Aranıyor!.. Tesettüre Uygun Pardesü, Tesettüre Uygun Kıyafetler../bulunmuştur

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Şu an güncel olarak tesettüre uygun veya kapalı tarzda 42 44 beden civarı kıyafetler aranıyor, öncelik pardesü ve pantolonlarda. bluzlar da olur.. acillll :)

Not: butun giyim aramalarimi bu basliktan yapacagimdan ilerde guncellendiginde de son mesajlara bakip ne aradigimi gormenizi rica ederim arz ederim tesekkurler efenim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de bir tane çanta ve kotonun yeni sezon kazağı var canım resmi kotonun sitesinden kaydettim,
v yaka içine gömlekle de kullanılabılır m beden ,

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=670055&page=7&p=33598251&posted=1#post33598251
buyrun buradab bakınız...pantolon bdn yazarsanız yardınmcı olurum bide kravatkravat gömlek fazlamız var

canımcım verdiğin sayfaya baktım. çok fazla resim var. bay ayakkabı göremedim benim körlüğüm herhalde. bir erkek süeter varmış onu okudum ama resmi yüklenememiş sayfaya. resmini buraya kopyalasan olur mu :/
başka erkek ürünü ne var bi de, başlık çok karman çorman seçemiyorum. :/

bunlar var canım ilginirsen haberleşelim.... bide lacost xxl siyah tshirt var ama buyuk sanırım.... hatemoğlu süeter 40 bdn...beğenirsen fiyat için özelden konuşuruz.

canım m beden dediğin v yaka kazak hoşuma gitti. fiyat verebilir misin?
bi de son iki resim aynı kazağa mı ait anlayamadım ben. ikincinin kolları açık renk gibi o farklı bi ürün mü, telefondan girebiliyorum idare et :)

aynı kazak canım ışık vurdu kol kısmına o yuzden kotonun sitesinden de ekledim tam görünümünü, bu sezonun ürünü 10 tl
42 beden pantolon da var beden uyarsa yarın onun resmini de ekleyeyim..

aynı kazak canım ışık vurdu kol kısmına o yuzden kotonun sitesinden de ekledim tam görünümünü, bu sezonun ürünü 10 tl
42 beden pantolon da var beden uyarsa yarın onun resmini de ekleyeyim..

canım kazağa talip oldum gitti o zaman.
başka bu tarz bişeyler var mı?
pantolon bedeni büyük baya olmaz onlar sanırım.

canım kazağa talip oldum gitti o zaman.
başka bu tarz bişeyler var mı?
pantolon bedeni büyük baya olmaz onlar sanırım.

tamam canım ayırdım kazak yok malesef
pantolonun bedeni farklıymış canım ben direk bel ölçüsünü yazayım sana,
yarım beli 33 cm ,tam beli 42cm ,fabrikanın modeli , basen kısmı salaş değil hoş duruyor,koyu gri.

tamam kazağı ayır :)
canım ya bu işlerden hiç anlamam da ben daha tazeyiz.
şimdi pantolonu üstüne giydi diyelim, giyiliyken etrafını daire şeklinde tamamı mı kırk iki cm yoksa giyiliyken sadece önden mesela bi yandan diğer yana kadar mı kırk iki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…