- 27 Ekim 2024
- 15
- 5
-
- Konu Sahibi neyaziyimbilemedim
Ayrılın.Kızlar lütfen sadece astroloji sinastri vb. bu tarz konuları bilenler cevaplayabilir mi? Gerçekten bilen birine ihtiyacım var.
4 senelik Erkek arkadaşım(İkizler burcu) ve benim(balık burcu )için astroloji sinastri el yüz analizi fizyonomi bakımı yaptırdım. Analiz eden hanımefendi numerolojiden fizyonomiye astrolojiye falan hep hakimdi.Hic anlamadığım için direkt soracağım. Haritamızı üst üste koymuş kareler cokmus. ( O böyle anlatmadı tabii ki).Aldatılma ihtimalim yüksek fiziksel psikolojik şiddet görme , ailesi tarafından evliligimize müdahale, benim gücümü bastirmak için beni çalıştırmak istemeyip kıskanıp beni parasız bırakması vs.gibi şeyler söyledi. Ben çevremdeki evliliklerde kötü örnekler çok olduğu için zaten korkuyordum. İyice korkar oldum. Ne yapacağım ben? İnanmalı mıyım bile bile lades mi yoksa devam mı. Bilen biri bakabilir mi bize tekrar acaba.
Hep uzaktaydik. Farklı şehirlerde okuduk. Şu an çalışıyor başka şehirde. Yine ayrıyız.4 yılda hiç tanıyamadınızsa ayrılın
Aşkolsune baska soyledigi seyler uyuyor muydu bari?
bu arada kadin olsun erkek olsun ikizler hic sevmem , oda arkadasi olarak bile katlanamam. bir balik icin berbat bir secim (tabii haritalarinizda baska yerler benziyorsa bilemem)
Karakter analizleri dogruydue baska soyledigi seyler uyuyor muydu bari?
bu arada kadin olsun erkek olsun ikizler hic sevmem , oda arkadasi olarak bile katlanamam. bir balik icin berbat bir secim (tabii haritalarinizda baska yerler benziyorsa bilemem)
e baska soyledigi seyler uyuyor muydu bari?
bu arada kadin olsun erkek olsun ikizler hic sevmem , oda arkadasi olarak bile katlanamam. bir balik icin berbat bir secim (tabii haritalarinizda baska yerler benziyorsa bileme
Kalbimin sesini dinleyecegimEe bilen biri çok mutlu olacaksınız gördüm derse ne olacak ? Hangisine inanacaksınız ? Bir kişiye daha mı soracaksınız, çoğulculuk yöntemiyle mi bulacaksınız gerçeği ?
Hayır bakmadıBu alanda uzmanlık eğitimi aldım.
Çok fazla kare açınız varsa düşündürücü.
Tamamen buna göre adım atın diyemem ama ben bizzat tuttuğuna onlarca tecrübem neticesinde şahidim.
Yalnız sadece sinastri yeterli değil.
Kompozit ve davisona da baktı mı?
Hayır bakmadı
annem ikizler hem de köküne kadar. duygu degisimi fazla olan, bir an heveslenip plan yapıp ertesi gun umursamayan, tutarsiz ve çok konusan insanlari sevemiyorum. tanidigim ikizler burclarinin çoğu ayni böyle.Aşkolsun
Soylediklerinizi dusunecegim haklısınız çok teşekkür ederimBen inanıyorum astrolojiye. Doğum tarihi ve saatlerinizden eminseniz, kadının astroloji bilgisinden eminseniz bence bi dikkate alın dediklerini. Etraflıca düşünün o olumsuz söyledikleri gerçekten hayatınızda var mı, yaşıyor musunuz? Genelde ilişki içinde aşktan gözü kör olduğu için insanın o sorunları halı altına süpürüyorlar ama evlenince o sorunları gün yüzüne çıkıp sorun haline geliyor. Anladığım kadarıyla siz bir de ilişkiyi uzaktan yürütüyormuşsunuz. Onu gerçekten çok iyi tanımamış veya birlikte çok vakit geçiremediğiniz için tam anlamıyla olumsuz durumlarla karşı karşıya şimdilik gelmemiş olabilirsiniz.
Bu arada sadece sinastri değil haritalar bütünüyle diğer harita türleriyle de karşılaştırılarak incelenmeli. Bir harita şekline bakmak yetmez.
e bu kadar uzaktan ne kadar tanidiniz birbirinizi?? ortalama yilda kac kere o gelir kac kere sen gidersin? bir de saat olarak ne kadar bjr mesafedesiniz?Hep uzaktaydik. Farklı şehirlerde okuduk. Şu an çalışıyor başka şehirde. Yine ayrıyız.
dogum saatini bilmeden nasil sinastri bakabilir ki???Soylediklerinizi dusunecegim haklısınız çok teşekkür ederimdoğum saatlerini bilmiyoruz.
Nasıl yani? Doğum saatlerinizi bilmeden mi haritanıza baktı? Bu haritaya bakabilmesi için doğum saatlerinizin net şekilde belli olması gerekiyor.Soylediklerinizi dusunecegim haklısınız çok teşekkür ederimdoğum saatlerini bilmiyoruz.
Doğum saatimizi bilmediğizi sonradan konuştuk. Konunun en başında sinastri bakacağını söylemişti. Dediğim gibi çok hakim değilim . Belki sinastriye bakmayip digerlerine bakmıştır. Söyledikleri bu şekildeydidogum saatini bilmeden nasil sinastri bakabilir ki???
ben de baktirdim adamin venusune marsina bakiyor bunlar icin saat bilgisi lazim