Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

benim bütün beyaz eşyalar incik cıncık bütün çeyizler tamam su takımı yemek tak çarşaf yorgan vs
bizim bir balayı gelinlik ve mobilyalar kaldı

sweetly - seni de 14 ekim olarak ekledim tarihiniz belli oldu mu diğer bir yazında 3. haftası düşünüyoruz demiştin tarih olmadığı için yazmamıştım. Bu arada son gelinliğin fiyonk ve etek kısmını çok beğendim, bir de kolları tüllü olanlar çok geliyor bana.

potere - beyazkedim sizin hazırlıklar ne alemde eksik gedik neler var?

cnm biz hala tarih almadık ya maalesef annemle konuştuk 3.haftası bayramdan 4 gün önceye geliyo o zaman yapmayın dedi.biz mayısta alcaz inş tarihi o zaman netleşcek ama aklımızdaki tarih 14 ekim :)

kızlar ya çok güzel bişey oldu sizinle paylaşmak istedim babama bi arkadaşının borcu vardı sürekli erteliyodu adam beyaz eşya işiyle uğraşıyomuş ben sana borcumu bu şekilde ödesem demiş :) babamda beni arayıp sen modelleri beğen ben burdan alıyım dedi çamaşır makinemle buzdolabım alınıyo :) çok mutluyum :)

06 Ekim <3 2012

çok sevindim arkadaşım hem bedavaya gelmiş gibi olacak hem de sen seçebileceksin eşyalarını. Tabi ki bedava değil ama ödenmiş olmuş zamanında :))) eksik listen ne durumda daha neler lazım

rabiya - hayırlı olsun canım senin de düğünün :))

o kadar eksiğim var ki eksiklerimden çok elimdekileri yazsam daha iyi olur :)

günlük yemek takımım misafir yemek takımım çatal bıçak setim 22 parça tencere setim buhar kazanlı ütüm kahvaltı takımım 2 set kahve fincan takımım var hepsi bu kadarcık :)

canım daha önceki bi mesajına cevap yazmamışım şimdi farkettim benim okulum bitti ama yüksek lisans yapıyorum ders dönemim bitcek inş bu sene formasyonda alıyorum o da bu sene bitcek herşey bi anda aradan çıkcak ama ben ne halde olcam blmiyorum

Son düzenleme:
Ekim 2011 geliniyim ben kızlar, ekim gelinlerini görünce yazmak istedim:) İnşallah seneye bu aylarda sizlerde 5 aylık evliler olacaksınız :) Mutluluklar dilerim...

Ekim 2011 geliniyim ben kızlar, ekim gelinlerini görünce yazmak istedim:) İnşallah seneye bu aylarda sizlerde 5 aylık evliler olacaksınız :) Mutluluklar dilerim...

canım benim ya duyması bile çok güzel :) evliliğin nasıl gidiyo tecrübeli biri olarak biraz anlatsan bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…