Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya boyun mr ı da vardı ama doktor ona temiz dedi bu beyin mrDoktor degilim ama bu boyun mr'ı değil mi ?
Ay bilemedim ki şimdi ben beyin diye biliyorum amaDoktor degilim ama bu boyun mr'ı değil mi ?
Bende de bu beyaz lekelerden vardı. Ben kollarda güçsüzlük ve baş dönmesi şikayetiyle gitmiştim nöroloji bölümüne. Beyin MRı istedi. Sonuçları bana bilgisayardan gösterdi. Seninkinden çok daha fazla beyaz noktalar vardı. Tanıya Yaygın iskemik lezyon diye yazdı.. Sonra kalp doktoruna gönderdi. Kalp de temiz çıkınca 6 ay sonra kontrole gel dedi. Bir çok nöroloji doktoruna da gösterdim. Bu durumun bir çok insanda mevcut olduğunu hatta bir tanesi ben ve eşimde de var dedi. 2 öğretmen arkadaşımda da var. Tabi ondan sonra rahatladım. E nabızda rapor kısmına bakman lazım. Mr sonucunda ne yazmışlar diye. Bende yaygın istemik lezyon diye yazılmış. Burda Önemli olan bu lezyinların artmaması. Korkmayın ve Sakın olun. Asla ama asla İnternetten araştirmayin. Benim de haftasonuna denk gelmişti. Araştırmadım İnternet sitesi ve sormadığım doktor kalmadı. İnternette dilin rengini yazıyorsun kanser diyor. Dediğim gibi korkma Allah ın izniyle hiç birşeyin yok.Eki Görüntüle 3443057 Eki Görüntüle 3443057 Merhaba şimdi ben nisanın sonunda boynum da ağrı var diye doktora gitmiştim doktor da mr çekti bana ama ben gördüm sadece boyun mr baktı beyin olana bakmadı benim de sağlık anksiyetem var yoğun şekilde 1 haftadır dönme var başımda daha önce çok kez doktorlara gittim temiz dendi ama ben son mr bakmak istedim aslında bu videodan bir ekran görüntüsü böyle beyazlıklar var Allah aşkına anlayan var mı korkuyorum beynim fe bişey mi var diye yarın da hafta sonu doktora da gidemem biliyorsanız söyleyebilir misiniz
Ben baktım şimdi netten de bu beyin mr değilmiş boyunmuş ben daha önce de girdim beyin mr böyle lekeler yok onda hatta profa çıktım tertemiz diyor sen kuruntu yapıyorsun diyor raporlar da sadece doğum raporu var ben boşuna korkmuşum boyunmuş o ama yani normalde de hastalık hastalığım var ya ondan tedirgin olmuştum kaç tane nörolog gördüm hepsi temiz demişti bişey olduğundan değil ben takıntılıyım sürekli giderim hastanelere de ben başım dönünce baktım bu boyun mr mış beyin değil korktum bide he sonra buraya atayım dedimBende de bu beyaz lekelerden vardı. Ben kollarda güçsüzlük ve baş dönmesi şikayetiyle gitmiştim nöroloji bölümüne. Beyin MRı istedi. Sonuçları bana bilgisayardan gösterdi. Seninkinden çok daha fazla beyaz noktalar vardı. Tanıya Yaygın iskemik lezyon diye yazdı.. Sonra kalp doktoruna gönderdi. Kalp de temiz çıkınca 6 ay sonra kontrole gel dedi. Bir çok nöroloji doktoruna da gösterdim. Bu durumun bir çok insanda mevcut olduğunu hatta bir tanesi ben ve eşimde de var dedi. 2 öğretmen arkadaşımda da var. Tabi ondan sonra rahatladım. E nabızda rapor kısmına bakman lazım. Mr sonucunda ne yazmışlar diye. Bende yaygın istemik lezyon diye yazılmış. Burda Önemli olan bu lezyinların artmaması. Korkmayın ve Sakın olun. Asla ama asla İnternetten araştirmayin. Benim de haftasonuna denk gelmişti. Araştırmadım İnternet sitesi ve sormadığım doktor kalmadı. İnternette dilin rengini yazıyorsun kanser diyor. Dediğim gibi korkma Allah ın izniyle hiç birşeyin yok.
Tekrardan geçmiş olsun. Benim beyin Mr ında bir beyaz leke vardı. Cuma günü tekrardan kontrole gittim ne olur ne olmaz diye. Doktor Mr bile istemedi. 6 ay sonra tekrar gel dedi ve ilaç bile yazmadan eve yolladı.Ben baktım şimdi netten de bu beyin mr değilmiş boyunmuş ben daha önce de girdim beyin mr böyle lekeler yok onda hatta profa çıktım tertemiz diyor sen kuruntu yapıyorsun diyor raporlar da sadece doğum raporu var ben boşuna korkmuşum boyunmuş o ama yani normalde de hastalık hastalığım var ya ondan tedirgin olmuştum kaç tane nörolog gördüm hepsi temiz demişti bişey olduğundan değil ben takıntılıyım sürekli giderim hastanelere de ben başım dönünce baktım bu boyun mr mış beyin değil korktum bide he sonra buraya atayım dedim
İnşallah bişey olmaz çok geçmiş olsun iyi yapmışsınız takipte olun tedbir sizden takdir allahtanTekrardan geçmiş olsun. Benim beyin Mr ında bir beyaz leke vardı. Cuma günü tekrardan kontrole gittim ne olur ne olmaz diye. Doktor Mr bile istemedi. 6 ay sonra tekrar gel dedi ve ilaç bile yazmadan eve yolladı.
Sonucunuz ne çıktı acabamerhaba ,
Pelvik MR raporum bu şekilde çıktı anlayabilen varmı ?
Incelemede :Mesane boyutlari, lumeni duvar kalinligi tabiidir.
- Uterus antevert-antefleksiyonedir.
Endometrium kalibrasyonu, intensitesi dogaldir. Myometrium intensitesi dogaldir.
- Serviks lokalizasyoniunda 5 mm capinda nabothi kisti mevcuttur.
- Sag overde fizyolojik folikuller mevcuttur.
- Sol overde 34x13 mm ve 11 mm oaplarinda T1A sekansda hiper, T2A sekansta hipointens endometrioma mevcuttur.
- Douglasta serbest sivi mevcuttur.