- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Satılmadılar henüzhalılar satıldımı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satılmadılar henüzhalılar satıldımı acaba
Eki Görüntüle 919042
Eki Görüntüle 919052
Eki Görüntüle 919051
Eki Görüntüle 919050
Eki Görüntüle 919049
Eki Görüntüle 919048
Eki Görüntüle 919047
Eki Görüntüle 919053
Eki Görüntüle 919054
Eki Görüntüle 919045
Eki Görüntüle 919044
Eki Görüntüle 919055
perde 20 tl -havlular 20 tl-nevresimler 45 tl- battaniye 45 tl- yatak örtüsü takımı 65 tl-dantelsiz havlular 7 tl-tablolar 7 tl tanesi. 4 adet tablo var. simetrik asınca cok güzel duruyor
Satılmadılar henüz
Kırmızı yolluklar 1 yıl kadar kullanıldı sadece. Yarı fiyatına satıyorum. 3ü 250 tl. Elden almak isterseniz istanbul fatihteyimkırmızı küçük yollukları sormuştum fiyat olarak ne düşünüyorsunuz
Kırmızı yolluklar 1 yıl kadar kullanıldı sadece. Yarı fiyatına satıyorum. 3ü 250 tl. Elden almak isterseniz istanbul fatihteyim
Tamam haber verirsiniz. Kalitesinden cok memnun kalırsınız deseni beğenirseniz. Kir tutmuyor sildikçe parlıyor. Antibakteriyel bakteri üretmiyor. Sadece yeni taşıdığım evde yerim olmadıgı için satıyorumanladım bende istanbuldayım anneme bi göstereyim beğenirse yazarım zaten
Tamam haber verirsiniz. Kalitesinden cok memnun kalırsınız deseni beğenirseniz. Kir tutmuyor sildikçe parlıyor. Antibakteriyel bakteri üretmiyor. Sadece yeni taşıdığım evde yerim olmadıgı için satıyorum
Tamam haber verirsiniz. Kalitesinden cok memnun kalırsınız deseni beğenirseniz. Kir tutmuyor sildikçe parlıyor. Antibakteriyel bakteri üretmiyor. Sadece yeni taşıdığım evde yerim olmadıgı için satıyorum
Teşekkür ederim. İstediğiniz gibi bişey bulursunuz inşmerhaba canım haber vermek istedim annem tahmin ettiğim gibi rengini beğenmedi hayırlı satışlar dilerim
Selam arkadaslar,
Acik renklerde 120 x 200 ve 150 x 230 ebatlarinda klasik tarzin disinda hali aranmaktadir. :)
Ayrica, sus ve dekoratif esyalar da aranmaktadir yine. Mevcudiyet sahibi arkadaslar foto eklerse degerlendirmeye alinir.. :)
Eki Görüntüle 1000179 Eki Görüntüle 1000180 Eki Görüntüle 1000181 Eki Görüntüle 1000182 Eki Görüntüle 1000183 Eki Görüntüle 1000184 Eki Görüntüle 1000185 Eki Görüntüle 1000186 Eki Görüntüle 1000187
bende bunlar var meleğim çok uyguna verecem hepsini![]()
Cnm fiyatlari nedir
özeline yazdım canım
Canim o kucuk seyler ne? Telden bakiyorum anlayamadim askilik mi
Merhaba canım benim hiç kullanmadığım,kutusunda mutfak örtü,peçete,perde tam seti var düşünürsen resim atarım.Geçen sene almıştım 170 tl'ye ama kendi evimde oturmadığım için açmaya kıyamıyorum eğer ilgilenirsen fiyatta anlaşabiliriz.. Yine çeyizimde kullanmadığım yorganlarım pikelerimde mevcut. Pikelerimi 20 , yorganlarıda 35 tl'ye veririm (çünkü nevresimini çıkarmadan göndericem)![]()
Selam arkadaslar,
Acik renklerde 120 x 200 ve 150 x 230 ebatlarinda klasik tarzin disinda hali aranmaktadir. :)
Ayrica, sus ve dekoratif esyalar da aranmaktadir yine. Mevcudiyet sahibi arkadaslar foto eklerse degerlendirmeye alinir.. :)
Merhaba, bende aşağıdaki halı var. Kullanılmayan bir misafir odasında duruyor. Merinos markası. Alırken ikiye böldürmüştüm çünkü çapraz kullanmayı planlamıştım ama odanın şeklini değiştirinceyine ortaya birleşik olarak serdim. Yumuşacık ve soft renkli. 120 TL
Eki Görüntüle 1147394
Ayrıca sanırım parfüm arayışınız da var, bende avon rare pearls var neredeyse sıfır, bir-iki fıs sıkıldı deneme amaçlı. 30 TL
Eki Görüntüle 1147397 Eki Görüntüle 1147398
Tül perde de var ama ebatını bilmiyorum, Mersinde annemin evinde duruyor ilgilenirseniz ölçtürürüm. Tahmini 3 m enindedir. Sağ sol olmak üzere fıstık yeşili iki tane fonu var. Resimde sarı gibi çıktığına bakmayın tam fıstık yeşilidir. Tül ve fonlar 150 TL
Eki Görüntüle 1147406