Aranızda astroloji sinastriden anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi 🥰

neyaziyimbilemedim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
15
5
Kızlar lütfen sadece astroloji sinastri vb. bu tarz konuları bilenler cevaplayabilir mi? Gerçekten bilen birine ihtiyacım var.

4 senelik Erkek arkadaşım(İkizler burcu) ve benim(balık burcu )için astroloji sinastri el yüz analizi fizyonomi bakımı yaptırdım. Analiz eden hanımefendi numerolojiden fizyonomiye astrolojiye falan hep hakimdi.Hic anlamadığım için direkt soracağım. Haritamızı üst üste koymuş kareler cokmus. ( O böyle anlatmadı tabii ki).Aldatılma ihtimalim yüksek fiziksel psikolojik şiddet görme , ailesi tarafından evliligimize müdahale, benim gücümü bastirmak için beni çalıştırmak istemeyip kıskanıp beni parasız bırakması vs.gibi şeyler söyledi. Ben çevremdeki evliliklerde kötü örnekler çok olduğu için zaten korkuyordum. İyice korkar oldum. Ne yapacağım ben? İnanmalı mıyım bile bile lades mi yoksa devam mı. Bilen biri bakabilir mi bize tekrar acaba.

Ayrılın.

Bu alanda uzmanlık eğitimi aldım.
Çok fazla kare açınız varsa düşündürücü.
Tamamen buna göre adım atın diyemem ama ben bizzat tuttuğuna onlarca tecrübem neticesinde şahidim.

Yalnız sadece sinastri yeterli değil.
Kompozit ve davisona da baktı mı?

Son düzenleme:
e baska soyledigi seyler uyuyor muydu bari?
bu arada kadin olsun erkek olsun ikizler hic sevmem , oda arkadasi olarak bile katlanamam. bir balik icin berbat bir secim (tabii haritalarinizda baska yerler benziyorsa bilemem)

Ee bilen biri çok mutlu olacaksınız gördüm derse ne olacak ? Hangisine inanacaksınız ? Bir kişiye daha mı soracaksınız, çoğulculuk yöntemiyle mi bulacaksınız gerçeği ?

e baska soyledigi seyler uyuyor muydu bari?
bu arada kadin olsun erkek olsun ikizler hic sevmem , oda arkadasi olarak bile katlanamam. bir balik icin berbat bir secim (tabii haritalarinizda baska yerler benziyorsa bileme

Ee bilen biri çok mutlu olacaksınız gördüm derse ne olacak ? Hangisine inanacaksınız ? Bir kişiye daha mı soracaksınız, çoğulculuk yöntemiyle mi bulacaksınız gerçeği ?
Kalbimin sesini dinleyecegim

Ben inanıyorum astrolojiye. Doğum tarihi ve saatlerinizden eminseniz, kadının astroloji bilgisinden eminseniz bence bi dikkate alın dediklerini. Etraflıca düşünün o olumsuz söyledikleri gerçekten hayatınızda var mı, yaşıyor musunuz? Genelde ilişki içinde aşktan gözü kör olduğu için insanın o sorunları halı altına süpürüyorlar ama evlenince o sorunları gün yüzüne çıkıp sorun haline geliyor. Anladığım kadarıyla siz bir de ilişkiyi uzaktan yürütüyormuşsunuz. Onu gerçekten çok iyi tanımamış veya birlikte çok vakit geçiremediğiniz için tam anlamıyla olumsuz durumlarla karşı karşıya şimdilik gelmemiş olabilirsiniz.
Bu arada sadece sinastri değil haritalar bütünüyle diğer harita türleriyle de karşılaştırılarak incelenmeli. Bir harita şekline bakmak yetmez.

annem ikizler hem de köküne kadar. duygu degisimi fazla olan, bir an heveslenip plan yapıp ertesi gun umursamayan, tutarsiz ve çok konusan insanlari sevemiyorum. tanidigim ikizler burclarinin çoğu ayni böyle.
hatta bir cocukla flort ediyorduk, o da konuşurken daldan dala atliyordu ama daha flortuz diye bana tatliş geliyordu. sonra "aaa sen de mi haziran dogumlusun, ben de" dedi, tarihi söyledi ki taslar yerine oturdu.
sonra bir anda sogudum cocuktan:)
ama tabii ikizlerin de kendine göre iyi tarafları var. entelektüel olurlar, bir seye takilip kalan insanlardan degillerdir, evet kolay sıkılırlar ama cok fazla ilgi duyduklari sey oldugundan cogu konuda bilgi sahibi olurlar, merak duygulari körelmez öğrenmeyi severler vs vs
kendince cok iyi ozelligi var ama ben sevemiyorum. mayıs basinda pek cok kisinin dogumgunu kutlarim mesela ama mayis sonundan haziran sonuna sadece annem. çünkü baska hic ikizler arkadasim yok - tercih etmiyorum:)

Soylediklerinizi dusunecegim haklısınız çok teşekkür ederim doğum saatlerini bilmiyoruz.

Bir ara esmisti biri ile gorustum bana olum / keskin anne baba ayriligi demisti. Baska bisey soyledim 4 ay icinde esimin babasini kaybettim bir konuyu daha birebir yasadim ne yapsam siyrilamadim donup dolasip onun dedigi kapiya ciktim buyulenmis gibiydim aklimdan attim attim olmadi sonuc degismedi
3. Bir konuda aniden dedigi sekilde gelisti
Son bir soyledigi sey vardi o cok guzeldi simdi onu bekliyorum bu olmazsa cok pis rezil ederim onu asdfgh
Saka bir yana, zor bir karar hep bir suphe vs isiniz zor

dogum saatini bilmeden nasil sinastri bakabilir ki???
ben de baktirdim adamin venusune marsina bakiyor bunlar icin saat bilgisi lazim
Doğum saatimizi bilmediğizi sonradan konuştuk. Konunun en başında sinastri bakacağını söylemişti. Dediğim gibi çok hakim değilim . Belki sinastriye bakmayip digerlerine bakmıştır. Söyledikleri bu şekildeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…