mm esenleri duydum bende yazlari avcilara geliyorum benim yasim 22
bende 21 yaşındayım...sen kaç yaşında evlendin canım erken evlenmişin galiba.....
Hosgeldin tatlimm:) benimde uzun bi zaman olmamasina ragmen baya gorstgm kisi oldu.. Bizler burda birbirimize yardim etmek icin variz.. Kafalarimiza takilan yada danismak istedgimz herseyi paylasiriz emin ol ilac gibi geliyor...
Gecen bi bayanla konustuk actigim iki topiktede benim yazdgm seylere karsi cikip kizmsti(erkegn aldatmasiyla ilgili) cok gecmeden oda farkettiki bnim kocam yapmaz diyen baysnlarin cogu yari yolda kaliyorlarmis:) profesyonel oldum bu konuda artk.. Baya konusmadan sonra o abla zor bi surecten gecti ve 3 gundur aksamlari yanina ugrayip rahatlamasi icin kahve iciyoruz:) simdi diger ablam oldu... elimizden geldikce orda bulamdklarin seylerde yardmci olabilirz vs vs
Ve sunu anladim burda insanlar art niyetsiz destek oluyor akil veriyor ve yardimci oluyor... Sonucta birbirlerini tanmayan bir suru insan:)
ben 2007 de evlendim yani yaklasik 19 yasina girerken :)
hemen çocuk olmuş o zaman....
bebeğinin cinsiyeti ne canım
canim ikisininde cinsiyeti kiz birisinin adini ebru,azra koyduk simdiki dogucak olanida ceylan koyucaz allah izin verirse
ne güzel allah hayırlı ömürler versin ikisine de inşaallah.....
tesekkür ederim cnm amin cümlemizinkine hayirli ömürler versin eee seninkini ne zaman alicaz kucagimiza :)
ben daha düşünmüyorum iki üç sene daha ya...
of ne biliyim kendimi hazır hissetmiyorumm...hem maddi yönden de zorlanırız biraz..o yüzden şimdilik beklemedeyiz...en iyisini Allah bilir tabi....hayırlısı bakalım...
hayirlisi olsun canim insallah düzeninizi biraz daha kurdugunuz zaman hersey yolunda olur
inşallah...yurtdışında büyümüşün ama türkçen iyi galiba????
seninkine göre bkötü ama hollandada türklerin arasinda büyüdügüm icin sorun olmuyordu
yazman gayet düzgün ama....
ingiltere güzel mi__???hep merak ediyorum öyle yerleri????
ingiltere cok güzel ülke insallah bir gün gelirsin buralara ama türkiyem hepsinden daha güzel
inşaallah nasip olur...saat farkı varmı orda????
evet saat farki iki saat simdi burda saat 00.19
hımm burdada 02 20 iki saat varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?