Aranizda ayrilan var mi?

Zamanee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
83
8
Arkadaşlar merhaba yeni uye oldum, aranizda ayrilan var mi, ne kadar evli kaldınız ,ne sebeple ayrıldınız, simdi ne yapıyorsunuz ,nasil ayakta durdunuz, tekrar kimse hayatinza girdi mi, ayrildiginiz icin pisman oldunuz mu, ayrldgnzda yasiniz kac idi, çevreniz nasil karsiladi ?

Teşekkür ederim, yakinim icin sordum soruyu, umarim gecer umarim ....

Teşekkür ederim, yakinim icin sordum soruyu, umarim gecer umarim ....
Geçiyor geçiyor ilk 6 ay sürünüyor insan sonra hayatına dönüyor.
Sonra adını falan hatırlamıyor.
Hatırlasa da ici acımıyor. Herşey geçiyor yani Allah evlat acısı göstermesin. Allah korusun yaşamadım ama bence geçmeyecek tek aci olabilir. Allah kimseye yaşatmasin.

Cesarete ihtiyacınız var sanırım. Herkesin hikayesi kendine özgü. Siz kendi kahramanlık hikayenizi yazabilirsiniz, korkmayın. Bu dünyaya birinin karısı olarak doğmadınız, tek başınızaydınız. Koca olmayınca da Allah rızkınızı veriyor, yaşayacak nefesinizi, gücü, sabrı veriyor. Hayatta kalmak için bir kocaya ihtiyacınız yok.

Amin ....

Tabiki oyle her gun aşağılanmak,sozlu fiziksel psikolojik bir cok yara ,darp edilmektwn cok daha iyi ayrilik
...

Sana 3 sorum var: boşandın ve pişman misin ? Boşanmayı mi düşünüyorsun? Boşanırsam pişman olur muyum kaygısı mi taşıyorsun?

Kendi yakinim icin sordum. Bosanma davası açtı. Yani ayrilik asamasi.
Anladım. Allah yardımcısı olsun . Şayet kötü bir evlilikse şiddet, tehdit vs elbette ayrılması onun için daha hayırlı olacaktır

Anladım. Allah yardımcısı olsun . Şayet kötü bir evlilikse şiddet, tehdit vs elbette ayrılması onun için daha hayırlı olacaktır
Evet hem tehdit, hem darp, hem hakaret. Hepsi 2 aylik bir evlilikte ne kadar kotuluk varsa yasatti. Ama merakim süreç naisl olacak. Toprlanablr mi. Toplum ona hangi bakisla bakacak ,iste yukaridaki tum sorular hepsi merak konusu, tekrar nasil baskasina güvenecek

Yanlış anlamayın ama bu durumu siz mi yaşadınız yoksa gerçekten arkadaşınız mi? Çünkü burda bazı bayanlar kendi adlarına konu açmaya cekiniyorlar arkadaşımın adına açtım vs. Diyorlar. Bu arada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…