merhaba arkadaşlar..
1 haftadır hiç aralıksız başım,gözüm ve ensem ağrıyordu.dayanamayacak kadar değil ama günlük yaşamımı etkiliyordu.özellikle başımı öne eğdiğim zaman inanılmaz bir zoklama,başımda uyuşma hissi ve gözlerim çıkacak gibi ağrıyordu.gözlerim bozuk sandım.bugün göz doktoruna gittim gözümde herhangi bir sorun çıkmadı.nörolojiye gittim.doktor doğru düzgün muayene etmeden,şikayetlerimi dinlemeden,sadece başım çok ağrıyor dememle migren teşhisi koydu!içim rahat etmedi özel hastaneye gittim.epey bir muayeneden geçtim ve tomografi çekildi.tomografide hiç bir şey çıkmadı.doktor muayene sırasında sinirlerin çok gergin dedi.gerilim tipi baş ağrısı teşhisini koydu.1 haftadır süren ağrımı geçirmek için ağrı kesici iğne verdi iğneyi yaptıktan sonra rahatladım ama tabi oda geçici çözüm.Xanax,Nimes,Selectra ilaçları yazdı.xanaxı istersen kullanma uyuşturucu etkisi var ama sinirlerini gevşetir dedi.xanaxı almadım korktum açıkcası.nimes ve selectrayı aldım.selectrada antidepresan hapıymış.geçici gözüm olduğu için bu tip haplar kullanmayı istemiyorum.onuda kullanmaktan vazgeçtim.benim ağrım ensemden kalkıyor.çok tutulmuş taş gibi.boyun egzersizleri önerdi doktor ve gevşeme egzersizleri..onları uygulayacağım.
aramızda gerilim tipi baş ağrısı çeken ve bu ağrıları nasıl yendiğini anlatacak arkadaşlara çok ihtiyacım var..hepinizi çok öpüyorum
canım boyun destekli bi yastık aldım internetten.inanılmaz iyi geldi.artık boynum ağrımıyor.her sabah boyun ve baş ağrısıyla uyanıyordum.inan son 5 aydır hiç başım boynum ağrımadı.ama her boyun destekli yastıkta iyi olacak diye bişey yok.kalitelisini aldım canım.ilaçtan bin kat iyi geldi.istersen link gönderiyim bak yastığa.benim ağrım olduğunda boynumdan başlıyordu,başımın arkasından alnıma şakaklara yayılıyordu.gözlerimde çok ağrıyordu.10 sene önce banada bu teşhis konulmuştu. kaş bölgemde ağrı oluyordu. şimdi hamileyim ve baş ağrısı şikayetim var. dr.ada gitmedim bu yüzden. önceden örgü örünce, kitap okuyunca yani sabit başımı tutunca ağrı oluyordu 2-3 gün sonra geçiyordu. başımın üstünde, yanında değişik yerlerinde. bazen iğne batıyormuş gibi oluyordu saniyelik ve nadiren. şimdi dahada sık olmaya başladı. başımın sağ yan tarafında başımın alt tarafına kadar hafif şiddette gün içinde yaptığım hareketlere göre artıyor ama yinede şiddeti hafif. 5-6 gündür geçmedi. daha önce hiç kafamda ağrı olmazdı kaşımda, alnımda vs. olurdu baş ağrıları. sizin ağrılarınız ne tarafta oluyor? hangi durumda artıyor ve azalıyor?son zamanlarda çok kafaya takar oldum bu durumu.(
canım boyun destekli bi yastık aldım internetten.inanılmaz iyi geldi.artık boynum ağrımıyor.her sabah boyun ve baş ağrısıyla uyanıyordum.inan son 5 aydır hiç başım boynum ağrımadı.ama her boyun destekli yastıkta iyi olacak diye bişey yok.kalitelisini aldım canım.ilaçtan bin kat iyi geldi.istersen link gönderiyim bak yastığa.benim ağrım olduğunda boynumdan başlıyordu,başımın arkasından alnıma şakaklara yayılıyordu.gözlerimde çok ağrıyordu.
merhaba arkadaşlar..
1 haftadır hiç aralıksız başım,gözüm ve ensem ağrıyordu.dayanamayacak kadar değil ama günlük yaşamımı etkiliyordu.özellikle başımı öne eğdiğim zaman inanılmaz bir zoklama,başımda uyuşma hissi ve gözlerim çıkacak gibi ağrıyordu.gözlerim bozuk sandım.bugün göz doktoruna gittim gözümde herhangi bir sorun çıkmadı.nörolojiye gittim.doktor doğru düzgün muayene etmeden,şikayetlerimi dinlemeden,sadece başım çok ağrıyor dememle migren teşhisi koydu!içim rahat etmedi özel hastaneye gittim.epey bir muayeneden geçtim ve tomografi çekildi.tomografide hiç bir şey çıkmadı.doktor muayene sırasında sinirlerin çok gergin dedi.gerilim tipi baş ağrısı teşhisini koydu.1 haftadır süren ağrımı geçirmek için ağrı kesici iğne verdi iğneyi yaptıktan sonra rahatladım ama tabi oda geçici çözüm.Xanax,Nimes,Selectra ilaçları yazdı.xanaxı istersen kullanma uyuşturucu etkisi var ama sinirlerini gevşetir dedi.xanaxı almadım korktum açıkcası.nimes ve selectrayı aldım.selectrada antidepresan hapıymış.geçici gözüm olduğu için bu tip haplar kullanmayı istemiyorum.onuda kullanmaktan vazgeçtim.benim ağrım ensemden kalkıyor.çok tutulmuş taş gibi.boyun egzersizleri önerdi doktor ve gevşeme egzersizleri..onları uygulayacağım.
aramızda gerilim tipi baş ağrısı çeken ve bu ağrıları nasıl yendiğini anlatacak arkadaşlara çok ihtiyacım var..hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?