merhaba canım bazı bebekler emeklemeden yürür bence dert etme ama yinede kontrole götür belki fizik tedavi başlarlar sen önlemini al yinede diş çıkarmasına gelince eşim 1.5 yaşında diş çıkarmış ben 8 aylıkken çıkarmışım dişlerimi geçen gün bir arkadaşın kızını gördüm 10 aylık ama dişleri çıkmamıştı bence buda sorun değil.bu arada d vitamini veriyormusun bebişine benim bebeğim düzeltilmiş 4 aylık benim sorunumda çok iştahsız olması şuan 5.300gr boyu 62 cm
Herkeze öncelıkle selam.. Arkadaslar ben 23 mayıs 2011 29 haftalık bır kızım oldu 55 gunun sonunda evımıze geldık 6 gun sonra 11 aylık olucak tabı duzeltılmıs 9sımdı aynı doneme yakın olup boy kılo ve nörolojık durumları hakkında konusalım. Mesela hala emeklemedı sınır oluyorum falan dişide cıkmadı
evet canım 3 doktor gördü ve göndermedi üçüde
Herkeze öncelıkle selam.. Arkadaslar ben 23 mayıs 2011 29 haftalık bır kızım oldu 55 gunun sonunda evımıze geldık 6 gun sonra 11 aylık olucak tabı duzeltılmıs 9sımdı aynı doneme yakın olup boy kılo ve nörolojık durumları hakkında konusalım. Mesela hala emeklemedı sınır oluyorum falan dişide cıkmadı
selam canım benim oğlumda 9 mayısta 2011 de 32+5 te 1630 gr 40cm doğdu en son 1 aya yakın sağlık ocağında tarttırdım 74 cm 8500 gr çıktı şubat sonundan beri emekliyo üstte 4 altta 2 dişi var 1.5 aydırda kanepelere sürünerek yürüyo ve 1 kaç gündür 1-2 adım atıyo tutunmadan sonuçta normal olup 2 yaşına kadar yürüyemeyende var anne ve babaya yada ebeye dedeye bağlı genlerimizle hepimizin herşeyi değişiyo sen canını sıkma kızımda 9 aylıkken yürümüştü mesela sen vitaminlerini ver düzenli besle yeter
ben yaşımda diş cıkarmısım oda yere agzımı vurmusum ve ustten cıkmıs ılk dısımya bazen cok ıstahlı bazen ıstahsız yıyo zıllım.. Benımkısıde hıc oturmak ıstemıo devamlı ayaga kalkmak ıstıyo cok haraketlı..yuvarlanıo desteksız oturuyo.Cuma gunu hastaneden taburcu oldugundan berı ılk kez hastalandı atesı 40derece oldu baya keyıfsız ama bıraz duzeldı benım kızımda mart sonu 7.300du 70cm dı ay sonu gıdıcem dra 1 yaş asısı var bızımkıler akran yanı kızım 23 myısta dogdu
hadi canım inşallah bi daha hasta olmaz sana tavsiye dr la konuş hersene eylülde mutlaka grip aşısını yaptır faydasını görürsün bende yarın 1 yaş kontrolum var inşallah dr beğenir
bende üçüz ve aynı zamanda prematüre bebk annesiyim şuanda küvezden çıktılar 1 ay oldu doğum olalı maalesef daha 2 ay hastanede yatıcaklar doğumu tamamlıyacaklarmış çok zor ve güzel birşey üçüz annesi olmak fakat sütlerim yetmiyor daha dooğrusu az geliyor bana yardım edin ya ewlatlarıma azda olsa süt vermek istiyorum ama yok napabilirim bir de bez ve mama toptan satış mağazalarını bulmam lazım bilgisi olan yardım edebilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?