• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda bunları yaşayan varmı ?

meltemm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2024
63
9
1
28
Merhaba. Benım basımda ağırlık hissi oluyor başımı kaldıramıyorum resmen tepem de ağrı, boynumda agrı ve saçlarıma dokununca sızlıyor sanki kaynar suyu dökmüşsün de saç diplerim yanmış gibi sızlıyor. Aynı zamanda sol gözüm agrıyor. Gerilim tpi bas agrısı mı bu bilen varmı? Yasayan var mı zor durumdayım

Merhaba. Benım basımda ağırlık hissi oluyor başımı kaldıramıyorum resmen tepem de ağrı, boynumda agrı ve saçlarıma dokununca sızlıyor sanki kaynar suyu dökmüşsün de saç diplerim yanmış gibi sızlıyor. Aynı zamanda sol gözüm agrıyor. Gerilim tpi bas agrısı mı bu bilen varmı? Yasayan var mı zor durumdayım
Geçmiş olsun
Boyun fıtığı düzleşme var mı emar çektirdiniz mi hiç

Geçmiş olsun
Boyun fıtığı düzleşme var mı emar çektirdiniz mi hiç
Cevap verdiğiniz için tesekkür ederim boynumda düzleşme ve kireçleme vardı en son ama o bu kadar şiddetli yapar mı acaba artık beynımde tümör mü var acaba diye düşünmeye başladım

Ben de bunları çok düşünüyorum çok kafama takıyorum çünkü ben de baştan ise sağa tarafa basımı döndürdüğümde denge bozukluğu bulantı da oluyor ben dedim boyun düzleşmesi boyun fıtığı ve kireçlenme var emin olun bunlar da çok şiddetli aile ve baş dönmesine sebep olabiliyor hiç basite almayın ama benim olayım biraz farklı sağa tarafımda boynumdan başlayan yanma iğne batması denge bozukluğu kalçanı bir sızı var dişlerime dahi vuruyor ben denge sinirinde bir problem olduğunu düşünüyorum bu yüzden KBB’ye gideceğim siz bu zamana kadar hangi tetkikleri yaptırdınız ben bazen gözlerimle de bir
Noktaya da odaklanamıyorum biraz denge siniri olduğunu gösteriyor çok saran bir taşıta da binemiyorum ayakta duramıyorum o an çok sallanan bir taşıta da binemiyorum yada sallanan dönen bişeyi de izleyemiyorum

Back