Aramzda Sensodyn pronamel kullanan var m ? varsa bakabilirler mi?

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
arkadaşlar sensodyn pronamel hassas dişler iin diş macunu kullan varmı aranızda?
varsa memnunmu?
gerçekten soğuk sıcak olayına karşı ii gelıomu benm dişlerim aşırı hassas yaa..
bide fiyatları çok fazla dıolar ama alan varsa fiyatınıda yazabilirse sevinirim..
şimdiden teşekkurler..

evet hassasiyeti azaltıyor doğru.ben soğuk hiç bişey yiyip içemezdim artık rahatça yiyip içiyprum.fiyatıda 11-12 civarında değişiyor satılan yere göre.ama pazaristan mağazalarında kampanyalı bir kutusu var iki tanesi o fiyata satılıyor...bilginz olsun...

ben daha yeni aldim bir ay oldu kullaniyorum beyazlatma acisindan cok iyi bi kere.sanki her fircaladigimda daha cok beyazlatiyormus gibi gözüküyor.bende soguk meyve yiyemezdim.ama simdi yiyebiliyorum.dislerim eskisi gibi sizlamiyor hemen.tadi aci degil ama krem tadi da gelyior agza.almanyada 3 euroya yakin aldiysam türkiyedede 5 tl civarinda vardir kesin.bundan sonra onu kulanicam ama.o da bi kesin

tsk ederim arkadaslar tecrubelerınızı paylaştığınız için bende alıp deneyeceğim. benimde sızlıyor baya dişlerim..

Dişçi eşime vermiş, eşime iyi geldi. Çok problem çekiyordu maşallah hiç biri kalmadı.zemuszemus

diş önemli bizim için. bence diş macunu ne kadar olursa olsun para verilmeli. kaldı ki o tüp bize 1 ay bile gitse ayda 11-12 liranın fazla bir şey olmayacağını düşünüyorum. sonradan acısını çekmektense...

sensodyn en iyi marka diye geçiyo ama sanki benim dişlerimi sarartmıştı:S
trde 12 falan almanyada 2.50-3 €

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…