- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
-
28 Ekim de beeeeeeeeeeeeeeeeeen
Beyaz Eşya Tamam
Çeyizler Tamam
Hafta Sonu Düğün Salonu Tutulucak:26::26::26:
EKSİKLER
Balayı
Gelinlik
Mobilya
Nikah Günü
Eminim ben Bi Çok Şey İçin Geç Kaldım Siz Ne Alemdesiniz
cicim senin pek bişi kalmamış kiii, gelinlik modeli var mı kafanda
kafamda var senin ne durumda hazırlıklar canım
alınacakları toparlamaya çalışıyorum canım, dün su takımı siparişi verdim :)) beyaz eşyalarımız tv de alındı.
Sende durum nasıl tüm eşyaların tamam mı yani tek o yazdığın büyükler mi kaldı?
benim bütün beyaz eşyalar incik cıncık bütün çeyizler tamam su takımı yemek tak çarşaf yorgan vs
bizim bir balayı gelinlik ve mobilyalar kaldı
balayı için düşündüğünüz bir yer var mı canım, biz sessiz sakin bir yer olsun istiyoruz ama henüz yer konusunda bir fikrimiz yok.
bende varım bende14 ekim geliniyim inşallah
valla canım 3 gün düşünüyoruz o yüzden abant olabilir dioruz ama bi rezervasyon yok henüz büyük ada olabilir bide kapadokya
kızlar beğendiğim gelinlikleri ekliyorum sizin için belki bi fikir olur ama kapalı modeller var hep bende
Eki Görüntüle 382596 Eki Görüntüle 382609 Eki Görüntüle 382608 Eki Görüntüle 382607 Eki Görüntüle 382606 Eki Görüntüle 382605 Eki Görüntüle 382604 Eki Görüntüle 382603 Eki Görüntüle 382602 Eki Görüntüle 382601 Eki Görüntüle 382600 Eki Görüntüle 382599 Eki Görüntüle 382598 Eki Görüntüle 382597 Eki Görüntüle 382595 Eki Görüntüle 382610
sweetly - seni de 14 ekim olarak ekledim tarihiniz belli oldu mudiğer bir yazında 3. haftası düşünüyoruz demiştin tarih olmadığı için yazmamıştım. Bu arada son gelinliğin fiyonk ve etek kısmını çok beğendim, bir de kolları tüllü olanlar çok geliyor bana.
potere - beyazkedim sizin hazırlıklar ne alemde eksik gedik neler var?
Kızlar Ekim ayında evlenecek olan var mı, tarihi nedir, neler hissediyorsunuz, hazırlıklar ne alemde :))
Eveeettt Ekim Gelinleri karşınızdaaaaa....
xKderimsin // 6 Ekim 2012
3_sevdalinka_ // 6 Ekim 2012
potere // 6 Ekim 2012
beyazkedim // 14 Ekim 2012
sweetly // 14 Ekim 2012
Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012
çok sevindim arkadaşım hem bedavaya gelmiş gibi olacak hem de sen seçebileceksin eşyalarını. Tabi ki bedava değil ama ödenmiş olmuş zamanında :))) eksik listen ne durumda daha neler lazımkızlar ya çok güzel bişey oldu sizinle paylaşmak istedim babama bi arkadaşının borcu vardı sürekli erteliyodu adam beyaz eşya işiyle uğraşıyomuş ben sana borcumu bu şekilde ödesem demiş :) babamda beni arayıp sen modelleri beğen ben burdan alıyım dedi çamaşır makinemle buzdolabım alınıyo :) çok mutluyum :)
çok sevindim arkadaşım hem bedavaya gelmiş gibi olacak hem de sen seçebileceksin eşyalarını. Tabi ki bedava değil ama ödenmiş olmuş zamanında :))) eksik listen ne durumda daha neler lazım
rabiya - hayırlı olsun canım senin de düğünün :))
Ekim 2011 geliniyim ben kızlar, ekim gelinlerini görünce yazmak istedim:) İnşallah seneye bu aylarda sizlerde 5 aylık evliler olacaksınız :) Mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?