Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

canım benim de öyle ama çok eşya ıncık cıncık istemiyorum zaten, tabak çanak çömlek var, nevresim takımlarım var, yatak örtüsü, uyku seti battaniye var. dantel işini çok sevmiyorum onlardan da var diyecek kadar birer takım var. vitrin tkm bir tane de süslü bocuklu krem incili almıştım. Beyaz eşyaları kayınvalidemler almış. mobilyalar ev tutmak halı perde vs kalıyor. Senin nevresim tarzı da vardır muhakkak annen alıp koymuştur kenara

ah zamanındaki hatalarım bugün onların sonucunu çekiyorum.annem bişeyler alcakken gerek yok zamanı gelince alınır ben daha evlenmeyi düşünüyodum ama tabiki bitanemle tanışana kadar :) şimdi böyle diyen birini görünce hemen uyarıyorum.yinede bi yatak örtüm yorganım var galiba.danteli hiç sevmiyorum ama gözüksün diye yaptırdı annem bi tane.

benimde birtek düğün salonum tutuldu evliliğime dair bide beyaz eşyalarım alındı:) nişanlım askerde olduğu için görsel eşyaların tümünü beraber beğenip seçmeyi düşünüyoruz
diğer mutfak gereçleri örtü falan gibi şeyleri ne zaman almaya başlayacağım hiçbir fikrim yok :)

bence hemen almaya başla yoksa telaş olursun bide erkekler çok rahat bu konuda bizim gibi telaş yapmıyolar deli oluyorum :)

aslında ben daha önce mutfak gereçlerini nevresim vs. şeyleri amaannn alınır onlar ufak şeyler gözüyle bakıyordum ama almaya kaltımmı bayaa bişeyler tutuyor ne kadar alırsam okadar iyi biliyorum ama kaba eşyaları aradan çıkarmak niyetim çalış çalış beyaz eşya taksiti ödee durumundayım yani :)

haklısın canım gerçekten çok tutuyo bende şu ara küçük şeyleri aradan çıkarmaya uğraşıyorum kızlar gelindamatfırsatı.com diye bi site var gayet güzel kampanyalar var
bide evgör mobilyaya bi bakın derim çok uyguna çok güzel mobilyalar var.internet sitesinden mobilyalara bakablrsnz şubeleride istanbulda

ben geldiiim.. stresli bir hafta gecirdik..
ev.. BALAYI :) ayarladik sonunda.. 10 gün maldivlere gidiyoruz insallah.. cok mutluyum..
evimizide alacaz insallah 1 aya kadar.. sonra evin ici yapilacak.. baya isi var..
mobilyalar fln.. cok güzel bir zaman bekliyor bizi .. hepimizi

canım benim ya senin adına çok sevindim :) hepsini en kısa zamanda halledersiniz inş..

canım benim ya duyması bile çok güzel :) evliliğin nasıl gidiyo tecrübeli biri olarak biraz anlatsan bize :)

Güzel gidiyor Allaha şükür canım :) İnsanın eşi çok önemli, karşılıklı sevgi saygı ve güvenle birlikte herşey güzel olur.

Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah arkadaşım. Nası bir duygu evli olmak :) bekar olmayı özledin mi şimdiden?

Amin sağolasın canım:) Farklı bir duygu, ama güven veren bir duygu aynı zamanda :) Bekarken daha özgürdüm bazen o yönünü özlüyorum ama evli olmakta güzel bir duygu:) Her akşam ne yemek olacağını düşünmek, misafirleri tek başına ağırlamak, evin sorumluluğunu üzerine almak bekarlıktan farklı yönleri. Önceden anneme yardım ederdim işlerde sadece, o kadar düşünmezdim yani, şimdi ben düşünmezsem kimse düşünmeyecek o yüzden eli mahkum oluyor insan:)

potere; hazır zaman varken ufak tefek de olsa labildiğini al bence, son anlara yakın öyle bir sıkışıyor ki insan küçük küçük bir sürü para gidiyor. Abimin mayısta düğünü var, eksikler hiç bitmiyo bitmiyo. o bitçek benim telaşım başlıycak inşallah.

sweetly; ben de hep öyle derdim anneme şunu alalım derdi, beni alacak olan adam onu mu alacak beni alacak derdim ama evleneceğin zaman herşeyin olsun istiyorsun. Eksik kalmasın aman onun da güzeli benim olsun diye bakıyo insan

akşam yattım yatağa gözlerimi kapattım, sanki zaman çabucak geçip gidecek birkaç gün sonra evlencekmişim gibi geldi. Bir an korku sardı içimi, yepyeni bir hayat, yepyeni bir yaşam şekli, yeni insanlar... acaba dedim birkaç ay daha uzatsam mı düğün tarihini ( bu arada salonumuz tutuldu :)) )

Sabah kalktım vaz geçtim :)) Aşkım yanımda olsa çorba pişirirdim ona dedim, sabah işten geldi evde çorbası bittiği için aç yattı (

Sen neler hissettin evden ayrılırken, o evden çıkıp gideceğimi düşündükçe üzülüyorum istesemde istemesemde. Hele ki annemi babamı ardımda bi başına bırakacağımı düşününce

aaa büyükada çok cazip geldi duyunca, fiyat yer konusuna baktın mı hiç orada arkadaşım

evet büyük ada baya cazip canım gecelik 2 kişi 200 tl felan canım ekim ayında

bizde balayı ayarlasak bi off maldivler ne kadara mal oldu ya bizim nişanlımın izni az bilmiyorum nasıl olucak

Akşamları ve geceleri çok düşünmemek gerekiyor galiba, çünkü bende akşamları hep karamsar duygulara kapılırdım düğün yaklaşırken. Aynı şehre mi evleniyorsun cnm? Ben farklı bir ile gelin geldim ve ilk defa evden bu kadar uzaklaştım o biraz ağır geldi bana. Konu da açmıştım burada, kimi insan için bu mesafe hiç birşey değildir ama benim için bir ilkti ve zordu.
Evden ayrılma aşaması ve düğünden sonra akrabalar ile ve tabiki anne baba ile vedalaşma kısmı en acıklı kısım kesinlikleee, orayı atlayarak yaşamak mümkün olsa keşke, ben çok ağlamıştım, k.validem bile ağlamıştı halime
Sonra balayına giderken değişik duygulara kapılmıştım, artık evliyim yanımdaki adam kocam ve onunla bir yere gidiyorum, annem babam yanımda yok diye bi de ona ağlamıştım, eşimde şaşırmıştı niye ağlıyorum diye :) Anne baba hatırlandıkça ağlamak kaçınılmaz oluyor ona da zaman gerekiyor.

aynı şehir tatlım, ama bizimkiler bizi fazla bağlı büyüttüler galiba, üniversiteye bile şehir dışına göndermediler dediğin gibi evden uzun süreli bir ayrı kalma söz konusu olmadı hiç.

Akşamları herşey daha büyük geliyo heralde insanın gözüne, zorlaşıyo haklısın o konuda da.

Allah hepimizin hayırlı olan tüm güzel dualarını kabul etsin inşallah da mutlu mutlu olalım hepimiz.

sen hangi şehirden hangi şehire gittin gelin olarak?

aynı şehir tatlım, ama bizimkiler bizi fazla bağlı büyüttüler galiba, üniversiteye bile şehir dışına göndermediler dediğin gibi evden uzun süreli bir ayrı kalma söz konusu olmadı hiç.

Akşamları herşey daha büyük geliyo heralde insanın gözüne, zorlaşıyo haklısın o konuda da.

Allah hepimizin hayırlı olan tüm güzel dualarını kabul etsin inşallah da mutlu mutlu olalım hepimiz.

sen hangi şehirden hangi şehire gittin gelin olarak?

merhaba canım,
bende 14 ekim 2012

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…