Aranızda astroloji sinastriden anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi 🥰

4senede taniyamadin mi ?

o zaman bosuna panik olma. dogum saati olmadan soyledigi hicbir seyin anlami yok.
hani yakin bir saat söylesen mesela 17.30- 18 arasi falan yine neyse ama kocaaaa gün. neye bakabilir ki kareyi vs gorecek

Bu tür analizler bazen içsel korkularınızı tetikleyebilir. Öngörüler size endişe veriyorsa, bunu bir uyarı olarak değil, ilişkinizi sağlıklı bir şekilde değerlendirme fırsatı olarak görebilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki iletişime ve güvene odaklanmak, şüphelerinizin gerçek dayanakları olup olmadığını anlamanızı sağlar. Belki de ilişkinizdeki dinamikleri düşünerek kendinize şu soruları sorabilirsiniz:

1. Partnerinizin kıskançlık ya da kontrolcü tavırları var mı?

2. Ailesinin size ya da ilişkinize müdahale eğilimi gözlemliyor musunuz?

3. Sizi destekliyor ve özgürlüğünüze saygı duyuyor mu?

Bu sorulara vereceğiniz yanıtlar, ilişkinin size gerçekten iyi gelip gelmediğini anlamanızı sağlar. Eğer şüpheleriniz devam ederse, belki de profesyonel bir danışmanla görüşmek ilişkinize dışarıdan, objektif bir gözle bakmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, en önemli rehber iç sesiniz ve gerçeklerdir; astroloji, kararlarınızı destekleyici bir rehber olabilir, ancak son kararı kendiniz verirsiniz.

Bana asla karışmaz ve hatta kıskançlık yapmadığı için yakınmisimdir. Yeni bir ortama girmem için destek olur sosyalleş sana iyi gelir der, destek olur. Ailesi sıkıntı sadece. Annesi aşırı düşkün ona. O da annesine ama gözüme batan bir davranışları olmadı. Bir kotulugunu görmedim. Çok otoriter bir kadın. 2.maddeden cekiniyorum sadece.

Ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim. İlk defa üye oldum ve ilk sorumu sordum. Hepimiz farklıyız farklı inançlarımız farklı kisiliklerimiz var bunu anlayabiliyorum. Ama benim için önemli olan ve üzerine düşünüp uzuldugum konuda insanların bu kadar basitçe " ayrıl " deme cüreti beni şaşırttı. Gülünecek bir şey sormadigimi düşünüyorum ayrıca. Tüm bu yorumlar içinde siz ve birkaç arkadaş daha değer verip samimi tavsiyelerde bulunduğunuz için içtenlikle teşekkür ederim.Umarim hayat yolculuğunda en az sizin kadar düşünceli samimi insanlarla karşılaşırsınız.

O yazdığın kelimeler neydir ney değildir bilmiyorum. Ama bana paranı çöpe atmışsın gibi geldi.

Böyle şeylere inanan biri olduğunuz için erkek seçiminizin de çok başarılı olduğunu sanmıyorum. O yüzden analizi yapan hanımefendi haklı büyük ihtimalle
Nasıl başladım, nasıl bitti, ben de hayret ettim gerçekten.

İnanmam beni kalitesiz bir insan mı yaptı bunu mu kastettiniz?

Hayır tabii ki.
Olayları ve kişileri değerlendirirken rasyonel davranamadığınızı düşündüm.
Bir yıldız falına (şimdi birileri gelip o fal değil bilmem ne diyebilir, umurumda değil ) kendi aklınızdan daha fazla güveniyorsunuz.

Saydığınız şeylerin işaretlerini sevgilinizde kendiniz gözlemleyebilirsiniz. Öyle bir insansa milyon tane işaret verir zaten.
Böyle insanlara para saçmanıza gerek yok.

Yorumunuz için teşekkür ederim

Ay
Herseyı tutturandan da cok korkuyorum cinli mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…