- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
-
Ekim 2011 geliniyim ben kızlar, ekim gelinlerini görünce yazmak istedim:) İnşallah seneye bu aylarda sizlerde 5 aylık evliler olacaksınız :) Mutluluklar dilerim...
o kadar eksiğim var kieksiklerimden çok elimdekileri yazsam daha iyi olur :)
günlük yemek takımım misafir yemek takımım çatal bıçak setim 22 parça tencere setim buhar kazanlı ütüm kahvaltı takımım 2 set kahve fincan takımım var hepsi bu kadarcık :)
canım daha önceki bi mesajına cevap yazmamışım şimdi farkettim benim okulum bitti ama yüksek lisans yapıyorum ders dönemim bitcek inş bu sene formasyonda alıyorum o da bu sene bitcek herşey bi anda aradan çıkcak ama ben ne halde olcam blmiyorum
canım benim de öyle ama çok eşya ıncık cıncık istemiyorum zaten, tabak çanak çömlek var, nevresim takımlarım var, yatak örtüsü, uyku seti battaniye var. dantel işini çok sevmiyorum onlardan da var diyecek kadar birer takım var. vitrin tkm bir tane de süslü bocuklu krem incili almıştım. Beyaz eşyaları kayınvalidemler almış. mobilyalar ev tutmak halı perde vs kalıyor. Senin nevresim tarzı da vardır muhakkak annen alıp koymuştur kenara
benimde birtek düğün salonum tutuldu evliliğime dair bide beyaz eşyalarım alındı:) nişanlım askerde olduğu için görsel eşyaların tümünü beraber beğenip seçmeyi düşünüyoruz
diğer mutfak gereçleri örtü falan gibi şeyleri ne zaman almaya başlayacağım hiçbir fikrim yok :)
aslında ben daha önce mutfak gereçlerini nevresim vs. şeyleri amaannn alınır onlar ufak şeyler gözüyle bakıyordum ama almaya kaltımmı bayaa bişeyler tutuyor ne kadar alırsam okadar iyi biliyorum ama kaba eşyaları aradan çıkarmak niyetim çalış çalış beyaz eşya taksiti ödee durumundayım yani :)
ben geldiiim.. stresli bir hafta gecirdik..
ev.. BALAYI :) ayarladik sonunda.. 10 gün maldivlere gidiyoruz insallah.. cok mutluyum..
evimizide alacaz insallah 1 aya kadar.. sonra evin ici yapilacak.. baya isi var..
mobilyalar fln.. cok güzel bir zaman bekliyor bizi .. hepimizi
canım benim ya duyması bile çok güzel :) evliliğin nasıl gidiyo tecrübeli biri olarak biraz anlatsan bize :)
Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah arkadaşım. Nası bir duygu evli olmak :) bekar olmayı özledin mi şimdiden?
Güzel gidiyor Allaha şükür canım :) İnsanın eşi çok önemli, karşılıklı sevgi saygı ve güvenle birlikte herşey güzel olur.
Amin sağolasın canım:) Farklı bir duygu, ama güven veren bir duygu aynı zamanda :) Bekarken daha özgürdüm bazen o yönünü özlüyorum ama evli olmakta güzel bir duygu:) Her akşam ne yemek olacağını düşünmek, misafirleri tek başına ağırlamak, evin sorumluluğunu üzerine almak bekarlıktan farklı yönleri. Önceden anneme yardım ederdim işlerde sadece, o kadar düşünmezdim yani, şimdi ben düşünmezsem kimse düşünmeyecek o yüzden eli mahkum oluyor insan:)
aaa büyükada çok cazip geldi duyunca, fiyat yer konusuna baktın mı hiç orada arkadaşım
ben geldiiim.. stresli bir hafta gecirdik..
ev.. BALAYI :) ayarladik sonunda.. 10 gün maldivlere gidiyoruz insallah.. cok mutluyum..
evimizide alacaz insallah 1 aya kadar.. sonra evin ici yapilacak.. baya isi var..
mobilyalar fln.. cok güzel bir zaman bekliyor bizi .. hepimizi
akşam yattım yatağa gözlerimi kapattım, sanki zaman çabucak geçip gidecek birkaç gün sonra evlencekmişim gibi geldi. Bir an korku sardı içimi, yepyeni bir hayat, yepyeni bir yaşam şekli, yeni insanlar... acaba dedim birkaç ay daha uzatsam mı düğün tarihini ( bu arada salonumuz tutuldu :)) )
Sabah kalktım vaz geçtim :)) Aşkım yanımda olsa çorba pişirirdim ona dedim, sabah işten geldi evde çorbası bittiği için aç yattı(
Sen neler hissettin evden ayrılırken, o evden çıkıp gideceğimi düşündükçe üzülüyorum istesemde istemesemde. Hele ki annemi babamı ardımda bi başına bırakacağımı düşününce
bizde balayı ayarlasak bi off maldivler ne kadara mal oldu ya bizim nişanlımın izni az bilmiyorum nasıl olucak
Akşamları ve geceleri çok düşünmemek gerekiyor galiba, çünkü bende akşamları hep karamsar duygulara kapılırdım düğün yaklaşırken. Aynı şehre mi evleniyorsun cnm? Ben farklı bir ile gelin geldim ve ilk defa evden bu kadar uzaklaştım o biraz ağır geldi bana. Konu da açmıştım burada, kimi insan için bu mesafe hiç birşey değildir ama benim için bir ilkti ve zordu.
Evden ayrılma aşaması ve düğünden sonra akrabalar ile ve tabiki anne baba ile vedalaşma kısmı en acıklı kısım kesinlikleee, orayı atlayarak yaşamak mümkün olsa keşke, ben çok ağlamıştım, k.validem bile ağlamıştı halime
Sonra balayına giderken değişik duygulara kapılmıştım, artık evliyim yanımdaki adam kocam ve onunla bir yere gidiyorum, annem babam yanımda yok diye bi de ona ağlamıştım, eşimde şaşırmıştı niye ağlıyorum diye :) Anne baba hatırlandıkça ağlamak kaçınılmaz oluyor ona da zaman gerekiyor.
Akşamları ve geceleri çok düşünmemek gerekiyor galiba, çünkü bende akşamları hep karamsar duygulara kapılırdım düğün yaklaşırken. Aynı şehre mi evleniyorsun cnm? Ben farklı bir ile gelin geldim ve ilk defa evden bu kadar uzaklaştım o biraz ağır geldi bana. Konu da açmıştım burada, kimi insan için bu mesafe hiç birşey değildir ama benim için bir ilkti ve zordu.
Evden ayrılma aşaması ve düğünden sonra akrabalar ile ve tabiki anne baba ile vedalaşma kısmı en acıklı kısım kesinlikleee, orayı atlayarak yaşamak mümkün olsa keşke, ben çok ağlamıştım, k.validem bile ağlamıştı halime
Sonra balayına giderken değişik duygulara kapılmıştım, artık evliyim yanımdaki adam kocam ve onunla bir yere gidiyorum, annem babam yanımda yok diye bi de ona ağlamıştım, eşimde şaşırmıştı niye ağlıyorum diye :) Anne baba hatırlandıkça ağlamak kaçınılmaz oluyor ona da zaman gerekiyor.
Kızlar Ekim ayında evlenecek olan var mı, tarihi nedir, neler hissediyorsunuz, hazırlıklar ne alemde :))
Eveeettt Ekim Gelinleri karşınızdaaaaa....
xKderimsin // 6 Ekim 2012
3_sevdalinka_ // 6 Ekim 2012
potere // 6 Ekim 2012
rabiya // 6 Ekim 2012
beyazkedim // 14 Ekim 2012
sweetly // 14 Ekim 2012
Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?