- 27 Ekim 2024
- 15
- 5
-
- Konu Sahibi neyaziyimbilemedim
Hayır onlara bakmadiBu alanda uzmanlık eğitimi aldım.
Çok fazla kare açınız varsa düşündürücü.
Tamamen buna göre adım atın diyemem ama ben bizzat tuttuğuna onlarca tecrübem neticesinde şahidim.
Yalnız sadece sinastri yeterli değil.
Kompozit ve davisona da baktı mı?
4senede taniyamadin mi ?Kızlar lütfen sadece astroloji sinastri vb. bu tarz konuları bilenler cevaplayabilir mi? Gerçekten bilen birine ihtiyacım var.
4 senelik Erkek arkadaşım(İkizler burcu) ve benim(balık burcu )için astroloji sinastri el yüz analizi fizyonomi bakımı yaptırdım. Analiz eden hanımefendi numerolojiden fizyonomiye astrolojiye falan hep hakimdi.Hic anlamadığım için direkt soracağım. Haritamızı üst üste koymuş kareler cokmus. ( O böyle anlatmadı tabii ki).Aldatılma ihtimalim yüksek fiziksel psikolojik şiddet görme , ailesi tarafından evliligimize müdahale, benim gücümü bastirmak için beni çalıştırmak istemeyip kıskanıp beni parasız bırakması vs.gibi şeyler söyledi. Ben çevremdeki evliliklerde kötü örnekler çok olduğu için zaten korkuyordum. İyice korkar oldum. Ne yapacağım ben? İnanmalı mıyım bile bile lades mi yoksa devam mı. Bilen biri bakabilir mi bize tekrar acaba.
Bu soruya cevap vermistim hep ayrı sehirlerdeydik okul okuduk ve çalışma hayatı vs .4senede taniyamadin mi ?
o zaman bosuna panik olma. dogum saati olmadan soyledigi hicbir seyin anlami yok.Doğum saatimizi bilmediğizi sonradan konuştuk. Konunun en başında sinastri bakacağını söylemişti. Dediğim gibi çok hakim değilim . Belki sinastriye bakmayip digerlerine bakmıştır. Söyledikleri bu şekildeydi
Bilmiyorum kiNasıl uzman o halde?
Sadece sinastri yetmez
Bana asla karışmaz ve hatta kıskançlık yapmadığı için yakınmisimdir. Yeni bir ortama girmem için destek olur sosyalleş sana iyi gelir der, destek olur. Ailesi sıkıntı sadece. Annesi aşırı düşkün ona. O da annesine ama gözüme batan bir davranışları olmadı. Bir kotulugunu görmedim. Çok otoriter bir kadın. 2.maddeden cekiniyorum sadece.Bu tür analizler bazen içsel korkularınızı tetikleyebilir. Öngörüler size endişe veriyorsa, bunu bir uyarı olarak değil, ilişkinizi sağlıklı bir şekilde değerlendirme fırsatı olarak görebilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki iletişime ve güvene odaklanmak, şüphelerinizin gerçek dayanakları olup olmadığını anlamanızı sağlar. Belki de ilişkinizdeki dinamikleri düşünerek kendinize şu soruları sorabilirsiniz:
1. Partnerinizin kıskançlık ya da kontrolcü tavırları var mı?
2. Ailesinin size ya da ilişkinize müdahale eğilimi gözlemliyor musunuz?
3. Sizi destekliyor ve özgürlüğünüze saygı duyuyor mu?
Bu sorulara vereceğiniz yanıtlar, ilişkinin size gerçekten iyi gelip gelmediğini anlamanızı sağlar. Eğer şüpheleriniz devam ederse, belki de profesyonel bir danışmanla görüşmek ilişkinize dışarıdan, objektif bir gözle bakmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, en önemli rehber iç sesiniz ve gerçeklerdir; astroloji, kararlarınızı destekleyici bir rehber olabilir, ancak son kararı kendiniz verirsiniz.
Kızlar lütfen sadece astroloji sinastri vb. bu tarz konuları bilenler cevaplayabilir mi? Gerçekten bilen birine ihtiyacım var.
4 senelik Erkek arkadaşım(İkizler burcu) ve benim(balık burcu )için astroloji sinastri el yüz analizi fizyonomi bakımı yaptırdım. Analiz eden hanımefendi numerolojiden fizyonomiye astrolojiye falan hep hakimdi.Hic anlamadığım için direkt soracağım. Haritamızı üst üste koymuş kareler cokmus. ( O böyle anlatmadı tabii ki).Aldatılma ihtimalim yüksek fiziksel psikolojik şiddet görme , ailesi tarafından evliligimize müdahale, benim gücümü bastirmak için beni çalıştırmak istemeyip kıskanıp beni parasız bırakması vs.gibi şeyler söyledi. Ben çevremdeki evliliklerde kötü örnekler çok olduğu için zaten korkuyordum. İyice korkar oldum. Ne yapacağım ben? İnanmalı mıyım bile bile lades mi yoksa devam mı. Bilen biri bakabilir mi bize tekrar acaba.
İnanmam beni kalitesiz bir insan mı yaptı bunu mu kastettiniz?Böyle şeylere inanan biri olduğunuz için erkek seçiminizin de çok başarılı olduğunu sanmıyorum. O yüzden analizi yapan hanımefendi haklı büyük ihtimalle
Nasıl başladım, nasıl bitti, ben de hayret ettim gerçekten.
İnanmam beni kalitesiz bir insan mı yaptı bunu mu kastettiniz?
Aşkolsun
Yorumunuz için teşekkür ederimHayır tabii ki.
Olayları ve kişileri değerlendirirken rasyonel davranamadığınızı düşündüm.
Bir yıldız falına (şimdi birileri gelip o fal değil bilmem ne diyebilir, umurumda değil) kendi aklınızdan daha fazla güveniyorsunuz.
Saydığınız şeylerin işaretlerini sevgilinizde kendiniz gözlemleyebilirsiniz. Öyle bir insansa milyon tane işaret verir zaten.
Böyle insanlara para saçmanıza gerek yok.
Herseyı tutturandan da cok korkuyorum cinli mi acabaBir ara esmisti biri ile gorustum bana olum / keskin anne baba ayriligi demisti. Baska bisey soyledim 4 ay icinde esimin babasini kaybettim bir konuyu daha birebir yasadim ne yapsam siyrilamadim donup dolasip onun dedigi kapiya ciktim buyulenmis gibiydim aklimdan attim attim olmadi sonuc degismedi
3. Bir konuda aniden dedigi sekilde gelisti
Son bir soyledigi sey vardi o cok guzeldi simdi onu bekliyorum bu olmazsa cok pis rezil ederim onu asdfgh
Saka bir yana, zor bir karar hep bir suphe vs isiniz zor
Ney değil neO yazdığın kelimeler neydir ney değildir bilmiyorum. Ama bana paranı çöpe atmışsın gibi geldi.
Siz hiç hatasız kulla karşılaştınız mı peki?Ney değil ne
Hiç mi karşılaşmadınız onca yıl doğrusuyla?
Ay
Herseyı tutturandan da cok korkuyorum cinli mi acaba
Ay sana noluyo ayol.Siz hiç hatasız kulla karşılaştınız mı peki?
Yadirgamayin herkes hata yapabilir dedim ayrıca bu benim konu basligimin olduğu bir yer ayolAy sana noluyo ayol.
Sende mi ney diye yazıyorsu
Ney değil ne
Hiç mi karşılaşmadınız onca yıl doğrusuyla?