Aranızda Gonal-F ile hamile kalabilen var mı???

Ozlemduymak merhaba, doktorum ozel. Benim soyle oldu: once tiroid bezimin calismadigi tespit edildi. Sonra ilacla TSH hormonumu normale soktum 6 ay gecti. Normale girdikten sonra kan verdim, duzensiz yumurtlama oldugu ortaya cikti. Glifor kullanmam onerildi. Seker dusurme ilaciymis, yumurtlama duzenlermis. Kullanmadim, cunku benim seker oranim normaldi, bozarim diye dusundum. Onun uzerine Dr`umu degistirdim. Yaklasik 1,5 senedir deneyip olmayinca o da direk igne basladi. Rahim filmi hknda haklisin. 2 deneme daha yapip bakalim dedi Dr. Insallah iyi hbr lerimizi veririz

merak ettim bu igneyi bi arastirayim bari.

Acilen hamile kalmaliyim.
AMH degerim 0,33, yani menopos sayilir....

merak ettim bu igneyi bi arastirayim bari.

Acilen hamile kalmaliyim.
AMH degerim 0,33, yani menopos sayilir....

Igne hakkaten yumurtalarda folekulleri buyutuyor. Ustune catlama ignesi olunca sansi epey yukseltiyor. Deneyin ama mutlaka Dr kontrolunde. Adetin 4.-5. gunu baslayip 3 gunde bir ultrason kontrolunde vuruluyorsunuz. Doktor kontrolunde olmasi gerek cunku, folekuller gereginden fazla buyuyebilir, cok folekul gelisebilir (cogul gebelik) gibi riskleri var.
Bol sanslar!

merhaba kızlar ben gonal-f'in bugün son dozunu kullanacağım yarında çatlatma iğnemi vurucam. her seferinde tek yumurtam büyürdü bu sefer sağda 2 tane yumurtam büyüdü doktorumun söylediği eğer ikiside tutarsa ikiz bile olma ihtimali varmış:) 2 hafta sonrada kan testi yaptıracağım ama ben ilişkiden 1 hafta sonra dayanamayıp evde gebelik testi yaparım:) inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur sonucu mutlaka paylaşacağım sizinle... sevgiler.... (bu arada beyaztay senin tedavin şuanda ne aşamada merak ettim:)

akya mrb canım.. bende yarın çatlatma iğnemi olucam işallah.. bnmde yumurtalarım büyümüş bugün son iğnemi yaptım yarın kontrol ve aardından çatlatma iğnesi.. ama ben aşılama olucam bakalım.. gelişmeleri yazalım burdan işalahha hamile haberlemizi yazarız rabbim nasip etsinde işallah (aminnnnn)

Yani clomifen gibi, ama hangisi daha iyi acaba ?
Clomifen bende kist yapti da

Yani clomifen gibi, ama hangisi daha iyi acaba ?
Clomifen bende kist yapti da

Ben clomifen kullanmadan direk igne kullandim. Her bunye icin farkli. Her bunyeye iyi gelen bir ilac var. Ama internette okudugum kadariyla Clomifen tedaviye ynt vermemisse igneye geciyormus doktorlar. Yine de en iyi Dr bilir cnm.

ben de tüp bebek de bu ilacı kullandım karından ve ilk denememızde hamıle kaldım inşallah sizde faydasını görürsünüz.

Merhaba Akya, Ayyyy insallah!! Ikiz bebekler ne guzel olur :))) Beni de yarin cagirdi Dr bakalim ne dicek. En son sali gittigimde 3 folekul 10 mm deydi. Korkum 3 u birden buyurse. 2 sinin buyumesi iyi olmus senin icin. Ikiz gebelik pek riskli degil. 3 uz cok riskli diye Dr tedaviyi ertelemesinden korkuyorum. Sonucu muhakkak yaz. Test olayina gelince, biryerlerde okudgum kadariyla bu catlama ignesinin etkisi ile hamilelik testi idrarda erken donemde pozitif sonuc veriyormus. Bence sabret kan sonucunu bekle derim. Allah guzel haberlerini vermeni nasip etsin. Hepimize annelik kismet etsin. Allah gonlumuze gore versin. Gorusmek uzere!!!

Kizlar, 4`umuzun de durumu yaklasik 2-3 haftaya belli olacak (iremtugce, akya, ozlemduymak). Diliyorum ki burdan iyi haberleri verir, gebelik topicigi kismina geceriz artik :) Dualarim sizlerle!

Kizlar, 4`umuzun de durumu yaklasik 2-3 haftaya belli olacak (iremtugce, akya, ozlemduymak). Diliyorum ki burdan iyi haberleri verir, gebelik topicigi kismina geceriz artik :) Dualarim sizlerle!

inşallah canım ya,emeklerimiz boşa çıkmaz umarım benim çatlatma iğnesinden sonra kahverengi arasında hafif kan olan bi akıntım oldu sonra pembeleşti sizlere de oldumu bu?başka belirti yok ne anlama geliyo acaba?

inşallah canım ya,emeklerimiz boşa çıkmaz umarım benim çatlatma iğnesinden sonra kahverengi arasında hafif kan olan bi akıntım oldu sonra pembeleşti sizlere de oldumu bu?başka belirti yok ne anlama geliyo acaba?

selam cnm. ben daha catlama ignesini yapmadim. o nedenle bilemiyorum. 1 haftadir gonal-f vuruluyorum. bugun kontrolum var. hersey ok`se catlama ignesi olucam.

ben sabrederimde aslında eşim acayip sabırsız:) bide benim bu sefer çatlatma iğnesinden sonra fazla ağrım olmaya başladı bu şekilde çatlatma iğnesinden sonra ağrısı olan varmı normalmi acaba? inşallah seninde tedavin yarıda kesilmez bende pco oldugu için benim bu 2 yumurta dışında sol tarafımda 7 tane 10 mm yumurta vardı ama hepsi büyümüyor işte yoksa vay benim halime :)

Akya merhaba, Dr`dan simdi dondum ve direk internete girme geregi hissettim, sana yanlis bilgi vermisim duzletmek icin. Doktor bana 2 hafta sonra idrar testi yap, cikabilir dedi. Yanlis sonuc konusu hknda okudugum bilgi yanlismis. Once idrar testi yap. Sonuc negatifse kanda baktir dedi bana.
Onun disinda, benim buyuyen diger 10 mm`lik yumurtalar daha buyumemis. Biri buyumus sadece. Yani istedigim gibi tek dominant folekul olmus. O da 16 mm`de. Iki gun daha Gonal f 50 mg vurmami. Pazartesi 04.11 gunu catlama ignesi olmami soyledi. Catlamadan ignesinden 1 gun sonra iliski tavsiye etti. Ama ideali 36 saat sonra dedi. Bu ayin suprizi ise bana, endometrim kalin degilmis. Onun icin karnima bugunden itibaren surmem icin jel verdi. Umarim kalinlasir bi an once. Bir de ignelerden sonra progesteron hormonu iceren fitil verdi. Sonuc belli olana kadar hergun kullan dedi. 20`si gibi de test yap dedi.
Allah`im yardimcinimz olsun! Catlama ignesi hknda yorum yapamiyorum daha olmadigim icin. Sen testi yap evde gunu gelince. Hayirli haberlerini bekliyorum! Gorusmek uzere!!!

anladım canım yumurtanın sayısı değil aslında kalitesi önemli inşallah iyi sonuç alırsın. benim endometrium 10' du doktorum iyi oldugunu söyledi herhangi birşey vermedi ama banada daha önce düşük yaptıgım için tekrarlanmaması için crınone %8'lik vajinal bir jel verdi yarından itibaren onu kullanmaya başlayacağım. bugün biraz fazla ağrım oldu çatlatma iğnesinden dolayı doktorum sürekli yatmamı söyledi artık yatarak bakalım nasıl gececek günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…