- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Canim fiyat biraz sey bence :)
Son şeffaf vazo hediyesi. Uc vazoyu 20 tl ye verecem :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim fiyat biraz sey bence :)
Son şeffaf vazo hediyesi. Uc vazoyu 20 tl ye verecem :))
vazolarla çiçekleri yer değiştiremeyiz galiba canım ya. neyse sana uygun bişeyler oldugunda eklerim ben.Simdi soyle, ben vazolardan beyaz olani ciceklerden de lilyumlari sevdim.
Bu cicekle vazoyu vazoyu kombin yapsak nasi olur?
Baska biseyler de varsa tablo olur mumluk olur vb iste sade bi cicek kargo olmaz :)
arkadaslar acik renklerde 120 x 200 ve 150 x 230 ebatlarinda hali araniyor.
Veya bu ebatlara kestirilebilecek halilar da olur. :)
Arkadaslar acik renklerde 120 x 200 ve 150 x 230 ebatlarinda hali araniyor.
Veya bu ebatlara kestirilebilecek halilar da olur. :)
Benim elimdede bunlar var 4 m2 olan 100 tl ,3m2 yolluk 80 tl , yatak odasi icin olan yollukta50 tl isine yararmi bilmem ama cok yeni ve kalitelidir merinos marka
Canim fiyatta seni tatmin edemeyebilirim cok yeniymisler. :)
Bi de ben 120 x 200 ve 150 x 230 olculerine keserek de olsa getirebilecegimiz bisiler ariyorum..
Saol yazdigin icin belki baskasi gorup begenir :)
Hali aranmaya devam ediyooooorr.
cnm kahve yolluklara bayıldım maddı sıkıntım olmasa su sıralar kacırmazdım....açık renkli değil bu kahveler ama fikir olsun 80*300 2 adet 1 adet ise 80*150 var elimde ve yeniler,2 ay kullandım ,kullanmadım maximum,kaldırdım ambalajları ile sakladım,hala mağaza kokusu var üstlerinde... padişah ipek shaggy teki 250-300 tl hala satışları var ben de 230 tl bu 3 lü
kırmızı siyah krem shaggy bu da 2 ay kullandım taşınınca kaldırdıklarımdandı, 2 gün önce serdim kızımın odasına..
2 adet 80*150 90 tl ye veririm.
kırmızı 120*180 altı kaydırmaz ve makinada yıkanabilir kullanılmış üründür küçük parça da bu da ikisi 25 tl olur..
Eki Görüntüle 941982 Eki Görüntüle 941983
Eki Görüntüle 941984 Eki Görüntüle 941985
Eki Görüntüle 941986
halı yerine mutfak robotu versem olur mu kuzuuuu....kıs napan bu saatte nie uymadın sen bakim![]()
biliom cnm ki,me aldığını..inşallah denk gelirde alırsın canım ya...allah işini rast getirsin kuzuuuuu...uyku tutmadı yaa :/
robotum var zateen, bunları da kendime almıyorum halı falan :)
ikea bjursta acılabilir kare yemek masası+4 adet uyumlu stefan sandalye
Eki Görüntüle 918911 Eki Görüntüle 918912
yine bu masaya uyumlu dinarsu marka siyah beyaz gumus desenli bir halım var, 2 yıllık sadece su anda yerim yok kaldırdım
cok severek aldıgım ve dunyanın parasını verdıgım mutfak takımım, yeni mutfagıma uymadıgından satabilirim, masa örtüsü runnerı 8 adet pecetesi, perdeleri ve sandalyelikleri var.
Eki Görüntüle 918918
12 kişilik hiç kullanılmamıs deri runner ve amerikan servis ile peçetelr ve pecete halkaları
Eki Görüntüle 918919
yıkanmıs ama kullanılması nevresim takımı
Eki Görüntüle 918920
misafirlik olarak aldıgım, bir kez yıkanmıs kapitoneli pike takımı, kısın da içine yorgan gecirip kullanılabiliyor
Eki Görüntüle 918921
ayrıca resimlerini koymadım ama sıfır elyaf yastıklarım var
cok begenerek aldıgım banyo paspasım, inci detaylı, banyom cok buyuk oldugu için kullanamadım
Eki Görüntüle 918922 Eki Görüntüle 918923
istikbal marka, tek kişilik sunger yatak, misafirlik olarak aldık, ama yeni tasındıgımız evde yer olmadıgından satabiliirz, kılıfı cıkarılıp yıkanabiliyor, cok kullanıslı bisey
Eki Görüntüle 918924 Eki Görüntüle 918925
yine yer darlıgından sattıgımız royal marka antibakteriyel dizayn 3lü yolluklar, yepyeni, temizlği cok kolay, leke tutmuyor, bakteri uretmiyor
Eki Görüntüle 918929
yine yer darlıgından satmayı dusundugumuz enza marka orta sehpamız
Eki Görüntüle 918933
spor desen perde ve gunesligim var bir de, 250 ye 230 boyutunda
istanbul avrupa yakasında oturuyorum
almayı dusundukleriniz olursa fiyatları konusuruz