Nasıl bir yükselişle cevap vermişsiniz. 2 kişi alıntılamış beni siz entübe edilebileceğini ama kameralı sisteme ihtiyaç olduğunu, diğeri ise bir kaç doktorun denediğini kbb doktorunun yapabildiğini söylemiş. Yani esasen hasta entübe edilebiliyor. Dikkat ederseniz anatomik bozukluk var diye traketomi yapılmıyor hastaya. Entübe ediliyor. Ama bazı doktorlar entübe edemiyor.
Ben kedisinden köpeğine ineğinden atına yılandan hamstera ameliyata alıp entübasyon yapabiliyorken, sadece insanla ilgilenen bir meslek grubunun ya ben yapamadım kbb çağıralım demesi normal midir?
Siz entübasyon yapılamayan çok hasta duymuşsunuz bende bir doktorun damaryolu açamadığını duymuştum zamanında. Hemşire çağırılmış. Ona da olabilir diyemedim, buna da diyemiyorum. Acil müdahale yapmayı bilmeyen doktorlara canımızı emanet mi edelim?
Bana ne kaç senede diploma aldığından? Can emanet ediliyor daha donanımlı olabilirler değil mi? Şimdi konu sahibinin annesi ameliyattan kaldırılmış, çok önemli hayati bir konu değil. Ama acil olarak hastaneye giderse o zaman bana mı hak verecek size mi tekrar düşünmek lazım.