın. benim endometrium 10' du doktorum iyi oldugunu söyledi herhangi birşey vermedi ama banada daha önce düşük yaptıgım için tekrarlanmaması için crınone %8'lik vajinal bir jel verdi yarından itibaren onu kullanmaya başlayacağım. bugün biraz fazla ağrım oldu çatlatma iğnesinden dolayı doktorum sürekli yatmamı söyledi artık yatarak bakalım nasıl gececek günler :)
arkadaşlar bende gonal-f kullandım çatlatma iğnesi vurundum ilşki flan hepsi tamam... şimdi beklemedeyim .iğneyi ekimin 15 inde vurunmuştum (çatlatma ) 9 tane yumurtam vardı.ikiz üçüz olabilir dedi.ne zaman sonucualırım sizce yani ne zaman test yaptırim? yardımcı olursanız sevinirm.... iyi günler.
Selamlar! Artik belli olur. Iliskiden 2 hafta sonra test yapabilirsin. Dr`um bana oyle soyledi. Bence idrar testi alip bak hemen. Negatifse kanda baktir. Bol sanslar!
ben 12.gün de yaptım yani dün 1.20 çıktı.gebelik yok yani daha da çıkmaz herhalde değer dimi:)bu ay da hüsrana uğradım.halbuki bu iğnelerden çok ümitliydim.yumurtam ilk defa büyümüştü. kısmettt değilmişş
ben sabrederimde aslında eşim acayip sabırsız:) bide benim bu sefer çatlatma iğnesinden sonra fazla ağrım olmaya başladı bu şekilde çatlatma iğnesinden sonra ağrısı olan varmı normalmi acaba? inşallah seninde tedavin yarıda kesilmez bende pco oldugu için benim bu 2 yumurta dışında sol tarafımda 7 tane 10 mm yumurta vardı ama hepsi büyümüyor işte yoksa vay benim halime :)
Canim, bilemedim. Aslinda 2 haftadan sonra bakman gerekirdi. Ben senin yerinde olsam 1 hafta daha beklerim. Eger adet olmazsam idrar testi alir evde bakarim. Hersey kismet. Hayirlisi olsun.
haftasonu kendim test yapıcam ama hiç belirti yok bende ya olmadı sanırım...inşallah sen güzel haberler verirsin moral olur hepimize :)
merhaba kızlar çatlatma iğnemin bugün 10. günü dayanamayıp idrar testi yaptım evde ama malesef tek çizgi çıktıbundan önceki düşük yaptıgım hamileliğimdeki birebir belirtilerin hepsini yaşıyorum ama testin negatif çıkması umutsuzlaştırdı beni. düşük yaptıgım hamilelliğimde çatlatma iğnesinden sonra 12. gün evde test yapmıştım ve ikinci çizgi 15 dk sonra çok silik olarak çıkmıştı. acaba hala pozitif çıkabilme ihtimali varmı moralim çok bozuldu
merhabalar, heyecanlı bekleyişten sonra bugün kan testimi yaptırdım veeeee şükürler olsun sonuç pozitif çıktı:) allah hepinize nasip etsin inşallah....
Arkadaşlar, ben bu ay iyi haber veremiyorumçatlama iğnesini yapalı 14. günüm, Dr yarın için test yapmamı söylemişti. Bugün dayanamayıp baktım. Ama ikinci çizginin gölgesi bile görünmedi. Bu ayda kısmetim değilmiş. Hayal kırıklığı içindeyim ama bu da geçer ne yapayım. Anne olmak belki de böyle bir sabır sınavını gerektiriyordur.
Canim uzulme herseyin hayırlısı malesef bendede durum pek ic acıcı degil ilk beta hcg degerim catlatma ignesinden 13 gün sonra 28.95 cıktı 3 gün sonrakide 150 cıktı doktor artısın normal oldugunu ama ilk degerimin düsük oldugunu bundan dolayı kimyasal gebelik yada dıs gebelikte olabilecegini soyledi persembe tekrar kan ver dediilk düsügümdede aynen böyle olmustu ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum dünden beri cok gerildim nolucak hic bilmiyorum (
Canım merhaba. Takmamaya çalışıyorum ama mücadele gücüm biraz tükendi. 1-2 ay tedaviye ara verim dinlenim diyorum. Senin durumunla ilgili ben bu defa herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Doktorun pimpirikliğidir. Her seferinde en kötüsüne hazırlarlar. Görürsün bak herşey iyi olacak. Mutlu haberlerini almak umuduyla.
Biraz ara verip vücudunun dinlenmesi iyi olacaktir canim bende tutmayan asılamalardan sonra 1 veya 2 ay bekleyip öyle basladim doktorda bunu öneriyor zaten sabırlı olacagız daha hicbisey bitmis degil allah büyüktür... valla canim dün yine kan verdim degerim ikiye katlamis 321 olmus doktor bu seferde iyi diyor degerin pazartesi progesteron testime bakicak ona gore bisey diyecek heralde ama kese gorunene kadar hatta kalp atisini duyana kadar pek iyi bisey diyemiyor sabirsizlikla bekliyoruz bakalim ne olacak???
Akya merhaba,
Ben son durumumla ilgili bilgi verim. Bugün Doktor'dan geldm. Geçen ay ben daha sonra 16.-19. günler kan verdim. İlk test hcg 18 çıktı. Birkaç gün sonra yine verdim 9'a düştü. Hemen ardından aşırı bir kanama geçirdim. Bugün Doktor muayenede o kanamada düşük yaptığımı söyledi. Tabi ben hamile kaldığımı bile anlamadan düşmüş. O yüzden üzülmedim. Tek tesellisi, doktor tüplerin tıkalı değildir bu durumda onu anlamış olduk. Bu ay beni gaza getirdi yarın yine başlıycam iğnelere artık hayırlısı. Bu ay doktorun bana önerisi, kafaya takmıycaksın böyle bir konu yokmuş gibi geçireceksin iğne ve bekleme süresini. Becerebilirsem öyle yapıcam. Birde progesteron içeren bir krem yazacakmış geçen aydan farklı olarak. Durumlar böyle bende. Senin adına sevindim bence normale giriyor herşey. İnşallah en kısa zamanda keseyi de görürsün. Güzel haberlerini almak dileği ile!
Merhaba canım hayırlısı olsun hiç ama hiç üzülme sende aynen benim gibi olmuşsun benimde ilkinde degerim yüksek çıkıp sonra düştü ve kanamam baslamis düsük yapmistim. Doktorum banada şu anki hamileliğim için catlatma ignesinden sonra kullanmam icin crinone jel(progesteron jeli) verdi suan hala kullaniyorum ve çok işe yariyor bu jel benim degerim cok sükür yükseldi ve dün keseyi gördük allah izin verirse 2 hafta sonrada kalp atisini dinlemek için gidecegimben inaniyorum bir dahaki tedavinde insallah bebişin gelicek seninde iyi haberlerini almak dileğiyle...
Akya merhaba. Yanıt için teşekkür ederim. Evet, sen bahsetmiştin ilki düşük oldu diye. Aynı durum oldu bende de. Değer önce yükseldi sonra düştü ve kanama oldu. Yalnız bu benim adet gecikmemin üzerinden geçen ilk haftada oldu. Kısa sürede olduğu için hamile kaldığımı anlayamadım. Sende de hemen mi oldu? Muhtemelen crinone yazar bana da çünkü progesteron jel yazacağını söyledi. Cumartesi Gonal-F'e başladım. Allah bu ay dualarımı kabul eder inşallah, her ay yeni bir umut. Senin haberine çok sevindim. Kaç hafta sonra keseyi görebildiniz? HCG'nin ne kadara yükselmesi gerekli kesenin görülmesi için? Allah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıcakla kucağına al bebişini. İnşallah bu ay ben de güzel haberler verebilirim canım. Darısı başıma. Sevgiler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?