Aranıyor erkek gümüş zincir ve yüzük/bulunmuştur.

_meycimek_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.394
13
158
Antalya
Kızlar elinde erkek için gümüş zincir yüzük olan varmı uygun fiyatlı????? Birde kücük oğlum için papyon ve kravat pantolon askısı olan varmı????!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca top gümüş küpeler aranıyor kızım için ve kendim için gümüş olması lazım alerji miz var cünkü

Canom oda olur bşbakayım nasıl birşey resmi varmı

canım şuan işteyim ama eve gidince çekeyim yarın yüklerim elimde iki tane gümüş alyans var canım birisi çift biri benim biri eşimindi ama takmıyoruz ikimizde

Canım tmm yükle ikisinide sevinirim yarın bekliyorum birde yüzüklerin ölçülerinde yazarsan sevinirim

$IMG_20140417_071443.jpg $IMG_20140417_071455.jpg $IMG_20140417_071523.jpg $IMG_20140417_071534.jpg $IMG_20140417_071549.jpg $IMG_20140417_071928.jpg

incili saat çok güzelmiş gerçek inci mi üzerindeki ne kadara düşünürsünüz? ayrıca yüzükler için ne düşünüyorsunuz.

hayır canım gerçek inci değildir tahminim avondan almıştım ama hiç kullanmadım canım saati hangi yüzükleri beğenmiştin canım link at bana

hayır canım gerçek inci değildir tahminim avondan almıştım ama hiç kullanmadım canım saati hangi yüzükleri beğenmiştin canım link at bana

incinin gerçek olduğunu çakmakla yakın ufak bir yerini eğer üzeri soyulursa gerçek değildir ama soyulmuyorsa sadece is kalıyorsa gerçekten :32:

erkek ve kadın eklemışsınız ama benim parmaklar biraz yuvarlak düşündümde deneyince bile zor geliyor nasıl yapsak ki :-)

incinin gerçek olduğunu çakmakla yakın ufak bir yerini eğer üzeri soyulursa gerçek değildir ama soyulmuyorsa sadece is kalıyorsa gerçekten :32:

erkek ve kadın eklemışsınız ama benim parmaklar biraz yuvarlak düşündümde deneyince bile zor geliyor nasıl yapsak ki :-)

canım konu açayım ben oraya gel sende bu arkadaşın sayfası ya ayıp olmasın

Back