"Aranıyor: Halı ve Dekorasyon Ürünleri / Son sayfadan devam/bulunmuştur.

perdenin en ve boy ölçüsünü alabilir miyim bide renk beyaz mı bide ne kadar kullanıldığını soracaktım

Tamam haber verirsiniz. Kalitesinden cok memnun kalırsınız deseni beğenirseniz. Kir tutmuyor sildikçe parlıyor. Antibakteriyel bakteri üretmiyor. Sadece yeni taşıdığım evde yerim olmadıgı için satıyorum

anladım canım renginden şüpheliyim yoksa halıların güzel oldoğu belli zaten bi görsün haber veririm

Tamam haber verirsiniz. Kalitesinden cok memnun kalırsınız deseni beğenirseniz. Kir tutmuyor sildikçe parlıyor. Antibakteriyel bakteri üretmiyor. Sadece yeni taşıdığım evde yerim olmadıgı için satıyorum

merhaba canım haber vermek istedim annem tahmin ettiğim gibi rengini beğenmedi hayırlı satışlar dilerim

Eki Görüntüle 1000179 Eki Görüntüle 1000180 Eki Görüntüle 1000181 Eki Görüntüle 1000182 Eki Görüntüle 1000183 Eki Görüntüle 1000184 Eki Görüntüle 1000185 Eki Görüntüle 1000186 Eki Görüntüle 1000187
Selam arkadaslar,

Acik renklerde 120 x 200 ve 150 x 230 ebatlarinda klasik tarzin disinda hali aranmaktadir. :)
Ayrica, sus ve dekoratif esyalar da aranmaktadir yine. Mevcudiyet sahibi arkadaslar foto eklerse degerlendirmeye alinir.. :)

bende bunlar var meleğim çok uyguna verecem hepsini:34:

Merhaba canım benim hiç kullanmadığım,kutusunda mutfak örtü,peçete,perde tam seti var düşünürsen resim atarım.Geçen sene almıştım 170 tl'ye ama kendi evimde oturmadığım için açmaya kıyamıyorum eğer ilgilenirsen fiyatta anlaşabiliriz.. Yine çeyizimde kullanmadığım yorganlarım pikelerimde mevcut. Pikelerimi 20 , yorganlarıda 35 tl'ye veririm (çünkü nevresimini çıkarmadan göndericem) :12:

resimlerini görebılırsem ben alabılırım

Selam arkadaslar,

Acik renklerde 120 x 200 ve 150 x 230 ebatlarinda klasik tarzin disinda hali aranmaktadir. :)
Ayrica, sus ve dekoratif esyalar da aranmaktadir yine. Mevcudiyet sahibi arkadaslar foto eklerse degerlendirmeye alinir.. :)

Merhaba, bende aşağıdaki halı var. Kullanılmayan bir misafir odasında duruyor. Merinos markası. Alırken ikiye böldürmüştüm çünkü çapraz kullanmayı planlamıştım ama odanın şeklini değiştirinceyine ortaya birleşik olarak serdim. Yumuşacık ve soft renkli. 120 TL

$IMAG7584.jpg

Ayrıca sanırım parfüm arayışınız da var, bende avon rare pearls var neredeyse sıfır, bir-iki fıs sıkıldı deneme amaçlı. 30 TL

$IMAG7400.jpg $IMAG7399.jpg

Tül perde de var ama ebatını bilmiyorum, Mersinde annemin evinde duruyor ilgilenirseniz ölçtürürüm. Tahmini 3 m enindedir. Sağ sol olmak üzere fıstık yeşili iki tane fonu var. Resimde sarı gibi çıktığına bakmayın tam fıstık yeşilidir. Tül ve fonlar 150 TL

$IMAG7404.jpg

Son düzenleme:
Merhaba, bende aşağıdaki halı var. Kullanılmayan bir misafir odasında duruyor. Merinos markası. Alırken ikiye böldürmüştüm çünkü çapraz kullanmayı planlamıştım ama odanın şeklini değiştirinceyine ortaya birleşik olarak serdim. Yumuşacık ve soft renkli. 120 TL

Eki Görüntüle 1147394

Ayrıca sanırım parfüm arayışınız da var, bende avon rare pearls var neredeyse sıfır, bir-iki fıs sıkıldı deneme amaçlı. 30 TL

Eki Görüntüle 1147397 Eki Görüntüle 1147398

Tül perde de var ama ebatını bilmiyorum, Mersinde annemin evinde duruyor ilgilenirseniz ölçtürürüm. Tahmini 3 m enindedir. Sağ sol olmak üzere fıstık yeşili iki tane fonu var. Resimde sarı gibi çıktığına bakmayın tam fıstık yeşilidir. Tül ve fonlar 150 TL

Eki Görüntüle 1147406

Merhabalar,
Yanıtınız için çok teşekkür ederim zevklerimiz neredeyse benzermiş. :)
Ancak başlığım biraz eskiydi, o sıralar yeni bi eve taşınmıştım. Sonra parfüm perde ihtiyacım geçmişti.
Şimdi yine ev değiştireceğim yeni evin ölçüleri belli değil ama perde ihtiyacım olabilir. Burda dursunlar bunlar, olursa yazarım size. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back